Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|

12-02-12, 22:53
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kinky chef
Τα μπουζί ειναι σχέδόν καινούρια δεν έχουν κάνει πάνω απο 2-3 χιλ. χιλιομετρα, μάρκας DENSO.Εχει σχέση αν ο ένας πολλαπλασιαστής ειναι κανούριος? Το τεστερ στην αντιπροσωπια πόσο μπορεί να κάνει πάνω κάτω? Καθαρίσματα μπεκ,πεταλουδα,φιλτρο αερα/βενζίνη θα κάνω σιγουρότατα !!!
|
Για διαγνωστικο ελεγχο,αν εισαι πελατης τους δε θα χρεωθεις κατι ...τωρα γενικα νομιζω οτι κοστιζει γυρω στα 20 ευρω
|

16-02-12, 14:32
|
Μικρό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Σε διαγνωστικό συνεργείου που κατ΄εμέ εμπιστεύομαι αρκετά, το ερορ ηταν PO420, που μεταφράζεται σε Λ.
Απο εκει και πέρα κάναμε ολους τους καθαρισμούς και τσεκαρίσματα που μου είπατε (το φίλτρο αέρα ειναι αφτερ,τύπου k&n,άγνωστης μάρκας και πλύθηκε με σαπουνακι και λαδάκι στο τέλος) και το αμαξάκι βρήκε την σπιρτάδα του οχι όμως 100% ικανοποιητικα. Θα το αφήσω για καμια 150-200 χλμ ακομη μήπως και αναψει πάλι και μάλλον πάω για Λ. Το κόστους αυτού πόσο να το υπολλογίσω?
Ευχαριστώ πολλύ πάντως για τον χρόνο και την βοήθεια σας, είναι σημαντικό να έχεις την γνώση και γνώμη πολλών ατόμων !!!!
|

24-02-12, 04:45
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Το ερορ συνεχίζει και ανάβει μετά απο καθαρισμό, εβαλα καθαριστικό βενζίνης και γεμίζω μόνο με σουπερ. Έκανα και βόλτα αεροδρόμιο ελευσίνα (μόνος μου στον δρόμο) 4-5 φορές στα κόκκινα με τετάρτη κουμπομένη. Το αμάξι βρήκε την σπιρτάδα και την δυναμη του,τι μπορεί να φταίει όμως?
|

05-03-12, 12:47
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παιδια μετα απο αρκετό ψάξιμο και υπομονή, και αφου δοκίμασα και μεταχειρισμένο λάμδα οπου τελικά ήταν οκ πάω για καταλύτη, τον πρώτο συγκεκριμένα που έχει βγάλει το πρόβλημα. Μου ειπαν για αλλαγή του πρώτου,μεταλικό (aftermarket) με 300 ευρώ και να αφήσω μαμά τον δεύτερο. Σε αλλο συνεργείο μου είπαν να αλλάξω τον πρώτο και να καταργήσουμε τον δευτερο τελείως με απλή σωλίνα. Θα έχω πρόβλημα αν προβώ στην κατάργηση, οσον αφορά κασαυέρια, με το κτεο κλπ κλπ ??
Θα σας παρακαλούσα οποιος γνωρίζει ας μου δώσει 5 λεπτά απο τον χρόνο του,ευχαριστώ !!!
|

05-03-12, 13:54
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Νομιζω οτι το αμαξι σου εχει εναν κανονικο καταλυτη και εναν πιο μικρο που τον λεμε προκαταλυτη.Τον μικρο μπορεις να τον βγαλεις.Πολλοι το εχουν κανει και δεν υπαρχει προβλημα.Αν σου εχει χαλασει ο κυριος καταλυτης τοτε απλα αλλαξε τον.
|

05-03-12, 13:59
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Εχει χαλάσει αυτός που είναι στην εξαγωγή και έχει τους αισθητηρες πάνω, απο όσο με πληροφόρησαν.Αν αλαχαχτεί αυτός μετά ο δεύτερος τι γίνεται? Μένει ως έχει? Αν τον καταργήσω τι πλεονεκτήματα και τι μειονεκτήματα θα έχω?
|

05-03-12, 16:07
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Ο πρωτος πρεπει να ειναι ο κανονικος.Ο δευτερος και να βγει δεν θα εχεις προβλημα με λαμπακι νομιζω.
Αρα αλλαξε με εναν μεταλλικο τον πρωτο και βγαλε εντελως τον δευτερο.
Ας βοηθησει καποιος με Ε12 το παιδι.Εγω μπορει να του λεω και μαλακιες.
|

05-03-12, 16:09
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Eγώ έχω βγάλει τον μικρό. Πριν από αυτόν υπάρχει λ, και έτσι δεν ανάβει check. Δηλαδή έχω μεσαίο, και τελικό. Και δεν έχω πρόβλημα.
|

05-03-12, 16:22
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ελευσινα
|
|
Ο καταλυτης ειναι σε διαφορετικο σημειο στις προ και στις φεισλιφτ?
εγω αν κοιταξω πισω απο την μηχανη ακριβως μετα την εξαγωγη ειναι ενας λαμδα και μετα ο καταλυτης....εχει κιαλλον λαμδα απο κατω?
|

05-03-12, 16:25
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Aν δε κάνω λάθος, ναι έχει. Τουλάχιστον στις f/l.
Δηλαδή σηκώνοντας το αμάξι, σε "μαμά" καταστάσεις, από πίσω προς τα μπροστά, βλέπεις το τελικό, το μεσαίο, το μικρό το καταλύτη, και μετά ένα λ...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,22255993 seconds (81,63% PHP - 18,37% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:41. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|