Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-12-11, 12:43
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 422
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Wink

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOUGHSPORT Εμφάνιση μηνυμάτων
...εγω θελω LIFT απο το ρελαντι,και αμεση αποκριση στο ποδι μου και οχι τουρμπο lag και τα λοιπα. τεςπα αυτα ειναι γουστα του καθενος και δεν τιθεται θεμα για διαξιφισμους.
Αν αυτό που γράφεις εδώ, είναι αυτό που πραγματικά θέλεις -και όχι κάποιες μύχιες σκέψεις και "wet dreams"- τότε, μάλλον μπήκες στον κόσμο της μετατροπής με λάθος τρόπο.
Αυτό που περιγράφεις στις λίγες γραμμές της δημοσίευσής σου που έχω παραθέσει, θα μπορούσες να το επιτύχεις με ανθρώπινο κόστος βάζοντας έναν 3sgte, όπως έχει κάνει σε πολλά αυτοκίνητα ο Μακατός -και σε μια 12άρα-.
Το τι κάνει αυτός ο κινητήρας, μπορείς να το μάθεις από τον marmel που τον έχει στην Corolla του.
ΥΓ: Πάνω στον ΜΡ62 "κουμπώνει" μια εισαγωγή που βγάζει τους αυλούς εισαγωγής για την κεφαλή του 2ΖΖ. Για τη συγκεκριμένη εισαγωγή σου μιλούσα. Αλλά, αν θέλεις, ανέβασε μία φωτογραφία των "κομματιών" που έχεις...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-12-11, 14:19
TOUGHSPORT Offline:
banned

Μοντέλο: Δάκρυ
Περιοχή: Θεσσαλονικη,μα δε με χωραει!!!
Δύναμη Σεβασμού: 0
TOUGHSPORT είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Ξερεις τι παροχη δινει αυτος ο κομπρεσορας????
Δεν ασχολουμαι με κομπρεσορες αλλα αν εχει παροχη για 350 ιππους τοτε με 0,7 ισως και να 300ρισεις!
Λεω ισως γιατι ειπαμε 100 αλογα με κομπρεσορα δεν ειναι ευκολη υποθεση!Ακομα και διλιτρος που θα εισαι, θα εισαι ατμοσφαιρικος γυρω στα 200-205 αλογα οποτε θεωρω μια ρεαλιστικη τιμη τα 270-280 αλογα που καθε αλλο παρα λιγα ειναι!
Αν θες 300 με 0,7 ανετα μονο με τουρμπινα!!Με μια 2860RS θα δεις αυτα τα αλογα στο 0,7-0,8!
παροχη τι εννοεις?? τα μεγιστα που μπορει να δωσει???
δε λεω 270-280 φανταζομαι να ειναι αρκετα ικανοποιητικα για να ξεκουναει ευκολα το σκαφος του Ε12...
οσο για τη τουρμπινα που μου λες,κ συ κ ο πιλοτος7, αρχιζεις να με βαζεις σε σκεψεις,για να μη πω στην πριζα.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Το 2ΖΖ με 28rs στο 0.9 βγάζει περιπου 330-340 ροδα με συμπιεση 9.0.
το ρημαδι το τουρμπο τι κανει ρε το ατιμο!!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν αυτό που γράφεις εδώ, είναι αυτό που πραγματικά θέλεις -και όχι κάποιες μύχιες σκέψεις και "wet dreams"- τότε, μάλλον μπήκες στον κόσμο της μετατροπής με λάθος τρόπο.
Αυτό που περιγράφεις στις λίγες γραμμές της δημοσίευσής σου που έχω παραθέσει, θα μπορούσες να το επιτύχεις με ανθρώπινο κόστος βάζοντας έναν 3sgte, όπως έχει κάνει σε πολλά αυτοκίνητα ο Μακατός -και σε μια 12άρα-.
Το τι κάνει αυτός ο κινητήρας, μπορείς να το μάθεις από τον marmel που τον έχει στην Corolla του.
ΥΓ: Πάνω στον ΜΡ62 "κουμπώνει" μια εισαγωγή που βγάζει τους αυλούς εισαγωγής για την κεφαλή του 2ΖΖ. Για τη συγκεκριμένη εισαγωγή σου μιλούσα. Αλλά, αν θέλεις, ανέβασε μία φωτογραφία των "κομματιών" που έχεις...
το οτι μπηκα στο κσμο της μετατροπης και της βελτιωσης,με λαθος τροπο το ξερω,μαλλον.....το μαθανω καθε μερα, και νομιζω οτι ηδη εχω φαει τα μουτρα μου, τι να κανουμε? τη πατησα.
οχι τοσο για το 2ΖΖ οσο για τις παραμετρους που αφορουσαν τη συγκεκριμενη μετατροπη.
αλλα διψαω για να μαθω τον 2ΖΖ και το αμαξι μου,και μεσω του φορουμ νομιζω οτι θα βοηθηθω,και 8α διορθωσω και τις απερισκεψιες ποχω κανει.

