Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
 |
|

03-01-07, 18:02
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003
Εμάς πάντως με τις Ε12 (και νομίζω και με τις Ε11 facelift) όντως, αν δεν πηγαίνεις με 5 χαω, η 1η δεν κουμπώνει με τίποτα. Λογικά δεν έχεις κανένα πρόβλημα Νάσο. Έτσι είναι το κιβώτιο.
|
Συμφωνώ απόλυτα … εκτός αν το ζορίσεις πολύ με κίνδυνο να ρημάξεις το σαζμάν

10-01-07, 14:57
|
 |
Υπερβολικά Νέος
|
|
|
|
Παιδια που μπορω να βρω το εξωτερικο κιτ της ΤΟΥΟΤΑ και την αεροτομη?
Εχω corolla g6 του 2000 ΜΟΝΤΕΛΟ
|
 |
|
 |

15-01-07, 20:29
|
 |
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παιδακια ΣΟΣ!!βοηθεια!!Πριν λιγο καιρο ξεκουμπωσα την λαμπα δοκιμαστικα για να ξερω πως θα την αλλαξω οταν ερθουν τα ξενον και την ξανακουμπωσα κανονικοτατα!!την κυριακη εκανα μπανακι το μωρο στο μοτερ με φροντιδα και προδερμα με τις καταλληλες μονωσεις(σακουλα στον συναγερμο και στις ασφαλειοθηκες).ολα καλα λοιπον το αφηνω στεγνωνει παιρνει μπροστα κανονικα και ολα οκ!!!
Αμ δε που ηταν ολα οκ!!ειδα για πρωτη φορα που το εχω στην κατοχη μου,λιγη υγρασαι στο δεξι φαναρι(ναι αυτο που ανοιξα!).
δεν ανυσηχησα και λεω θα στεγνωσει για ηταν πολυ λιγο η θαμπαδα που ειχε.το βραδυ που λετε παω να βολταρω και κοιταω ετσι απο περιεργεια με τα φωτα αναμμενα να δω τι επαιζε με την υγρασιουλα που ειχε,σοκ!!εσταζε το τζαμι απο μεσα λες και του ειχα ριξει με το λαστιχο!!υπαρχει θεμα εγγυησης η θα στεγνωσει και ολα οκ??τα φωτα σας παιδια!!!βοηθεια!!

15-01-07, 21:23
|
|
|
|
|
Εγω στη θεση σου θα εβγαζα ολο το φαναρι και θα το αφηνα κανα δυο μερες εξω, αναποδα να στεγνωσει.Επισης μπορεις να χρησημοποιησεις πιστολακι για μαλλια.Βεβαια χρειαζεται αρκετη υπομονη.Μολι στεγνωσει καλα καλα ξαναβαλτω επανω και κοιτα να κουμπωσεις τις λαμπες με προσοχη και σφυχτα για να μην περναει νερο.Βεβαια μπορει να μην περναει οταν βρεχει αλλα αν ξαναπλυνεις την μηχανη του αυτοκινητου το πιο σιγουρο ειναι να ξαναδεις νερα.Γι' αυτο στο επομενο πλυσιμο της μηχανης προσοχη.
|

15-01-07, 21:28
|
|
|
|
|
Επισης να ξερεις πως αν δεν ξεκουμπωσεις την λαμπα το φαναρι δεν θα στεγνωσει ποτε γιατι δεν θα υπαρχει δρομος για να βγει η υγρασια απο μεσα.Μην νομιζεις οτι με την θερμοκρασια που παραγει η λαμπα στεγνωνει η υγρασια απο το φαναρι.
|
 |
|
 |

15-01-07, 21:50
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ G6
Παιδακια ΣΟΣ!!βοηθεια!!Πριν λιγο καιρο ξεκουμπωσα την λαμπα δοκιμαστικα για να ξερω πως θα την αλλαξω οταν ερθουν τα ξενον και την ξανακουμπωσα κανονικοτατα!!την κυριακη εκανα μπανακι το μωρο στο μοτερ με φροντιδα και προδερμα με τις καταλληλες μονωσεις(σακουλα στον συναγερμο και στις ασφαλειοθηκες).ολα καλα λοιπον το αφηνω στεγνωνει παιρνει μπροστα κανονικα και ολα οκ!!!
Αμ δε που ηταν ολα οκ!!ειδα για πρωτη φορα που το εχω στην κατοχη μου,λιγη υγρασαι στο δεξι φαναρι(ναι αυτο που ανοιξα!).
δεν ανυσηχησα και λεω θα στεγνωσει για ηταν πολυ λιγο η θαμπαδα που ειχε.το βραδυ που λετε παω να βολταρω και κοιταω ετσι απο περιεργεια με τα φωτα αναμμενα να δω τι επαιζε με την υγρασιουλα που ειχε,σοκ!!εσταζε το τζαμι απο μεσα λες και του ειχα ριξει με το λαστιχο!!υπαρχει θεμα εγγυησης η θα στεγνωσει και ολα οκ??τα φωτα σας παιδια!!!βοηθεια!!
|
Να κοιταξεις επισης να πατησει καλα το λαστιχο που εχει γυρω και να παρατηρησεις τις ακιδες απο την λαμπα σου να μην εχουν στραβοπατησει το λαστιχο.Για το πιστολακι συμφωνω απολυτα γιατι μονο με τα φωτα αναμμενα δεν μπορει να στεγνωσει αν δεν παρει και απο καπου αερα....
|

