Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-08-05, 12:32
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παιδιά μια μικρή βοήθεια. Φοράω ελατήρια MAD 3,5cm. Με τί αμορτισερ μπορώ να τα ταιριάξω;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-08-05, 00:53
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 469
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
1200 ευρώ χωρίς τοποθέτηση την δίνουν όλοι οι 'αντιπρόσωποί' της Tein (τζούρδας-auto ergonomics-louis)
είναι ακόμα ένας που ενδιαφέρεται και θα πάμε σε κάποια φάση μαζί να ρωτήσουμε από κοντά λεπτομέρειες και κανα παζάρι... Άλλο να αγοράσει ένας μόνος του και άλλο να πάμε 2-3 ... Aυτό που λες για την επισκευή να σου πω την αλήθεια δεν το ήξερα αλλά θα μάθω σύντομα..
Πάντως να σου πω την αλήθεια εγώ κρατάω και τα διαλυμένα αμορτισέρ και ελατήρια που έχω οπότε όοοταν χρειαστεί επισκευή έχω και αυτή τη λύση... εγώ το προτιμώ η επισκευή να γίνει εκεί που πρέπει, παρά αρπα κόλλα εδώ πουθενά....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-08-05, 02:18
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 528
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Έχω ρωτήσει στην auto ergonomics και μου το είπαν αυτό. Δεν λέω άρπα κόλλα αλλά αν πάρεις παράδειγμα την bilstein περιμένεις κάτι ανάλογο από την ανάρτηση και όχι αναμονή μιας βδομάδας. Αυτό θεωρώ ως μοναδικό μειονέκτημα της ανάρτησης. Πάντως όταν μάθεις τιμή ενημέρωσέ με.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-08-05, 11:56
syele Offline:
Μέλος

Μοντέλο: 2005 Corolla TS
Περιοχή: Λαγονήσι
Δύναμη Σεβασμού: 281
syele είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
1200 ευρώ χωρίς τοποθέτηση την δίνουν όλοι οι 'αντιπρόσωποί' της Tein (τζούρδας-auto ergonomics-louis)
είναι ακόμα ένας που ενδιαφέρεται και θα πάμε σε κάποια φάση μαζί να ρωτήσουμε από κοντά λεπτομέρειες και κανα παζάρι... Άλλο να αγοράσει ένας μόνος του και άλλο να πάμε 2-3 ... Aυτό που λες για την επισκευή να σου πω την αλήθεια δεν το ήξερα αλλά θα μάθω σύντομα..
Πάντως να σου πω την αλήθεια εγώ κρατάω και τα διαλυμένα αμορτισέρ και ελατήρια που έχω οπότε όοοταν χρειαστεί επισκευή έχω και αυτή τη λύση... εγώ το προτιμώ η επισκευή να γίνει εκεί που πρέπει, παρά αρπα κόλλα εδώ πουθενά....
ΟΚ! Ο άλλος είμαι εγώ.
Κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα (μάλλον το σάββατο 27 Αυγ ή 3 Σεπ) θα πάμε να δούμε από κοντά τι παίζει.
Αυτό με την τοποθέτηση με προβλημάτισε. Θα πάμε αλλού να τη βάλουμε, κάπου δίπλα είπες. Το σημαντικό είναι η τοποθέτηση να γίνει με μέτρηση του βάρους σε κάθε άξονα. Αυτό ο Louis το χρεώνει περίπου 200 Ευρώ (αν και αν θυμάμαι καλά η τιμή της ανάρτησης εκεί είναι ήταν λίγο μεγαλύτερη από 1200 Ευρώ)

Η επισκευή της ανάρτησης γίνεται όντως στο εξωτερικό (στην Αγγλία). Το κόστος ανά γόνατο όπως μου είπε ο Louis είναι περίπου 60 Ευρώ. Μάλλον όμως έκανε λάθος γιατί μου φαίνεται πολύ φθηνό. Πιο κοντά στα 150-200 θα το υπολόγιζα
Απάντηση με παράθεση
Re: Στήσιμο - Ανάρτηση
Παλιά 26-08-05, 20:48
Το avatar του χρήστη ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ Offline:

Μοντέλο: Corolla TS '02..είχα
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Δύναμη Σεβασμού: 288
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Στήσιμο - Ανάρτηση

