Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Καταλύτης Πρόβλημα
Παλιά 08-02-12, 03:45
kinky chef Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 167
kinky chef είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καταλύτης Πρόβλημα

Παιδια καλησπέρα σας, πρώτη μου ανάρτηση στο φορουμ!!! καλώς σας βρήκα!!

¨Εχω ενα κορολα του 2003, 1.6 και μου βγάζει επανελλημένα ''error check'' (το οποιο το ειδα σε συνεργειο γνωστού κουμπόνοντας τον εγκεφαλο με ενα λαπτοπ) για τον καταλύτη. Μου προτίνει αλλαγή, αλλα πήγα σε ένα αλλο δικο μου συνεργείο και αφου του εκανα μια καλη βόλτα να ζεσταθεί μετρησαμε για εκπομπές ρήπων και ήταν νορμαλ με συμπέρασμα οτι ειναι εντάξει ο καταλύτης. Εμένα παει ο νους μου, οτι μπορεί να έχει πρόβλημα ο λάμδα.. Τι ακριβώς μπορεί να ειναι τελικά? Γιατι δυστυχώς λεφτά για καταλύτη (400 ) δεν μου περισέβουν.Θα σας παρακαλούσα οποιος γνωρίζει ας μου δώσει τα φωτα του.
Να σημειωθεί οτι η αποδόση του αυτοκινήτου ειναι πάρα πολλή χαμηλή και εκνεβριστική,σε σημείο να μην τραβάει με 3η και η κατανάλωση βενζίνης αρκετα υψηλή !!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-12, 08:02
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 544
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Έχεις καθαρίσει ποτέ το φίλτρο άερα? Τη πεταλούδα στην εισαγωγή? Στα service είσαι κανονικά?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-12, 16:00
kinky chef Offline:
Μικρό Μέλος

Το ειχα παρει μεταχειρισμένο το αμάξι με 96 χιλιαδες χλμ. Τώρα ειναι στις 102.
λαδι και φίλτρο λαδιού είναι καινούρια, φίλτρο αέρα το βγάλαμε ήταν πλαστικό με κυψέλες το φυσήξαμε με αέρα.
σε κάποια φάση πρέπει να είχε προβλημα ο πολαπλασιαστής και πετάχτηκε εξω απο την μηχανή ( είτε δεν είχε βιδωθεί καλά το μπουζί ειτε ήταν ο πολλαπλασιαστής απο τον προηγούμενο) οπότε αλλάχτηκαν και τα 4 μπουζί μαζι με τον ένα χαλασμένο πολλαπλασιαστή και ξανακέρδισε πάλι την σπιρτάδα που είχε. οσον αφορά για πεταλούδα δεν έχω καθαρίσει,ούτε και τα μπέκ. και επίσης δεν έχω αλλάξει φίλτρο βενζίνης.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-12, 16:30
Το avatar του χρήστη mlt184
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla G6 f/l
Δύναμη Σεβασμού: 278
mlt184 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kinky chef Εμφάνιση μηνυμάτων
φίλτρο αέρα το βγάλαμε ήταν πλαστικό με κυψέλες το φυσήξαμε με αέρα.
τι φιλτρο εχεις??τα aftermarket νομιζω δεν κανει να τα φυσας, αλλα τα καθαριζεις με νερο και μετα περνας ενα ειδικο λαδι που εχουν...εκτος αν ειναι αλλου τυπου φιλτρο αυτο που εχεις

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mlt184 : 08-02-12 στις 16:37.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-12, 16:36
kinky chef Offline:
Μικρό Μέλος

Αν σου πω οτι δεν γνωρίζω μάλλον ανόητος θα φανώ. Το κουτί όμως φαίνετε μαμίσιο και απο μέσα το ίδιο το φίλτρο ηταν ευλίγιστο και ελαστικό αν αυτό βοηθάει. Τόσο όμως σημαντικό ρόλο μπορει να πέζει το φιλτρο αέρα με τον καταλύτη?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-12, 16:43
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

κι εγω στο κουτι του το εχω αλλα καθαριζει με τον τροπο που σου ειπα....δεν ξερω αν μπορει ν αναψει check απο το φιλτρο, αλλα καποια μπερδεματα μπορει να στα κανει αν δεν τραβαει σωστα...δοκιμασε αν μπορεις ενα "μαμα" φιλτρο απο καποιον φιλο σου να δεις αν ειναι απο αυτο, κανε μερικα χιλιομετρα δηλαδη να τσεκαρεις...αλλιως δεν ξερω για καταλυτη τι παιζει
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-12, 16:49
kinky chef Offline:
Μικρό Μέλος

