Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 515
Αντρεα αυτο ειναι με τα 175 αλογα?
Μηπως μπερδευτηκες και ηταν το ατμοσφαιρικο με τα 122???
Πλακα κανω....
Μια χαρα εκατσες!!!
Εγω τωρα στον γυρισμο με τον Μητσο ,εδω στο περιφερειακο που ερχομασταν Βολο ,ανοιξα λιγο τα νιτρα να κανω μια επιδειξη στον Μητσο με +60!!!
Βεβαια δεν ειχε σηκωσει η μπουκαλα 950PSI αλλα οριακα 900 και ερχομασταν απο το Renault Club μαζι με ενα αλλο παιδι απο Βολο παρεα με Clio RS 197!!!
Το προτελευταιο που το μετρησε σημερα 199 αλογα!!!
Με 2 ατομα εμεις και αυτος μονος σε 1η και 2α απο σταση με κακη εκκινηση εγω βγηκαμε στα ισια περιπου γιατι μας κοψανε αλλα με ταση να ξεκολλησω!!!
Καταλαβαινεται τι θα γινοταν με καλη εκκινηση ,μονοκαβαλος εγω και με πιεση 950+