Το 1ο θεμα πιστευω και εγώ πως ειναι αυτο που λεει ο Jason, δεν μου εχει τυχει ποτέ και δεν μπορώ να πω με σιγουριά! στο θεμα με το βολτομετρο, επειδη εχω και εγω και βλεπω την ταση, στο ρελαντι ειχα και εγω αυτο το προβλημα. Υπάρχουν εδω 2 πραγματα που μπορει να φταινε, 1ον να ειναι χαλαρος ο ιμαντας δυναμο και να το κανει αυτο, πρέπει να τον τεντωσεις εχει ρεγουλαδορο επάνω του, και 2ον μπορει οι στροφες σου στο ρελαντι να ειναι κατω απο 800 και ετσι να εχεις το ιδιο προβλημα, εμενα τοσο δουλευει και δεν εχω προβλημα τωρα με αλλαγμενο και τεντωμενο ιμαντα δυναμό, πριν ειχα ομως! με σβηστο οτι καιει ρευμα φωτα δλδ ηχοσυστημα κτλ, ποσες στροφες εχεις ρελαντι? αν ειναι κατω απο 800 εχει μια βιδα πανω στην πολλαπλη εισαγωγη μπορει να χει ταπα, και ρυθμιζεις απο εκει, εννοειτε με ζεστο το μοτερ. Eπισης οταν εχουμε κατω απο 13volts σημαινει πως το δυναμο δεν φορτιζει την μπαταρια!!! προσοχη γιατι στο τελος θα την παρεις στο χέρι! Για την βελονα κοντερ αυτο που σου ειπαν θα εφυγε η ντιζα απο το σασμαν επανω, μπορει να ειχε χαλαρωσει! το εχω παθει αρκετες φορες μετα απο πειραγματα στο μοτερ!
|