Δυσκολο να βρω άλλο φίλτρο... το λάδι που λες τι ακριβώς παίζει? καθαρίζω με σαπουνονερο και μετα βάζω το λάδι? γιατι ταπινή μου γνώμη το λάδι τραβάει και κάθετε πιο εύκολα η σκόνη

Μα γιατί να μην υπάρχει ενα σωστό συνεργείο ρε γαμώτο? Ολοι άρπα-κόλα?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-12, 17:11
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

κατι σαν λαδι ειναι....αν βαλεις youtube γραψε πχ how to clean k&n air filter και θα δεις πως γινεται...τωρα δεν ξερω τι φιλτρο εχεις εσυ...αν μπορεις βγαλε φωτογραφια και στειλε...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-12, 17:38
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αν τα παρουμε απο την αρχη δεν εχεις καθαρισει φιλτρο αερος, δεν εχεις αλλαξει φιλτρο βενζινης, ουτε καθαρισμα μπεκ και πεταλουδας. Συνιστω για αρχη να καθαρισεις το φιλτρο αερος καλα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να αλλαξεις το φιλτρο βενζινης γιατι υπάρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα να ειναι απο αυτο αν δεν εχει αλλαχτει ποτέ απο εσενα αφου το αμαξι το πηρες μεταχειρισμενο.

Ο καταλυτης αν ηταν επειδη μου εχει τυχει ή ο λαμδα τοτε οταν πας να βγαλεις καρτα καυσαεριων θα ειχες προβλημα στον λογο του λαμβδα, αν ηταν ο καταλυτης θα ειχε προβλημα με υψηλα ποσοστα υδρογονανθρακων και μονοξειδιου, επισης αν ειναι κεραμικος ο καταλυτης και σπασει κανει και θορυβους (αν εχεις τον μαμα).
Στην καρτα καυσαεριων επισης βλεπουμε αν ειναι σωστα τα μειγματα δλδ αν ειναι φτωχο ή πλούσιο που φαινεται και απο την αναλογια που εχει το νουμερο του λαμβδα, οποτε αφου λες οτι ηταν οκ δε νομιζω να ειναι καταλύτης ή ο λάμβδα.
Το error που λες δεν ξερω τι ειναι παντως αυτο που ειπες εδώ :
Να σημειωθεί οτι η αποδόση του αυτοκινήτου ειναι πάρα πολλή χαμηλή και εκνεβριστική,σε σημείο να μην τραβάει με 3η και η κατανάλωση βενζίνης αρκετα υψηλή !!!!!
εχει τυχει σε αλλους και σε εμενα φυσικα οταν ηθελα δισκο-πλατο-ρουλεμαν και το αμαξι πατιναρε δλδ κανει το ιδιο πραγμα δεν μπορουσα να ανεβω μικρη ανηφορα με 3η ενω πριν ανεβαινε και εκαιγε τα κερατα του.
Το error στο εκαναν reset?
δοκιμασε αλλαγη φιλτρου βενζινης και καθαρισμα φιλτρου αερος (με πλυσιμο με αερα τπτ δεν κάνεις) ή αλλαγη ακομα καλυτερα και δες διαφορες, επισης τσεκαρε αν εχεις αισθητηρα στο φιλτροκουτι Air flow meter αν ειναι στην θεση του και δεν ειναι μεσα στην μπιχλα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-12, 17:48
kinky chef Offline:
Μικρό Μέλος

Δισκο πλατο δεν νομίζω να είναι γιατι σύμφωνα με την μάντρα που το είχα παρει μου το άλλαξαν όντας προβληματικό (και ήταν μέσα σε εγκυηση). έχω μια υποψία οτι ήταν το συνχρονιζέ. πως μπορώ αλήθεια να δω αν το δισκο πλατο ειναι καινουριο και οντος το άλλαξαν?

Οπότε θα κάνω σωστό καθάρισμα και αλλαγη φίλτρου λαδιού και βλέπουμε.
Οταν λέω για την αποδοση, απλα το αμαξι γενικα δεν τραβάει, δηλαδη φτάνω πατωμα το γκαζι σε ευθεια με κουμπωμένη τρίτη σε 4 χιλιαδες στροφες και δεν αρπαζει καθολου
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
πρόβλημα Ser TOYOTA COROLLA E 12 10 02-07-09 18:14
Πρόβλημα με BT trd_koutavi SUPPORT 13 07-01-09 19:16
Πρόβλημα μετά το πρόβλημα... tsport192 ΦΟΡΟΥΜ 19 07-06-07 22:18
Πρόβλημα Ser TOYOTA COROLLA E 12 3 12-04-07 17:28
Πρόβλημα!! Gorillas SUPPORT 4 10-01-05 15:10

Page generated in 0,22876811 seconds (82,00% PHP - 18,00% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:46.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com