Διπλωμα για μηχανη τι, πως, που.....
Λοιπον παιδια τις τελευταιες μερες ψαχνομαι για να βγαλω διπλωμα για μηχανη την πρωτη κατηγορια (Α1). Πριν το καλοκαιρι ειχα ρωτησει σε μια σχολη και μου ειχαν πει οτι θα παει περιπου κανα 300αρι. Τωρα λοιπον κανοντας μια ερευνα αγορας ειδα οτι ο καθενας ζηταει οτι θελει. Επισης ολοι δεν σου λενε τελικη τιμη αλλα τιμη αλλος χωρις τα παραβολα, αλλος χωρις παραβολα και φακελο και βαζοντας και αυτα στην τελικη τιμη το διπλωμα βγαινει πανω απο 450. Επισης στη σχολη που ειχα ρωτησει αρχικα και μου ειχε πει 300Ε αυτος ειναι ο πιο φθηνος που εχω βρει αλλα μου ειπε πως κανουμε μαθηματα με ημιαυτοματο και οτι μετα απο δυο χρονια που θα βγαλω το διπλωμα θα γινει απεριοριστου αλλα μονο για αυτοματες μηχανες, ενω αν βγαλω με συμπλεκτη γινεται απεριοριστου για οτιδηποτε. Ισχυει κατι τετοιο? Τελικα μου ειπε οτι επειδη δεν εχει μικρο μηχανακι με συμπλεκτη να πληρωσω συνολο 350Ε+70Ε(παραβολα) και να βγαλω κατευθειαν απεριοριστου. Τα εχω ψιλομπερδεψει. Οποιος εχει βγαλει προσφατα διπλωμα για μηχανη (τα πραγματα εχουν αλλαξει στις εξετασεις απο περισυ το καλοκαιρι απ οτι μου ειπαν) ας βοηθησει. Επισης οποιος ξερει καμια σχολη με καλες τιμες στην Αθηνα η εχει κανα γνωστο θα βοηθουσε.
|