η σκεψη του 3sgte μου ειχε περασει απτο μυαλο,
απλα προτιμησα ενα μοτερακι που θα κουμπωνε ακριβως επανω μου χωρις πολλα modifications.
γοσο αναφορα τισ φοτο 8α τις ανεβασω +τομα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-12-11, 14:59
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 384
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ο κομπρεσορας της greddy μπορεί να σηκωσει 3-4 bar?ΟΚ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-12-11, 15:09
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 515
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Καποια παρανοηση θα εγινε Pilotos δεν εννοει BAR!
Μαλλον τα 3-4 PSI θα ειναι!!!
Γιατι αν ειναι BAR τοτε κατι δεν εχει καταλαβει ο φιλος μας!
Ωστοσο η τουρμπινα ειναι αλλο πραγμα και εχουμε πει τις διαφορες και τα υπερ και τα κατα του τουρμπο VS κομπρεσορα!
Αν θες γραμμικη λειτουργια και να καταλαβαινεις και το lift (οσο αυτο ειναι εφικτο) και δεν εχεις τρελλες απαιτησεις σε αλογα τοτε με 0,4 θα παρεις τα 220-230 αλογα ευκολα και αξιοπιστα!

Απο εκει και περα αυτα ειναι επιλογες του καθενος ,καθαρα υποκειμενικες!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-12-11, 21:38
TOUGHSPORT Offline:
banned

Παράθεση:
Καποια παρανοηση θα εγινε Pilotos δεν εννοει BAR!
Μαλλον τα 3-4 PSI θα ειναι!!!
Γιατι αν ειναι BAR τοτε κατι δεν εχει καταλαβει ο φιλος μας!
Ωστοσο η τουρμπινα ειναι αλλο πραγμα και εχουμε πει τις διαφορες και τα υπερ και τα κατα του τουρμπο VS κομπρεσορα!
Αν θες γραμμικη λειτουργια και να καταλαβαινεις και το lift (οσο αυτο ειναι εφικτο) και δεν εχεις τρελλες απαιτησεις σε αλογα τοτε με 0,4 θα παρεις τα 220-230 αλογα ευκολα και αξιοπιστα!

Απο εκει και περα αυτα ειναι επιλογες του καθενος ,καθαρα υποκειμενικες!!!
επειδη ξανα εριξα μια ματια στη σελιδα που ειχα δει για τροχαλιες οντως ειναι psi που αθροιζεις στην ηδη υπαρχουσα τροχαλια του MP62, ενδεικτικα το σαιτ αναφερει:
supercharger pulleys are machined from billet 6061 aluminum and hard anodized black for great looks and a long service life. Fits all Lotus Elise/Exige equipped with the factory MP62 supercharger. Does not fit Elise SC MP45 supercharger. Boost level will vary dependong on your other modifications but generally:

3.2" (81mm) = +1psi
3.1" (79mm) = +2psi
2.9" (74mm) = +3-4psi

Stock pulley size is 3.4" / 86mm

παραδεχομαι το λαθος μου οτι μπερδεψα τα psi με τα BAR.
οστοσο ετσι οπως εχω συλαβει το project στο μυαλο μου,και μπολικα αλογα θα παρω και γραμικοτατα,και ολα θα ειναι μια χαρα.(αν και να πω την αληθεια απογοητευομαι που τελικα τα μπαρ που νομιζα ειναι πι ες αι).
αλλα δε πειραζει,εγω θα τολμησω και οτι γινει.ετσι κ αλλιως ο 2ΖΖ εχει αντοχες και γω προσδοκω να τον εξελιξω με ασφαλεια.
αν σκεφτοθμε οτι τον τσαρτζερ σκπευα να τον βαλω σε 3ΖΖ το να τον φορεσω στον 2ΖΖ για τον οποιο κατασκευαστηκε ο MP62 ειναι πταισμα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-12-11, 21:53
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παντως τον PILOTO τον κατατρομαξες και τον σπαραξες μαζι.....
Εγω φυσικα και το καταλαβα γι αυτο και το ειπα!
ΠΙΣΤΕΨΕ δεν θα ηθελες να σηκωσει το αμαξι πιεση πανω απο 2.5 BAR .....(για σφυρηλατα λεω γιατι μετα μαμα ακομα και πανω απο 1,5 bar θα εβλεπες και θα ακουγες εναν ωραιοτατο ΜΠΑΜ οπως ακουσα εγω την παραμονη του dynoday)
Γιατι πολυ απλα θα γινοταν κομματια!!!!
Με κομπρεσορα κερδιζεις πολλα αλλα οχι ΤΕΡΑΣ ιπποδυναμης!!!Η τουρμπινα δινει πολλα αλογα ο κομπρεσορας δινει αλλα πραγματα αλλα οχι εκατονταδες αλογων.....μερικες δεκαδες μονο!

