Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi
Επειδη εσυ PeterIoannou πολυ μου κολλας τωρα τελευταια και εχεις αρχισει και μου σπας τα νευρα, αλλη φορα δε θα ξαναπαντησω σε post σου με προκλητικο υφακι για το ατομο μου...Ουτε καν...Νομιζεις οτι τα ξερεις ολα, ενω δε ξερεις ΤΙΠΟΤΑ, και φαινεται αυτο...
Λοιπον για τους υπολοιπους φιλους, και το τονιζω το ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...
Γνωστος μου σε celica ts εβαλε...
1) Φιλτροχοανη ppe με σωληνα 70mm
2) Λειανση σε κατι εσωτερικα εξογκοματακια που εχει το μαμα χταποδι και απο εκει και πισω εξατμιση Magnaflow χωρις καταλυτη(επιπλεον στοιχεια για την εξατμιση δε μου εχει πει)
3) Μπουζι ιριδιου IK24
4) ECU Apexi power fc
Αποτελεσμα στο δυναμομετρο με καυσιμο 100 οκτανιων:
194,2 hp/8078rpm
18,4 kgm/6717rpm
|
Καλό θα είναι οι τόνοι να κρατηθούν σε χαμηλά επίπεδα. Όπως επίσης και οι χαρακτηρισμοί... Ο καθένας από εμάς μπορεί να κρίνει αυτά που διαβάζει και να αποφασίσει αν είναι σωστά ή όχι.
Αφήστε λοιπόν στο καθένα να κρίνει αν τα λόγια τα δικά σου είναι σωστά, ή του Παναγιώτη ή τα δικά μου ή του Μιχάλη ή όποιου άλλου εκφράζει την άποψή του μέσα από το forum μας!!!
Το σίγουρο είναι πως οποιαδήποτε επέμβαση σε ένα μοτέρ πρέπει να γίνεται λαμβάνοντας υπόψιν όλους τους παράγοντες, ο Ιάπωνας το μελέτησε πολύ πριν το βγάλει στην παραγωγή, οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτό πρέπει να μελετηθεί αντίστοιχα πολύ και από εμάς για να αποδόσει και να μην έχει τα αντίθετα αποτελέσματα....
Απόψή μου και φιλικά πάντα!