Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-11-07, 23:57
Το avatar του χρήστη Edessaios
Edessaios Offline:
Moderator

Μοντέλο: COROLLA ZZE12? 1.8/ KE36
Περιοχή: Εξωτική Έδεσσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 596
Edessaios έχει φοβερή αύρα Edessaios έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DaveMustaine13 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι οι καλυτερες μηχανες ειναι οι suzuki και οι yamaha και οτι η honda εχει μεινει αρκετα πισω ?
χαχαχαχαχαχααχα.....Μόνο σαν αστείο μπορώ να το πάρω αυτό, άλλο τίποτα δεν λέω....

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-11-07, 09:21
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 382
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios Εμφάνιση μηνυμάτων
χαχαχαχαχαχααχα.....Μόνο σαν αστείο μπορώ να το πάρω αυτό, άλλο τίποτα δεν λέω....
Γιατι γελας βρε??Αστεια θα ειναι η εμφανιση του καινουργιου μπρικιου της honda το και καλα υπεροπλο cbr 1000!Kαι τα glx εχουν καλυτερη εμφανιση που εχουν και καποιες δεκαετιες στην πλατης τους!!

Παλιά 20-11-07, 15:22
Το avatar του χρήστη DaveMustaine13
DaveMustaine13 Offline:

Περιοχή: Kavala
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 335
DaveMustaine13 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν λεω ρε παιδια..ασχετος ειμαι απο μηχανες..απλως ειχα αυτη την εντυπωση !
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-11-07, 16:01
Το avatar του χρήστη Edessaios
Edessaios Offline:
Moderator

Μοντέλο: COROLLA ZZE12? 1.8/ KE36
Περιοχή: Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 596
Edessaios έχει φοβερή αύρα Edessaios έχει φοβερή αύρα
Ρε Γιάννη όταν έβγαλε η HONDA το VFR το 2002 με την ξεχωριστή σχεδίαση που ήταν με γωνίες και ακμές και όχι στρογγυλέματα, όλοι έπεσαν να τους φάνε και να τους κατακρίνουν.Για δες σήμερα που ΟΛΕΣ σχεδόν οι μηχανές έχουν παραπλήσιο σχεδιασμό με γωνίες και ακμές και μετά έλα πες μου ποιος είναι πρωτοπόρος σε σχεδίαση και τεχνολογία.

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-11-07, 16:54
GIANNIS_G6 Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε Γιάννη όταν έβγαλε η HONDA το VFR το 2002 με την ξεχωριστή σχεδίαση που ήταν με γωνίες και ακμές και όχι στρογγυλέματα, όλοι έπεσαν να τους φάνε και να τους κατακρίνουν.Για δες σήμερα που ΟΛΕΣ σχεδόν οι μηχανές έχουν παραπλήσιο σχεδιασμό με γωνίες και ακμές και μετά έλα πες μου ποιος είναι πρωτοπόρος σε σχεδίαση και τεχνολογία.
Kοιταξε να δεις,προσωπικα με χαλαει πολυ η συγκεκριμενη μηχανη που αναφερεις.Κοιτα τωρα το καινουργιο χοντα πως το εκαναν και μετα πες μου για σχεδιαση σε σχεση με ενα suzuki, kawa,yamaha.
Παλιά 20-11-07, 22:06
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1250
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
γιαννη μονος σου χαλας το τοπικ σου...
δυο κουβεντες θα πω.
ολα ξεκινανε απο τους αγωνες θελωντας και μη. η χοντα εχει πανω απο 500 νικες απο τοτε που υπαρχουν οι μεγαλες κατηγοριες με δευτερη την... mv agusta που ακολουθει με 44.
γιαμαχα σουζουκι ειναι στο ελεος του ποταμου. η καβασακι ξερεις ποσες εχει? 4 και ειναι ουραγος. τι μας νοιαζουν εμας αυτα ε?
ωραια!!!
αν λοιπον γιαννη εχεις κολησει το γιατι μερικα τελευταια μοντελα χοντα δεν ειναι αξιοπιστα οπως εσυ και οι φιλοι σου νομιζετε ειναι μεριδα μοτοσυκλετων που κατασκευαζοντε στην ιταλια για να κρατηθει το κοστος χαμηλα. κατα τη γνωμη μου ειναι λογικο και ευλογο να μην ειναι τελεια σε ολους τους τομεις οπως ειναι τα μαμα γιαπωνεζικα. εγω αναφερομαι για παγκοσμιες πωλησεις ανα τον κοσμο οπου ειναι παντου πρωτη και συ μιλας για κανα δυο μεμονωμενα μοντελα στην ελλαδιτσα που ενα μεγαλο εργοστασιο οπως η χοντα φυσικα δεν ασχολειται και δεν την νοιαζει ποσα θα πουλησει. απο κει και περα χαζος δεν εισαι μηχανη εχεις και καταλαβαινεις....
επειδη εγω ημουν πολυ χωμενος μεσα στα πραγματα η σειρα καταταξης εργονομιας αποδοσης μεταπωλησης αξιοπιστιας κτλ κτλ ειναι.. honda yamaha suzuki kawasaki.
θες το δεχεσαι δε θες στα παλια μου τα παπουτσια....
μην μπλεκεις με το σαρακακη και με συγκεκριμενα μοντελα. ποτε δεν ειπα οτι δεν ειναι καλα η δε στριβουν η δεν πηγαινουν η χαλανε τα gsxr.δεν ειναι honda ομως...
δε θα θελα να σου αναφερω παραδειγματα ζημιων που εχουν δει τα ματια μου σε σουζουκι και καβασακι (πεταξαν μπιελα εξω και τρυπουσαν εμβολα στα 1000κμ. δεν εκαψαν ανορθωτη που καιει συνηθως η χοντα και κανει 60 ευρω) γιατι θα πας να παρεις ντουκατι την αλλη μερα...

