Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από salonikios
ετσι μπραβο στη πιστα με το σωστο εξοπλισμο να βγαινουν τα γουστα και οχι στο δρομο!!!!!μη μου πεις οτι ¨γυριζε¨ και το πορτοκαλι τερατακι απτισ φωτο?????????????????????????????κουκλι δεν ειναι????????????????????????(καποτε θα το αποκτησω....................)μονο το μπροστα το τζαμακι το χαλαει λιγο αλλα σιγουρα θα εχει διαφορα απτα μυγακια και απτον αερα στο ταξιδι.
|
Αυτο το πΕρτικαλι τερατακι ειναι του φιλου μου που γραφω με τις γομες φιλε μου.Το μαυρο τζαμακι ειναι μονο για μοστρα και προσωπικα εγω θα το πεταγα!!Ουτε ενα βιντεακι δεν μπορεις να τραβηξεις με αυτην την παπ@ριτσ@ εκει γιατι ειναι καταμαυρο και οχι απλα φιμε.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
δεν την εχω πατησει απο kawasaki γιατι ημουν εξυπνος και δεν πηρα ουτε θα παρω ποτε. απο suzuki την εχω πατησει και ουτε που ξαναοδηγαω....
HONDA for ever φιλε...  οτι πιο τιμιο σε μοσυκλετα και αυτοκινητο. κακα τα ψεμματα!!!
ας μη χαλασουμε το τοπικ του γιαννη
|
Eσυ Πανο αν οδηγησεις το δικο μου suzuki θα ξεχασεις την honda σου μια και καλη!!!
Γιατι ρε την εχεις πατησει απο την suzuki??Με τα πραπρα τα διχρονα που υπηρχαν πριν δεκαετιες??Εχουν αλλαξει τα πραγματα Πανοοοο!!!Η honda πλεον δεν ειναι η πιο αξιοπιστη οπως ηξερες παλια και εχω πολλα παραδειγματα απο φιλαρακια μου που ορκιζοντουσαν στην αξιοπιστια και στην εξυπηρετηση του Σαρακακη αλλα μολις συνηδειτοποιησαν τι παιζει με τοσα που επαθαν την εφτυσαν καταμουτρα!!
Δεν λεω και γω καποτε ελεγα honda και ξερο ψωμι τοτε με το αθανατο chaly μου αλλα δεν την πατησα ευτυχως να παρω honda τωρα.Η δικια σου Πανο ναι!Ηταν και ειναι αξιοπιστη μετεπειτα χαλασε η honda.