Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
 |
|

27-10-06, 02:47
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Δεν ειναι LED ειναι κανονικες λαμπες.Οσο για την ενδειξη της ζωνης θελω να μαθω τελικα αν αναβει σε αυτα τα μοντελα η οχι και επισης να σου πω οτι ειμαι φανατικος οπαδος της ζωνης γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου.Ασε βεβαια που αν δεν τη φοραω οταν οδηγαω νοιωθω οτι κατι λειπει.Δεν λεω κανουμε που κανουμε λ@λ@κιες απο την κ@υλ@ μας για το αμαξι αλλα να μην το πληρωσουμε κιολας ακριβα.Τελος παντων ξεφυγα λιγο απο το θεμα.Κανενας με Facelift να μου πει αν σε αυτον αναβουν τα λαμπακια της ζωνης?
Φιλικα παντα,ετσι?
|

31-10-06, 15:24
|
banned
|
|
Περιοχή:
Γαλάτσι
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Φανατικός οπαδός της ζώνης και εγώ. Και στο δικό μου ΖΖΕ 111, ΔΕΝ ανάβει το λαμπάκι. Αλλά τι να το κάνεις αν τη φοράς συνέχεια; Ψάξε στο κούμπωμα της ζώνης αν φεύγουν καλώδια που σημαίνει την ύπαρξη διακόπτη. Κάτι ίσως μπορείς να κάνεις μετά...
Ίσως το είχε μόνο για τις στρογγυλοφάναρες.
|
 |
Re: 111 FORUM |
 |

31-10-06, 16:24
|
 |
Administrator
|
|
|
|
Re: 111 FORUM
Στο δικό μου (Ε11 G6 Facelift) ανάβει το λαμπάκι της ζώνης (το οποίο βρίσκεται επάνω δεξιά) αλλά μόνο για λίγο αφού βάλω μπροστά(μάλιστα το λαμπάκι αυτό δείχνει και τον αερόσακο προφανώς για να επισημάνει ότι αυτά τα δύο πρέπει πάντα να συνδυάζονται). Μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα σβήνει είτε έχεις βάλει την ζώνη είτε όχι. Άρα μην ψάξεις άδικα στο κούμπωμα της ζώνης για να βρεις καλώδια. Αν υπήρχαν θα έμενε συνέχεια ανοιχτό το λαμπάκι μέχρι να βάλεις την ζώνη.
Και εγώ φανατικός οπαδός της ζώνης είμαι. Πάντα φοράω και πάντα απαιτώ από τον συνοδηγό να φοράει. Δεν το κάνω για το πρόστιμο αλλά για την ασφάλεια η οποία πρέπει να είναι πάντα πάνω από όλα.
|

31-10-06, 17:16
|
banned
|
|
Περιοχή:
Γαλάτσι
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Έχω την εντύπωση ότι αυτό το λαμπάκι σβήνει μόλις διαπιστώσει ότι οι προεντατήρες είναι οκ, κάτι αντίστοιχο δλδ με αυτό του αερόσακου.
|
 |
 |

31-10-06, 17:33
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Salonika
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Slobo";p="
Στο δικό μου (Ε11 G6 Facelift) ανάβει το λαμπάκι της ζώνης (το οποίο βρίσκεται επάνω δεξιά) αλλά μόνο για λίγο αφού βάλω μπροστά(μάλιστα το λαμπάκι αυτό δείχνει και τον αερόσακο προφανώς για να επισημάνει ότι αυτά τα δύο πρέπει πάντα να συνδυάζονται). Μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα σβήνει είτε έχεις βάλει την ζώνη είτε όχι. Άρα μην ψάξεις άδικα στο κούμπωμα της ζώνης για να βρεις καλώδια. Αν υπήρχαν θα έμενε συνέχεια ανοιχτό το λαμπάκι μέχρι να βάλεις την ζώνη.
Και εγώ φανατικός οπαδός της ζώνης είμαι. Πάντα φοράω και πάντα απαιτώ από τον συνοδηγό να φοράει. Δεν το κάνω για το πρόστιμο αλλά για την ασφάλεια η οποία πρέπει να είναι πάντα πάνω από όλα.
|
το ίδιο και για το pro facelift
|

31-10-06, 18:07
|
 |
Administrator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ANTONIS";p="
Έχω την εντύπωση ότι αυτό το λαμπάκι σβήνει μόλις διαπιστώσει ότι οι προεντατήρες είναι οκ, κάτι αντίστοιχο δλδ με αυτό του αερόσακου.
|
Άρα λογικά δεν υπάρχει διακόπτης που να σβήνει το λαμπάκι όταν κουμπώσει η ζώνη.
|

10-11-06, 01:29
|
|
|
|
|
Ρε παιδια γνωριζει κανενας αν στο Facelift ταιριαζει η θηκη που εχει το Profacelift που εχει για το κασσετοφωνο?Γιατι σκεφτομαι να κανω πολυεστερικη κατασκευη αλλα θα μου φαει πολυ ωρα και επισης δεν ξερω αν μπορω να τη βαψω ετσι ωστε να ειναι το ιδιο με το υπολοιπο ταμπλο.
|
 |
 |

10-11-06, 01:39
|
 |
Moderator
|
|
|
|
Βασιλάκη απόσο ξέρω εγώ είναι ακριβώς τα ίδια εκεί που εμένα έχει θήκη για κασσετόφωνο εσένα έχει το trip computer σωστά? Ειναι ακριβώς ίδια στο κουτί και είναι και κουμπωτό βγάζεις και βάζεις απλά πράγματα αν το βρείς σε καμμιά μάντρα!
|

10-11-06, 12:46
|
 |
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
καλημερα παιδες . bill εχω βαλει rc ακριβως εκει που ειναι το δικο του
|

10-11-06, 18:07
|
|
|
|
|
Ναι αλλα εσυ πρεπει να εχεις το στρογγυλοφαναρο.Εγω δεν ρωταω αν μπαινει αλλα κασσετοφωνο σε αυτη τη θηκη ,αλλα το κομματι αυτο του ταμπλο που περνει το κασσετοφωνο στα στρογγυλοφαναρα ταιριαζει και στο ταμπλο του Facelift εκει που ειναι το trip computer.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Forum |
george1973 |
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ |
0 |
31-08-10 12:44 |
Νέο forum |
george1973 |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
0 |
17-07-10 12:50 |
Ke 30 Forum -3- |
GEORGIOS_XYNOS |
TOYOTA COROLLA KE30 |
550 |
14-04-10 22:14 |
Ke 30 Forum -2- |
DjBac |
TOYOTA COROLLA KE30 |
1211 |
09-01-07 15:47 |
TS FORUM 2 |
DjBac |
TOYOTA COROLLA T-SPORT |
372 |
23-05-05 11:45 |
Page generated in 0,24073410 seconds (76,37% PHP - 23,63% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:32. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|