Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 28-11-10, 14:54
Το avatar του χρήστη AE101
AE101 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Jedes municipality
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 273
AE101 είναι υπέροχος AE101 είναι υπέροχος AE101 είναι υπέροχος AE101 είναι υπέροχος AE101 είναι υπέροχος AE101 είναι υπέροχος AE101 είναι υπέροχος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κυριάκογλου Σπύρος Εμφάνιση μηνυμάτων
απλα στην πιεση που αναψε το alarm ειναι ρυθμιζμενο να αναβει το οργανακι αλλαξε την ρυθμηση και βαλτο να αναβει πιο σε μεγαλυτερη πιεση.
Σωστός ο αρχηγός

JDMteam
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-11-10, 21:09
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 514
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κυριάκογλου Σπύρος Εμφάνιση μηνυμάτων
απλα στην πιεση που αναψε το alarm ειναι ρυθμιζμενο να αναβει το οργανακι αλλαξε την ρυθμηση και βαλτο να αναβει πιο σε μεγαλυτερη πιεση.
Ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες φιλε μου!
Ειναι ρυθμισμενο να αναβει στο 0.5!Το αλλαζεις και το βαζεις οπου θες να αναβει!
Οσο για τα μειγματα παιδια τα Halfmeter δειχνουν βλακειες!Αν θες ολοσωστες ενδειξεις βαζεις οργανακι Wideband με δικο του αισθητηρα λ οπως της ΑΕΜ η της Innovate που εβαλα εγω στο Punto μου αλλα εχουν και τα παιδια απο την Βεροια οπως π.χ.ο Πετρος(Εδεσαιος)!Ειναι τρομερα ακριβειας!Κοστιζει περιπου 300 Ευρω Ελλαδα και απο ebay εγω το εφερα με 190 με τα μεταφορικα και καπου εκει και ο Πετρος το πηρε!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-11-10, 01:34
Κυριάκογλου Σπύρος Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: AE 111 G6R
Περιοχή: ΩΡΩΠΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 244
Κυριάκογλου Σπύρος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Απλα στην τριτη που ανοιξες κρατησε περισσοτερη ωρα την πιεση σταθερη ( ή και παραπανω απο 0.5) λογω μεγαλυτερου φορτιου απο οτι στην δευτερα οπου λογω μικροτερου φορτιου σηκωνει πιεση αλλα ξεφουσκωνει νωριτερα.(με boost controler δεν θα εχεις τετοιο φαινομενο.) αν το εχεις ρυθμησει εκει για να αναβει στο 0,5 αστο οσο στρωνεις μετα αλλαξε την ρυθμηση ωστε να μην αναβει ολη την ωρα παρα μονο οταν πρεπει.( Μην ξεχνας πως με λιγο χαμηλωτερη εξωτερικη θερμοκρασια μπορει να ανεβασει λιγο πιεση παραπανω σε σχεση με αυτο που ειναι ρυθμισμενο)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριάκογλου Σπύρος : 29-11-10 στις 01:45.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-11-10, 10:56
Το avatar του χρήστη tasosg697
tasosg697 Offline:
Μέλος

Μοντέλο: COROLLA G6\COROLLA E101
Περιοχή: αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 201
tasosg697 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φιλε σπυρο ησουν κατατοπιστικοτατος.. και κατι αλλο επι ευκαιριας.. ενα φιλαρακι εκανε αντιστροφη στα σωληνακια στο hi low και σηκωσε πιεση στα 0.8.. εγω δεν το γνωριζα και μου φανηκε περιεργο.. τι ακριβως παιζει παιδια.. ειναι αξιοπιστο???
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-11-10, 19:44
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Μιλας προφανώς για 4Ε-FTE και τα μαμα σωληνάκια του hi-low switch ε? καλύτερα να μην τα πειράζει μην γίνει τίποτα, όπως είναι από μαμα δουλεύει 0.65 στο high και 0.4 στο low, είχα βαλει και εγω και τα ξήλωσα γιατί είναι σαχλαμάρα, στα 0.4 δούλευα το μοτερ περισσότερο στην τσίτα (στροφές) για να τραβάει και τελικώς έκαιγα περισσότερο! όταν τα ξήλωσα όλα αυτα είδα σταθερά 0.7bar και με πολύ κρύο νωρις το πρωί και 0.8 μερικές φορές. Απλά αν συνδεθούν απόποδα κάτι γίνεται και ανεβάζει λιγάκι αλλά καλο είναι να μην το κάνουμε γιατί δεν είναι σωστό και ούτε αξιόπιστο φυσικά. Δες και την συνδεσμολογία ηλεκτρολογικά και μηχανικά εδώ : http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=19356 έτσι είναι το σωστό σαν σύνδεση τα σωληνάκια, απλά είχα βάλει σιλικόνης και είχα βγάλει ένα μεταλλικό σωληνάκι που είχε από μαμά στον 4E-FTE.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-11-10, 01:46
Το avatar του χρήστη tasosg697
tasosg697 Offline:
Μέλος

Μοντέλο: COROLLA G6\COROLLA E101
Περιοχή: αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 201
tasosg697 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Μιλας προφανώς για 4Ε-FTE και τα μαμα σωληνάκια του hi-low switch ε? καλύτερα να μην τα πειράζει μην γίνει τίποτα, όπως είναι από μαμα δουλεύει 0.65 στο high και 0.4 στο low, είχα βαλει και εγω και τα ξήλωσα γιατί είναι σαχλαμάρα, στα 0.4 δούλευα το μοτερ περισσότερο στην τσίτα (στροφές) για να τραβάει και τελικώς έκαιγα περισσότερο! όταν τα ξήλωσα όλα αυτα είδα σταθερά 0.7bar και με πολύ κρύο νωρις το πρωί και 0.8 μερικές φορές. Απλά αν συνδεθούν απόποδα κάτι γίνεται και ανεβάζει λιγάκι αλλά καλο είναι να μην το κάνουμε γιατί δεν είναι σωστό και ούτε αξιόπιστο φυσικά. Δες και την συνδεσμολογία ηλεκτρολογικά και μηχανικά εδώ : http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=19356 έτσι είναι το σωστό σαν σύνδεση τα σωληνάκια, απλά είχα βάλει σιλικόνης και είχα βγάλει ένα μεταλλικό σωληνάκι που είχε από μαμά στον 4E-FTE.
δηλαδη νικηφορε βλεπεις 0.7 καραμαμα.. χωρις να πειραξεις τπτ ? εγω εχω την συνδεσμολογια κανονικα οπως ηρθε απο japan και δεν σηκωνει πανω απο 0.55..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-12-10, 18:47
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
σορρυ δεν είχα δει το ποστ σου! αν είναι 0.55 ακριβως τότε υπάρχουν 3 περιπτώσεις!
1) έχεις πρόβλημα με το μπαρόμετρο σου ή χάνει πίεση λίγο και δείχνει λιγότερο με τέρμα τουρμπισμα.
2) Καποιο σωληνακι από αυτά που είναι για το hi-low switch (τα είδες και στην φωτο που πάνε) είναι στραγγαλισμένο δλδ κάπου πιέζεται και ζορίζεται να περάσει αέρας. Το έχω δοκιμάσει και μειώνεται η πίεση έτσι!
3) Το χειρότερο αλλά πιθανό γιατί το έχει πάθει κόσμος, είναι επειδή από τα τροπέτα που έρχονται χτυπάνε καμια φορά πουθενά, να έχει στραβώσει το σωληνάκι στο wastagate actuator που ανοιγοκλείνει το κλαπέτο δλδ και να σηκώνει λιγότερο, καλύτερα μη το πειράξεις γιατι ένας φίλος το στραβωσε να ανεβάσει πιεση και μετα κολλησε κλειστό και εσπασε το μοτερ! επίσης σε έναν αλλον ειχε στραβώσει από την μεταφορα του μοτερ και δεν ανέβαζε πάνω από 0.3!
Ελεγξε τα όλα και μου λες. Εμένα πάει σταθερά 0.7 και όταν έχει πολύ κρύο πρωί νωρις δλδ κοπανάει καμια φορά και 0.8 για λίγο όμως. Εγω σου συνιστώ να το ξηλώσεις το hi-low switch είναι μια βλακεία και μισή και οικονομία δεν κάνεις! μπορει και να έχει πρόβλημα η ηλεκτροβαλβιδα και να μην ανοίγει τέρμα στο HI boost!

Δοκιμή : βγάλε το σωληνακι από το wastegate actuator (αυτό το σωληνάκι που είναι στο βαρελάκι και πάει στο κάθετο σωληνάκι) όχι το άλλο που κάνει γεφύρωμα με την ct9! πρόσεξε! δοκιμασε το και πες μου τι πίεση θα ανεβάσει! αν δεις 0.7 το πρόβλημα είναι κάτι στο hi-low switch και τα σωληνάκια του και φυσικά θα διορθωθεί αν το ξηλώσεις! επίσης αν τα σωληνάκια είναι μικρότερης διατομής τότε επίσης μειώνεται η πίεση! αυτός είναι και ο λόγος που ειχα βαλει σιλικόνης ποιό χοντρά!

Αν έχεις και τα μαμα σωληνάκια δες την παρακατω φωτο (είναι από glanza όμως αλλά το ίδιο μας κάνει) το σωληνακι που ανεβαίνει (μαυρο μεταλλικό) εκει διπλα στον ιμάντα αυτο σου έλεγα να το ξηλώσεις, καλύτερα μην κανεις γεφυρώματα όπως στην φωτο όμως. Γιατι δεν έχουν νόημα και εντελως να τα ξηλωσεις τα σωληνάκια το ίδιο είναι!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 01-12-10 στις 19:07.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ερωτηση MARMEL OFF TOPIC 10 21-01-11 18:31
ερωτηση basilakiscorolla TOYOTA COROLLA E 12 7 27-10-10 19:29
ΕΡΩΤΗΣΗ arme72 TOYOTA COROLLA 111(G6) 4 26-04-09 17:40
ερωτηση??????? urban TOYOTA COROLLA 111(G6) 8 09-02-09 09:11
Ερωτηση!!!! KostaSR TOYOTA COROLLA KE30 26 25-05-06 12:11

Page generated in 0,16584706 seconds (81,65% PHP - 18,35% MySQL) with 35 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:05.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com