Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
αν θυμαμαι καλα το πιο κοντο 5αρι ειναι του 20v silvertop c156
ηταν πιο καλο και γραμικο απο τα 6 αρια...
τα δε 6αρια δεν ειχαν διαρκεια...
τσακονωσουν με το λεβιε
|
Είναι πολύ εύθραστα τα 6αρια.. Το 5αρι που έχω τώρα είναι C56 από 20V blacktop pre-facelift!! (BZG-BZV)
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
να το χαιρεσαι το εργαλειο..
πανεμορφο
|
Ευχαριστώ πολύ!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Να το χαίρεσε το εργαλείο, πραγματικά από τα ποιό όμορφα japan cars! ετυχε να είμαι στρατό Κύπρο 14μήνες και είχα αρρωστήσει με αυτά που εβλεπα εκεί πέρα! ξέρω μερικά παιδιά εκεί και έχουν τα καλύτερα japan cars. Μακάρι κάποια στιγμή να μπορέσω να ξανακατέβω στην όμορφη Κύπρο για διακοπές!
|
Να κοπιάσεις όποτε θες! Να βρεθούμε κιόλας να δεις το αμάξι!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
AAA!!και κατι που ξεχασα να ρωτησω..
γιατι λεγεται BZR??ειναι οπως λεμε t sport?
|
BZR ονόμασαν την τελευταία σειρά, η οποία έβγαινε με 6αρι LSD κιβώτιο, Superstrut Suspension, ηλεκτρικά ανοιγοκλεινώμενα καθρεφτάκια, φιμέ τζάμια. Ήταν το πιο ακριβό Levin-Trueno της σειράς.. Το R στο τέλος, ίσως είναι εκεί σαν Racing, αφού η Honda είχε την ίδια χρονιά το Type R και SiR.
Υπαρχουν επισης BZG, BZV και BZT για το Τouring.. To BZV ηταν μόνο στο pre-facelift μοντέλο, με 5αρι LSD κιβώτιο C56. To BZG pre-facelift είχε 5αρι χωρίς LSD και το BZG facelift έχει 6αρι χωρίς LSD αλλά με Superstrut Suspension.
Μηχανικά τα αυτοκίνητα είναι τα ιδια! Εχουν διαφορά στο βάρος όμως! Το ΒΖV έχει 1020kg ενώ το ΒΖR έχει 1080kg