Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll";p="
1200 ευρώ χωρίς τοποθέτηση την δίνουν όλοι οι 'αντιπρόσωποί' της Tein (τζούρδας-auto ergonomics-louis)
είναι ακόμα ένας που ενδιαφέρεται και θα πάμε σε κάποια φάση μαζί να ρωτήσουμε από κοντά λεπτομέρειες και κανα παζάρι... Άλλο να αγοράσει ένας μόνος του και άλλο να πάμε 2-3 ... Aυτό που λες για την επισκευή να σου πω την αλήθεια δεν το ήξερα αλλά θα μάθω σύντομα..
Πάντως να σου πω την αλήθεια εγώ κρατάω και τα διαλυμένα αμορτισέρ και ελατήρια που έχω οπότε όοοταν χρειαστεί επισκευή έχω και αυτή τη λύση... εγώ το προτιμώ η επισκευή να γίνει εκεί που πρέπει, παρά αρπα κόλλα εδώ πουθενά....
|
ΟΚ! Ο άλλος είμαι εγώ.
Κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα (μάλλον το σάββατο 27 Αυγ ή 3 Σεπ) θα πάμε να δούμε από κοντά τι παίζει.
Αυτό με την τοποθέτηση με προβλημάτισε. Θα πάμε αλλού να τη βάλουμε, κάπου δίπλα είπες. Το σημαντικό είναι η τοποθέτηση να γίνει με μέτρηση του βάρους σε κάθε άξονα. Αυτό ο Louis το χρεώνει περίπου 200 Ευρώ (αν και αν θυμάμαι καλά η τιμή της ανάρτησης εκεί είναι ήταν λίγο μεγαλύτερη από 1200 Ευρώ)
Η επισκευή της ανάρτησης γίνεται όντως στο εξωτερικό (στην Αγγλία). Το κόστος ανά γόνατο όπως μου είπε ο Louis είναι περίπου 60 Ευρώ. Μάλλον όμως έκανε λάθος γιατί μου φαίνεται πολύ φθηνό. Πιο κοντά στα 150-200 θα το υπολόγιζα