23-01-07, 16:44
|
Νεότατος
|
|
|
|
καλησπέρα πάλικάρια.λοιπόν είμαι ο ένας απο τους δύο που είχαμε αλλάξει μοτέρ λόγω κατανάλωσεις λαδιού.έχω κάνει κάπου στα 5000 κμ από τότε και το αμάξι πάλι τσίμπησε λάδι.η πρώτη αλλαγή έγινε στα 1000κμ κανονικά.το αμάξι επειδή το στρώνω δεν το πάω πολυ τσίτα.είναι φυσιολογικό να καίει πάλι λάδια?
|
 |
|
 |

23-01-07, 22:08
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
να καιει ποσο???Να ξερεις οτι παιζει πολυ μα παρα πολυ μεγαλο ρολο τι λαδακι βαζεις.....ας πουμε εγω οσα χρονια εβαζα της ΤΟΥΟΤΑ(το οποιο ειναι της ΒΡ ή κατι αλλο πιο παλια) το αμαξι ηθελε συμπληρωμα στα 2000-2500χλμ φαινοταν στο δεικτη οτι ειχε καψει...απο τοτε που βαζω selenia δεν καιει γραμμαριο κ μαλιστα το αφησα επιτηδες κ εκανα 10.000χλμ χωρις να αλλαξω λαδια κ η σταθμη ηταν ακριβως μα ακριβως εκει που ηταν απο την αρχη στο φουλ...
Μετα εχε υποχην σου οτι παιζει ρολο κ οτι στρωνεις το μοτερ που σημαινει οτι ολα τα μεταλα ακομα δεν εχουν παρει θερμοκρασιες καλες κ ολα τα λαστιχα φλατζες τσιμουχακια κλπ δεν εχουν κατσει στο 100% οπως καθονται με απο 20.000-30.000χλμ...
Κ τελος αν θες να δεις τι πραγματικα σημαινει καιει λαδι πηγαινε βρες καποιος που εχει Opel να σου πει....οι 9 στους 10 εχουν κ μονολιτρο λαδι κατω απτο καπω μαζι με πανακι κ συμπληρωνουν....χαχαχα εχει πολυ πλακα,εχει παει ο πατερας μου στην Opel κ το ζω αυτο...

24-01-07, 14:06
|
 |
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
|
|
βρε παλουκαρια ξερει κανεις ποσο ταριφα θα πεσει στο σερβις των 60000χιλ?και οι 12αρηδες νομιζω μπορουν να απαντησουν(το ιδιο μοτερ εχουμε!!γιατι απο καροτσα.....χα χα χα χα)
τι αλλαζει στο σερβις αυτο εκτος απο λαδια,φιλτρο λαδιου,μπουζι?νομιζω παιζει και βαλβολινες και υγρα φρενων-συμπλεκτη.για να ακουω τιμες οσοι το εχουν κανει!
ευχαριστω πολυ!

24-01-07, 14:36
|
Νεότατος
|
|
|
|
Ντινο τα selenia μηπως ειναι πιο χοντρα γι αυτο και δεν καιει τωρα?μακαρι να ειναι αυτο ποθ ειπες οτι δλδ δεν εχουν κατσει ακομα τα μεταλλα κλπ αλλιος δεν θα την παλεψω να καιει λαδια.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Forum |
george1973 |
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ |
0 |
31-08-10 12:44 |
Νέο forum |
george1973 |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
0 |
17-07-10 12:50 |
Ke 30 Forum -3- |
GEORGIOS_XYNOS |
TOYOTA COROLLA KE30 |
550 |
14-04-10 22:14 |
Ke 30 Forum -2- |
DjBac |
TOYOTA COROLLA KE30 |
1211 |
09-01-07 15:47 |
TS FORUM 2 |
DjBac |
TOYOTA COROLLA T-SPORT |
372 |
23-05-05 11:45 |
Page generated in 0,25156307 seconds (77,42% PHP - 22,58% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:25. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|