οταν καποια σαν την σουζουκι θα κανει κατι σαν την υπερκατασκευη HONDA NR750 στειλε μου πμ. που ξερεις σε 40-50 χρονια ισως ειμαστε εδω...

καμαρωνω το φτωχομηχανακι μου γιατι 70000κμ τωρα ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΑΛΑΖΕΙ ΛΑΔΙΑ ΚΑΘΕ 18-20000ΚΜ δεν εχω ρυθμισει ποτε ουτε το ρελαντι ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΛΑΞΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ανορθωτη στα χιλιομετρα που σου ειπα. λεει κατι αυτο σε κανεναν?λεει τιποτα σε καποια αντιπροσωπεια η εργοστασιο? οχι.... ποτε δε θα πει και φυσικα δε με νοιαζει.
νοιαζουν εμενα ομως αλλα πολλα γιατι του φερομαι ατιμα και μου φαιρεται τιμια.και θα συνεχιζει...
αν το παραδειγματισεις τα gsxr zxr frz της ηλικιας του εχουν βγαλει παρα πολλα πραγματα που κοστιζουν. αλλα ποιος θα στο πει? ποιος θα στο παραδεχτει? εγω ημουν στα συνεργεια ομως και τα εβλεπα ΟΛΑ!!!!

και κατι αλλο. δεν υποστηριζω τη χοντα επειδη τωρα εχω χοντα. απλα αλαξα ολες τις μαρκες(εκτος καβασακι εννοειται) και ολα μα ολα ζητουσαν. συνεχεια ζητουσαν. εχω αλαξει 32 μηχανακια στο συνολο. οτι μπορεις να φανταστεις!!!!!
κανενα χοντα ποτε δεν μου ζητησε κατι παραπανω απο γεμισμα ρεζερβουαρ και πλυσιμο. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 20-11-07 στις 22:22.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-11-07, 17:49
Το avatar του χρήστη DaveMustaine13
DaveMustaine13 Offline:

Περιοχή: Kavala
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 335
DaveMustaine13 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλα ολα αυτα αλλα δεν εχω καταλαβει κατι ! Εσυ Marmel παρεξηγηθηκες επειδη ειπαμε οτι η honda ειναι κατω απο yamaha και suzuki ? Γιατι ετσι οπως διαβαζω τα ποστ σου σαν παρεξηγημενος μου φαινεσαι ! Μπορει να καταλαβα λαθος..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-11-07, 18:30
GIANNIS_G6 Offline:

Πανο ουτε εγω θελω να χαλασω το τοπικ μου αλλα και εγω εχω δει σπσμενες μπιελες σε χοντα και σε γιαμαχα και σε σουζουκι αλλα και σε καβασακι.Δεν μου λεει εμενα κατι αυτο.Τελος παντων.

Οτι το μηχανακι σου ειναι αξιοπιστο σαν σκυλι ΕΤΥΧΕ οπως ΕΤΥΧΕ και σε εμενα να μην μου βγαλει προβλημα και το δικο μου μηχανακι.

