Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
 |
|

19-10-06, 22:56
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Χλωμο, πολυ χλωμο.
|

19-10-06, 23:01
|
|
|
|
|
Ρε παιδια ψαχνω εδω και καιρο αυτα τα οργανα http://www.eautoworks.com/html/ORD-1-1-1-15586.cfm και δεν μπορω να βρω πουθενα στο internet για ο δικο μου το αυτοκινητο.Ειναι plasma και εχουν φοβερο φωτισμο.Εχει κανενας καμια πληροφορια για το που μπορω να τα βρω?Αν οχι σε μαγαζι τουλαχιστον στο ιντερνετ.Καθε βοηθεια θα ηταν χρησημη.
|

20-10-06, 14:59
|
 |
|
|
Περιοχή:
ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill";p="
Ρε παιδια ψαχνω εδω και καιρο αυτα τα οργανα http://www.eautoworks.com/html/ORD-1-1-1-15586.cfm και δεν μπορω να βρω πουθενα στο internet για ο δικο μου το αυτοκινητο.Ειναι plasma και εχουν φοβερο φωτισμο.Εχει κανενας καμια πληροφορια για το που μπορω να τα βρω?Αν οχι σε μαγαζι τουλαχιστον στο ιντερνετ.Καθε βοηθεια θα ηταν χρησημη.
|
Τον dino των ρωτησες μηπως μπορει να στα βρει αυτος?
DIONYSOUS KING
Any challenge?
|

20-10-06, 16:49
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
καταρχην καλησπερα....Κατα δευτερον αυτα τα οργανα τα βλεπω πρωτη φορα Κωστα δεν παιζει να τα βρω κ κατα τριτον φιλε μου κ μενα το 1.3 το g6 βγαζει 180αλογα χωρις να εχω αλλαξει τπτ...μονο κατι αυτοκολλητα εχω βαλει...το πιστευεις???Τα αλογα δεν καραμελες με το κιλο...εδω 150 αλογα αλλοι προσπαθουν με τουρμπινες κλπ κ τα βγαζουν με το ζορι κ ο τυπος βγαζει τοσα?Αμα θελει του πληρωνω δυναμομετρηση κ τον παω στοιχημα(καλο ομως) οτι πανω απο 130-140 αλογα δεν του δινω.Πηγαινε κ συ κ πες του αυτουνου οτι το δικο σου εβαλες κατι βιδιτσες χρωμιου κ εφτασε 350αλογα χαχαχαχαχαχα τι λεει ρε ο κοσμος....Εδω εγω με προγραμμα εξατμιση απο χταποδι κ πισω φιλτρο εκκεντροφορους κ κατι αλλα ψιλα ειχα δεν ειχα παει απο τα 86 στα 100 αλογα
|
 |

20-10-06, 18:46
|
 |
|
|
Περιοχή:
ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dinos";p="
καταρχην καλησπερα....Κατα δευτερον αυτα τα οργανα τα βλεπω πρωτη φορα Κωστα δεν παιζει να τα βρω κ κατα τριτον φιλε μου κ μενα το 1.3 το g6 βγαζει 180αλογα χωρις να εχω αλλαξει τπτ...μονο κατι αυτοκολλητα εχω βαλει...το πιστευεις???Τα αλογα δεν καραμελες με το κιλο...εδω 150 αλογα αλλοι προσπαθουν με τουρμπινες κλπ κ τα βγαζουν με το ζορι κ ο τυπος βγαζει τοσα?Αμα θελει του πληρωνω δυναμομετρηση κ τον παω στοιχημα(καλο ομως) οτι πανω απο 130-140 αλογα δεν του δινω.Πηγαινε κ συ κ πες του αυτουνου οτι το δικο σου εβαλες κατι βιδιτσες χρωμιου κ εφτασε 350αλογα χαχαχαχαχαχα τι λεει ρε ο κοσμος....Εδω εγω με προγραμμα εξατμιση απο χταποδι κ πισω φιλτρο εκκεντροφορους κ κατι αλλα ψιλα ειχα δεν ειχα παει απο τα 86 στα 100 αλογα
|
Τι λες ρε ψευτη,αφου με ολα αυτα παταγες ταπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DIONYSOUS KING
Any challenge?
|
 |
|
 |

