Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill";p="
Επιδη πριν απο λιγο καιρο εψαχνα και εγω τετοια σιτα οπου ρωτουσα μου ελεγαν κατι τρελες τιμες.Τελικα κατεβηκα στο Μοναστηρακι και πηγα σε ενα μαγαζι που πουλαγε τετοιες σιτες,λιοπανα και εργαλεια και μου εκοψε ακριβος την διασταση που ηθελα και πληρωσα κατι λιγοτερο απο 10 ευρω αν θυμαμαι καλα.Η μονη διαφορα με τις συνηθησμενες σιτες που πουλανε σε μαγαζια με ειδη αυτοκινητου ειναι οτι ειναι πλαστηκες ενω απο το μαγαζι που σου λεω ηταν αλουμινενια και δεν σκουριαζει.Επισης μπορεις να τη βαψεις και οτι χρωμα θελεις.
|
Επειδη τις εμπορευομαι ενημερωνω οτι δεν εχουν καμια σχεση με πλαστικο....αλουμινιο ειναι κ αυτες φιλε μου....το θεμα ειναι οτι στο μοναστηρακι αυτος αγοραζει με το κιλο ενω τα μαγαζια σε κομματια κ οπωσδηποτε πληρωνουν κ μια επωνυμια π.χ. type-r κλπ...<<Επισης ειναι βαμμενες ετσι ωστε να μην ξεβαφουν κ αυτο μονος σου θα το καταφερεις λιγο δυσκολα κ ειναι τετοια τα χρωματα που την κανουν να δειχνει πλαστικη τη σιτα>>.Ε το μαγαζι μετα δε θα πουλησει οσο του πουλαω εγω αλλα πολυ παραπανω κ γιαυτο ζητανε τοσα λεφτα...γιατι κ εγω 10ευρω τις φερνω για το κλαμπ...
BILLLLL ρε συ εκτος απο αυτο αυτες που φερνω βγαινουν σε 100χ33 κ 120χ20....μηπως αναγκαστικα πρεπει να καταφυγεις στη λυση που λεει ο φιλος για μοναστηρακι????