Παράθεση:

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-12-11, 22:22
TOUGHSPORT Offline:
banned

Παράθεση:
Παντως τον PILOTO τον κατατρομαξες και τον σπαραξες μαζι.....
Εγω φυσικα και το καταλαβα γι αυτο και το ειπα!
ΠΙΣΤΕΨΕ δεν θα ηθελες να σηκωσει το αμαξι πιεση πανω απο 2.5 BAR .....(για σφυρηλατα λεω γιατι μετα μαμα ακομα και πανω απο 1,5 bar θα εβλεπες και θα ακουγες εναν ωραιοτατο ΜΠΑΜ οπως ακουσα εγω την παραμονη του dynoday)
Γιατι πολυ απλα θα γινοταν κομματια!!!!
Με κομπρεσορα κερδιζεις πολλα αλλα οχι ΤΕΡΑΣ ιπποδυναμης!!!Η τουρμπινα δινει πολλα αλογα ο κομπρεσορας δινει αλλα πραγματα αλλα οχι εκατονταδες αλογων.....μερικες δεκαδες μονο!
μπορει να τον τρομαξα τον ανθρωπο,αλλα καμια φορα χρεαζεται να ακουμε και κανα κουφο για να αλλαζει η διαθεση μας....
με τον τρπο που σκεφτομαι να κινηθω, μια εκατονταδα και κατι ψιλα θα τα πιασω τα αλογα που θελω. αμα δε μου φτασουν εκει θα παιξει σαλιγκαρος.αλλα επειδη 8α ειναι ηδη τερατωδες το αποτελεσμα του project μου 8α μεινω εκει.

και μια που το συζηταμε,ποσα λες να φτασει ενα 2.0 litre 2ΖΖ σφυριλατο με περιπου 0,7 πιεση στον τσαρτζερ?? ε? πως σου φενεται?? 8α ειναι πολυβολο η πυροβολο??
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-12-11, 22:55
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ξερεις τι παροχη δινει αυτος ο κομπρεσορας????
Δεν ασχολουμαι με κομπρεσορες αλλα αν εχει παροχη για 350 ιππους τοτε με 0,7 ισως και να 300ρισεις!
Λεω ισως γιατι ειπαμε 100 αλογα με κομπρεσορα δεν ειναι ευκολη υποθεση!Ακομα και διλιτρος που θα εισαι, θα εισαι ατμοσφαιρικος γυρω στα 200-205 αλογα οποτε θεωρω μια ρεαλιστικη τιμη τα 270-280 αλογα που καθε αλλο παρα λιγα ειναι!
Αν θες 300 με 0,7 ανετα μονο με τουρμπινα!!Με μια 2860RS θα δεις αυτα τα αλογα στο 0,7-0,8!

Παράθεση:

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-12-11, 00:47
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 384
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-12-11, 20:37
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
330-340 ΡΟΔΑ???
Δηλαδη στροφαλο 360-370++++
Μαλιστα!Καλα δες λιγο τι παροχη δινει στην 2860RS η Garrett και μετα το ξανασυζηταμε!!!

Για να μην σε κουραζω την δινει απο 1.8 εως 3000κυβικα και απο αλογα απο 250-360!!!Με 0.9 και με συμπιεση 9.0 αν βγαλει στροφαλο τοσα που λες 330-340 να

Το τονιζω ε με την 2860RS οχι με οτι αλλο που την λενε RS......

Οσο αφορα αυτο που λεει ο Πανος , PeterIoannou, με βρισκει 100% συμφωνο!Αν ηθελες τουρμπο κουμπωνες τον 3S πανω και εκανες οτι ηθελες!Δεν θελει και πολλες πατεντες.....Εξαλλου και ετσι και αλλιως ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ θα εισαι!!!

Παράθεση:

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Greddy e-manage Blue TRIA4EFE ΦΟΡΟΥΜ 22 19-08-13 23:27
DIY Rebuild your ebay Greddy type-s/rs bov NikiforosGT Γνωσιακή Βάση Δεδομένων 0 17-09-10 19:33
Greddy e-manage on bosch Gorillas TOYOTA COROLLA E 12 46 04-08-09 16:39
Kompressor kit της Greddy σε 3ΖΖ-FE VVT-i 1.6l koperton 3ZZ 1.6L VVTi 36 05-04-09 11:20
ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ GREDDY NIKOS.99 OFF TOPIC 2 06-01-08 09:29

Page generated in 0,56095791 seconds (86,65% PHP - 13,35% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:50.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com