21-10-06, 01:22
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από IVEHIN";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dinos";p="
|
Τι λες ρε ψευτη,αφου με ολα αυτα παταγες ταπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Εκτος απτο ταπερ κ εσενα μην ξεχνας  tongue viking ...Ανοιξα με τον εφιαλτη σου πριν λιγο...το clio της Μαρινας...αποτελεσμα σταθερα μαζι μεχρι τα 160 κ μετα εφυγα γεια σας...δεν ξερω τι συμβαινει αλλα αρχιζει να μαρεσει μαμα το αμαξι μου

26-10-06, 01:36
|
|
|
|
|
Σημερα ειδα οτι ενω το αυτοκινητο μου εχει ενδειξη οταν δεν φορανε ζωνη οι επιβατες αλλα δεν αναβει ποτε.Ετσι ψαχνοντας διαπιστωσα οτι απο πισω δεν υπηρχε λαμπακι.Εβαλα ενα λαμπακι απο μια διπλανη ενδειξη αλλα παλι δεν αναβε η ενδειξη.Στα Corollia σας αναβει η ενδειξη η την εχει απλα για ομορφια? Επισης εχω το τριπορτο μοντελο και εχω παρατηρησει οτι οταν τραβας τα καθισματα μπροστα για να μπει καποιος πισω αυτα δεν επιστρεφουν στη θεση που τα ειχες αλλα σε μια προκαθορισμενη θεση.Δεν εχω προσεξει για το καθισμα του καθισματος αλλα η πλατη σιγουρα.Εσεις εχετε παρατηρησει κατι τετοιο.Στο προηγουμενο τουτου μου παντος αυτο δεν γινοταν.Να πω πως το αυτοκινητο ειναι μοντελο 2000 facelift.
|
 |
Re: 111 FORUM |
 |

26-10-06, 09:17
|
 |
|
|
Περιοχή:
ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ
|
|
Re: 111 FORUM
Το ιδιο ακριβως γινεται και σε μενα και σε 2-3 111 που ξερω ακομα αλλα ειναι ολες στρογγυλοφαναρες.Δεν περιμενα οτι θα ειναι ετσι και στην facelift.Το λαμπακι για τις ζωνες μου αναβει κανονικα αλλα μονο για την ζωνη του οδηγου.
DIONYSOUS KING
Any challenge?
|

26-10-06, 17:41
|
|
|
|
|
Ρε γαμωτο τι ειχε κανει ο προηγουμενος και ειχε χαλασει το λαμπακι της ζωνης.......αλλιως γιατι να μην αναβει?
|

27-10-06, 00:37
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
αλλοι κανουν τι και πως για να μην αναβει κ βαραει τπτ για την ζωνη κ αυτος θελει ντε κ καλα να αναβει...
κ λογικο ειναι να ναι μονο για τον οδηγο...γιατι αν εισαι μονος στο καρο γιατι να αναβει για συνοδηγο κ πισω ?αφου δεν υπαρχουν.
αυτα τα λαμπακια ρε παιδια led δεν ειναι η κανω λαθος?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Forum |
george1973 |
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ |
0 |
31-08-10 12:44 |
Νέο forum |
george1973 |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
0 |
17-07-10 12:50 |
Ke 30 Forum -3- |
GEORGIOS_XYNOS |
TOYOTA COROLLA KE30 |
550 |
14-04-10 22:14 |
Ke 30 Forum -2- |
DjBac |
TOYOTA COROLLA KE30 |
1211 |
09-01-07 15:47 |
TS FORUM 2 |
DjBac |
TOYOTA COROLLA T-SPORT |
372 |
23-05-05 11:45 |
Page generated in 0,24547505 seconds (77,00% PHP - 23,00% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:25. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|