Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
 |
|

17-10-08, 06:15
|
banned
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
λοιπον θα πιουμε κανενα καφε σαββατο - κυριακη ????????
|

17-10-08, 13:57
|
|
|
|
|
εγω θα το ηθελα πολυ να ερθω αλλα εκτος του οτι ειμαι απο πυργο,εχω και προβλειμα με το ποδι μου!!
|

18-10-08, 08:11
|
banned
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
εγω θα το ηθελα πολυ να ερθω αλλα εκτος του οτι ειμαι απο πυργο,εχω και προβλειμα με το ποδι μου!!
|
Τι να πω τελικα παλι στα λογια μενουμε και παλι δεν θα βρεθουμε
εγω ανεβαινω και λιγο προσ τα πανο μπας και βρεθουμε τα αλλα παιδια τι λενε?
|

18-10-08, 13:56
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Έχω συμφωνήσει.
Το θέμα είναι ότι πρέπει να το κανονίσουμε έχοντας κάποιο περιθώριο για να μπορέσουν όλοι να ρυθμίσουν το χρόνο τους.
Πάνος.
|

18-10-08, 13:58
|
banned
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
οκ οποτε ειναι εγω ειμαι μεσα...........
|

21-12-08, 11:10
|
banned
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
τι λετε σημερα για κανα καφεδακι...............................
ειναι κανεισ διαθεσημος
|

21-12-08, 11:39
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Nea Iwnia!
|
|
δεν θα ελεγα οχι.....αλλα θα ηθελα και λεπτομεριες για το που και τη ωρα.
|

21-12-08, 12:07
|
banned
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Dr.Saimon
δεν θα ελεγα οχι.....αλλα θα ηθελα και λεπτομεριες για το που και τη ωρα.
|
μεσιμερακι
|
 |
|
 |

23-12-08, 17:21
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Οπως ίσως θα παρατηρήσατε, ο COROLLA TS COMPRESSOR έγινε ban.
Έχουμε δείξει μέχρι τώρα ότι επιτρέπουμε σε όλους να εκφέρουν τις απόψεις τους για όλα. Ότι το φόρουμ μας αποτελεί ένα βήμα διαθέσιμο σε όλους (πάντα μέσα σε ορισμένους κανόνες!).
Επίσης, φιλοξενούμε όλη την γκάμα των οχημάτων της ΤΟΥΟΤΑ σε αυτό το φόρουμ, ακριβώς για αυτό τον λόγο. Να μπορεί ο οποιοσδήποτε να πληροφορείται ότι είναι δυνατό γύρο από αυτά τα μοντέλα, και όχι αποκλειστικά για την COROLLA.
Αυτή η ελευθερία που δίνουμε, κάποιοι αρκετές φορές την εκμεταλλεύονται. Άλλοι απλά μη προσαρμόζοντας την συμπεριφορά τους στους κανόνες λειτουργίας, άλλοι με ύπουλο τρόπο, ελπίζοντας να μην καταλάβει κανείς τι συμβαίνει.
Οφείλουμε να προστατεύσουμε το Club, αλλά και το Φόρουμ απο ενέργειες που στόχο έχουνε να εκμεταλλευθούν την δυναμική του φόρουμ αλλά και την απήχηση που έχει το Corolla Club.
O "φίλος" COROLLA TS COMPRESSOR είναι πρώην μέλος. Ατομο το οποίο προφανώς δεν βρήκε αυτά που έψαχνε μέσα στο Club, κάτι απόλυτα αποδεκτό. Προχώρησε λοιπόν στην δημιουργία δικού του Club (κάτι επίσης αποδεκτό). Ομως στην προσπάθειά του να διευρύνει τους ορίζοντες του club του, θεώρησε σκόπιμο να εκμεταλλευτεί το φόρουμ το δικό μας με πολλούς τρόπους (Ξεκινώντας με την επανεγγραφή του με το συγκεκριμένο nick!). Αυτό δεν είναι αποδεκτό. Επραξε λάθος, προσπαθώντας να μεγαλωσει αυτό που πήγε να φτιάξει, μέσα απο το Corolla Club. Έπραξε λάθος να θέλει να εκμεταλλευτεί το δικαίωμα που του δώσαμε να επικοινωνεί με άλλους που αγαπάνε την Corolla προκειμένου να "κερδίσει" ότι αυτός νόμιζε.
Οφείλουμε και εμείς από την πλευρά μας να προστατεύσουμε αυτό που τόσα χρόνια έχει φτιαχτεί με κόπο, και να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να το καπηλευθεί αυτό.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
 |
|
 |

23-12-08, 18:50
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Οπως ίσως θα παρατηρήσατε, ο COROLLA TS COMPRESSOR έγινε ban.
Έχουμε δείξει μέχρι τώρα ότι επιτρέπουμε σε όλους να εκφέρουν τις απόψεις τους για όλα. Ότι το φόρουμ μας αποτελεί ένα βήμα διαθέσιμο σε όλους (πάντα μέσα σε ορισμένους κανόνες!).
Επίσης, φιλοξενούμε όλη την γκάμα των οχημάτων της ΤΟΥΟΤΑ σε αυτό το φόρουμ, ακριβώς για αυτό τον λόγο. Να μπορεί ο οποιοσδήποτε να πληροφορείται ότι είναι δυνατό γύρο από αυτά τα μοντέλα, και όχι αποκλειστικά για την COROLLA.
Αυτή η ελευθερία που δίνουμε, κάποιοι αρκετές φορές την εκμεταλλεύονται. Άλλοι απλά μη προσαρμόζοντας την συμπεριφορά τους στους κανόνες λειτουργίας, άλλοι με ύπουλο τρόπο, ελπίζοντας να μην καταλάβει κανείς τι συμβαίνει.
Οφείλουμε να προστατεύσουμε το Club, αλλά και το Φόρουμ απο ενέργειες που στόχο έχουνε να εκμεταλλευθούν την δυναμική του φόρουμ αλλά και την απήχηση που έχει το Corolla Club.
O "φίλος" COROLLA TS COMPRESSOR είναι πρώην μέλος. Ατομο το οποίο προφανώς δεν βρήκε αυτά που έψαχνε μέσα στο Club, κάτι απόλυτα αποδεκτό. Προχώρησε λοιπόν στην δημιουργία δικού του Club (κάτι επίσης αποδεκτό). Ομως στην προσπάθειά του να διευρύνει τους ορίζοντες του club του, θεώρησε σκόπιμο να εκμεταλλευτεί το φόρουμ το δικό μας με πολλούς τρόπους (Ξεκινώντας με την επανεγγραφή του με το συγκεκριμένο nick!). Αυτό δεν είναι αποδεκτό. Επραξε λάθος, προσπαθώντας να μεγαλωσει αυτό που πήγε να φτιάξει, μέσα απο το Corolla Club. Έπραξε λάθος να θέλει να εκμεταλλευτεί το δικαίωμα που του δώσαμε να επικοινωνεί με άλλους που αγαπάνε την Corolla προκειμένου να "κερδίσει" ότι αυτός νόμιζε.
Οφείλουμε και εμείς από την πλευρά μας να προστατεύσουμε αυτό που τόσα χρόνια έχει φτιαχτεί με κόπο, και να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να το καπηλευθεί αυτό.
|
Και γω που νομιζα οτι τον banάρατε γιατι ηθελε να παει με καποιον για καφε!!!!
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,23396397 seconds (82,23% PHP - 17,77% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:37. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|