Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Χωρίς να θέλω να αναλάβω ρόλο δικηγόρου του CTS03, θεωρώ πως το να κανονίζεις να την "κάνεις" από μια χώρα η οποία καθημερινά σε καταπιέζει, λοιδορεί, εξευτελίζει, υποτιμά, κλέβει, απαξιώνει, εκμεταλλεύεται, ξεγελάει, περιφρονεί, περιορίζει, περιχαρακώνει και -εν πολλοίς- καταστρέφει, δεν σε κάνει λιγότερο πατριώτη από αυτούς που αποφασίζουν να μείνουν.
Ίσως η "φυγή" (πιο σωστά, η μετανάστευση) είναι μεγαλύτερη υπηρεσία προς την πατρίδα, η οποία γίνεται γνωστή με θετικό τρόπο από τα επιτεύγματα των μεταναστών, και όχι από την αχρηστία και ρεμούλα των εντοπίων αρχόντων.
|
Εγώ δεν λέω ότι όποιος θέλει να φύγει για να σωθεί δεν κάνει καλά (και εγώ θα το έκανα και μπορεί να το κάνω αν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο), αλλά λέω ότι αυτοί οι "πατριώτες" πολιτικοί που έφτασαν την χώρα μέχρι εδώ, μόλις ανακοινώσουν και την χρεοκοπία θα την "κάνουν" για καποια άλλη χώρα (γιατί το έχουν προσχεδιασμένο) και θα συνεχίζουν να περνάνε καλά με τα χρήματα που "ρούφηξαν" από τον Ελληνικό λαό.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Όμως, ίσως θα ήταν καλύτερο να μην "σφαζόμαστε" μεταξύ μας, αλλά να μαυρίσουμε αυτούς που μας έφτασαν εδώ και να δούμε και να παραδεχτούμε και το δικό μας μερίδιο ευθύνης. Τότε να δείτε πώς θα αλλάξουν τα πράγματα...
|
Αυτό ακριβώς, όλοι λέμε ότι πρέπει κάποτε να αντιδράσουμε και να τους βάλουμε στην θέση τους, ΟΧΙ όμως να τους αποκαλούμε και ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ....