Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pergolatios";p="
50.000 αμα πήρα toyota για να έχω αξιοπιστία και στα 50000 ο την ακούει ο δίσκος χέσε μέσα....στέλιο η μυρωδιιά του δίσκου μοιάζει με λαστιχίλα?
|
Κοίτα με φυσιολογική χρήση στα 50000km δεν την ακούει ο δίσκος. Οπως έγραψε κι ο Ayrton φυσιολογικό είναι να μυρίζει μετά απο σκίσιμο και να του μειώνεις τη ζωή.
Εγώ έχω 82000 περίπου δεν θυμάμαι κιόλας και δεν πατινάρει,κι αυτό γιατί ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν το'σκιζε και γω δεν έχω μονίμως το πόδι στο συμπλέκτη και το ξεκινάω νορμάλ.
Με λάθος χρήση ,άσκοπο πατινάρισμα,άφημα του πετάλ σε τρελές στροφές του κινητήρα σίγουρα ένας δισκος-πλατό-ρουλεμάν μπορεί να τα παίξουν και πολύ πιο γρήγορα απ'τα 50000km!
H μυρωδιά του δίσκου είνα χαρακτηριστική και δεν μοιάζει με λαστιχίλα. Όταν σου ξαναμυρίσει μη διστάσεις, άνοιξε το καπό και μύρισε στη χελώνα(εκεί που ενώνεται ο κινητήρας με το σασμάν) να καταλάβεις αν είναι ο δίσκος.
Παρεπιπτόντως πληροφοριακά το δικό σου μοντέλο όταν πατινάρει ο δίσκος ανάβει το check της μηχανής και μένει διαρκώς αναμμένο!