Μην μιλαμε για αξιοπιστιες σε μηχανες γενικα γιατι και τα διαμαντια της Τουοτα αυτο που εχεις και εσυ και ΕΤΥΧΕ να μην σου εχει σπασει εχουν σπασει εκατονταδες απο δαυτα και αρκετα εδω μεσα στο δικο μας φορουμ.

Ασε τις ραπαριες περι αξιοπιστιας και πωλησεων για καποιον ασχετο.Αν το παμε ετσι απο πωλησεις μαμαει και δερνει τα τελευταια 5 χρονια η σουζουκι στις μηχανες με αποκορυφωμα το 2005 που βγηκε το Κ5 στην παραγωγη,απο εκει και μετα ειναι πρωτη σε ολο τον μηχανοκινητο κοσμο στην πωληση!!

Δεν το συνεχιζω αλλο γιατι εχεις την αποψη σου (και συμφωνω μερικως με αυτην) και εχω και εγω την δικη μου.Θα τα πουμε απο κοντα.
Παλιά 21-11-07, 20:34
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1250
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αν ανεβηκε καποια στιγμη η σουζουκι δεν διαφωνω. το να επιασε κορυφη ειναι κατι το πολυ απιθανο γιατι ηδη η ντουκατι ειναι μπροστα απο τη σουζουκι σε πωλησεις. οταν σε καμια 30ρια χρονια η σουζουκι θα παρει ενα τιτλο με κανα εγγονο του σβαντς παρε με τηλεφωνο να υποκλιθω.ξεκολα απο την ελλαδα ρε υπνε.....

το αν ετυχε το μηχανακι μου να ειναι καλο δειχνει ποσο ασχετος τελικα εισαι και συ απο μοτοσυκλετες γιαννη....
κανε 70000κμ και τα λεμε.
η μαλλον δεν εισαι ασχετος. κατι χειροτερο. ΘΥΜΑ εισαι...
της διαφημισης που σου πασαρισαν στο μυαλο τα περιοδικα και ο τυπος οι λοιπες κουβεντες σε καφετεριες και φυσικα οι εκθεσεις...
δεν συνεχιζω αλλο γιατι θα ξεχασω και αυτα που ξερω....

καλη συνεχεια.......
Παλιά 21-11-07, 23:50
GIANNIS_G6 Offline:

Για κατσε ρε Πανο σκεψου και λιγο λιγο πριν τα πετας αυτα!!Γιατι στην καφετερια δεν αραζουν cbr??Στις εκθεσεις δεν υπαρχουν cbr??Δηλ με τραβηξε η γκομενα που ειχε πανω στηην εκθεση η suzuki μου γι'αυτο την πηρα???Συνελθε λιγο!

Και ναι μιλαω για την Ελλαδα!Εσυ μιλας για εξωτερικο τοση ωρα δηλαδη,αν τον κοσμο??Επειδη δηλ στα motogp τρεχουν 6 ομαδες με honda ειναι καλυτερη αυτη??Αν το βαλεις κατω τοτε η σουζουκι ειναι και μαμω της εταιρειες που με ΜΟΝΟ 2 εργοστασιακες suzuki τερματισε 3η στο πρωταθλημα κατασκευαστων και μονο γι'αυτο ειναι πολυ καλυτερη απο τις αλλες ομαδες που εχουν απο 4 και 6 μηχανακια στου αγωνες αυτους.

Πηρα την μηχανη μου καθαρα γιατι την γουσταρω ΕΓΩ,δεν με νοιαζει αν η χ ψ μοτοσυκλετα ειναι πολυ καλυτερη απο την δικια μου ειτε σε αξιοπιστια ειτε σε ομορφια (που αυτο ειναι εντελως υποκειμενικο) αν μπορουσα θα επααιρνα την agusta να γουσταρω τρελα αλλα μεχρι εκει μπορεσα και στα δικα μου ματια ειναι η πιο ομορφη και σε οποιον αρεσει!

Παντως ειπα και πιο πανω οτι δεν ειμαι κολλημενος και στο μελλον μπορει να παρω χοντα,καβασακι η γιαμαχα αλλα εσυ εισαι κολλημενος βρε Αδερφε και αυτο ειναι πολυ κακο!Εισαι σαν την κουκουβαγια που βλεπει το παιδι της και νομιζει οτι ειναι το πιο ομορφο απ'ολα ενω ειναι το αντιθετο!!

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17691803 seconds (82,82% PHP - 17,18% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:40.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com