Για τις D2 έχετε ακούσει τίποτα?Βγαίνουν για Ε12? Με ελατήρια ΤΤΕ τι αμορτισέρ θα μπορούσα να βάλω?Δεν θέλω κάτι πολύ σκληρό.Καμιά εμπειρία?Πάντως οδήγησα ενός φίλου Κορολλα Ε12 1.4 με vogtland ελατήρια και αμορτισέρ Bilstein sport και δεν μου άρεσε καθόλου η αίσθηση του!Καλύτερο από το μαμά ΤS μου στις στροφές,αλλά στην εθνική "χοροπήδαγε" σαν αγριοκάτσικο και ήταν αρκετά νευρικό.Τα Kayaba είναι λίγο πιο σκληρά από τα μαμά,ξέρει κανείς?
Παλιά 27-08-05, 13:52
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 528
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
H kayaba δεν έχει βγάλει ακόμα αμορτισέρ για χαμήλωμα. Αναμένονται τα AGX που είναι και ρυθμιζόμενα. Τα bilstein sport που αναφέρεις δεν είναι κατάλληλα για χαμήλωμα. Από ότι γνωρίζω διαθέσιμα για Ε12 είναι μόνο τα ΚΟΝΙ τα ρυθμιζόμενα αλλά χρειάζονται πατέντα γιατί μπροστά δεν έρχονται με γόνατο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-08-05, 21:02
Το avatar του χρήστη ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ Offline:

Μοντέλο: Corolla TS '02..είχα
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Δύναμη Σεβασμού: 288
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
H kayaba δεν έχει βγάλει ακόμα αμορτισέρ για χαμήλωμα. Αναμένονται τα AGX που είναι και ρυθμιζόμενα. Τα bilstein sport που αναφέρεις δεν είναι κατάλληλα για χαμήλωμα. Από ότι γνωρίζω διαθέσιμα για Ε12 είναι μόνο τα ΚΟΝΙ τα ρυθμιζόμενα αλλά χρειάζονται πατέντα γιατί μπροστά δεν έρχονται με γόνατο.
OK,ευχαριστώ! Οπότε το βλέπω να κάνω οικονομίες για coilovers...!!
Παλιά 08-09-05, 16:58
billlllll Offline:
Administrator

Τα d2 είναι made in taiwan αν δε κάνω λάθος από όσο έχω δει τα έχουν βάλει μερικοί (όχι σε corolla) εντυπώσεις δε γνωρίζω ακόμα....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-09-05, 11:48
Το avatar του χρήστη VazelosTS
VazelosTS Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 0
VazelosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παίδες αν ενδιαφέρεται κανείς να αγοράσει σχετικά σύντομα την TEIN superstreet ας το γράψει εδώ ή ας μου στείλει pm γιατί μέσα στον επόμενο μήνα θα την παραγγείλω για μένα, οπότε αν είμαστε περισσότεροι έστω και 2 θα πετύχουμε καλύτερη τιμή σε αγορά και τοποθέτηση.. Η πρόταση ισχύει και για τους 'αδύναμους' 1.4 & 1.6 απλά το έγραψα εδώ γιατί έχει περισσότερη κίνηση το topic....
Φιλε billlllll μια ερωτηση.Ξερεις αν οι superstreet ειναι συμβατες με το EDFC και ποσο παραπανω ειναι το κοστος???
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-09-05, 12:37
billlllll Offline:
Administrator

Η tein λέει πως δεν μπαίνει το EDFC στην superstreet για την corolla (λογικά δε χωράει στο καπό για λίγο ή φταίει που έρχεται χωρίς top mount) Εμείς (εγώ και ο syele) την παραγγείλαμε και από βδομάδα λογικά θα την βάλουμε για να πούμε τις πρώτες εντυπώσεις. Υπάρχει μια περίπτωση να μπαίνει το EDFC θα το μάθουμε σύντομα... (το κόστος του πάντως είναι γύρω στα 250-300Ευρώ+50παραπάνω περίπου κατά την τοποθέτηση της ανάρτησης)
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Στήσιμο-Ακρα-φρενα Nick_linea terra TOYOTA COROLLA 111(G6) 18 24-04-20 11:34
Στήσιμο... Αναρτήσεις - Μπάρες Θόλων - Αντιστρεπτικές κλπ Virus TOYOTA COROLLA E*90 39 11-06-12 03:07
Στήσιμο Avensis (ανάρτηση , Ζαντολάστιχα). ΙΩΑΝΝΗΣ CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 39 18-10-08 20:29
Στήσιμο... Αναρτήσεις - Μπάρες Θόλων - Αντιστρεπτικές κλπ vask TOYOTA COROLLA 111(G6) 244 12-10-07 16:07
Στήσιμο - Ανάρτηση Tsport TOYOTA COROLLA E 12 77 15-07-06 01:06

Page generated in 0,16873789 seconds (80,02% PHP - 19,98% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:44.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com