Γεια στα παιδια
Καλησπερα παιδες. Εδω και 1 μηνα ειμαι ενας ευτυχισμενος κατοχος ενος Toyota corola 1800cc mod 2005. Εχει δυο μερες που ανακαλυψα το site και με εχετε καλυψη πληρως σχετικα με ενα προβλημα που αντιμετωπισα με τον θερμοστατη. καλη δουλεια παιδεια.
Το ts το πηρα τον περασμενο δεκεμβρη. 4 μηνες δλδ το εχω. μεχρι πριν 3 μηνες ολα καλα. πριν λιγο καιρο ομως παρατηρησα οτι το αμαξι δεν ανεβαζει θερμοκρασια. ξερετε πως δουλευει το εργαλειο ανεβαζει μεσα σε ενα 5λεπτο θερμοκρασια παει ακριβως μεχρι τη μεση και μετα δεν κουναει απο εκει ουτε πανω ουτε κατω. εμενα ανεβασε μεχρι 2 γραμμες και μολις το εδωσα και λιγο μπας και ανεβασει οχι μονο δεν ανεβασε αλλα εκανε και ενα βυθισμα. ενταξει για να ειμαστε και ακριβης το εκανε μονο 2 φορες εκεινη τη μερα και μετα παλι ρολοι δουλευει. απο οτι καταλαβα απο τα λιγα που ξερω ειναι οτι ο θερμοστατης ειχε μεινει ανοικτος. εψαξα λιγο σε διαφορους μηχανικους και ολοι ηταν κατηγορηματικοι. ΑΝ ΑΛΑΞΕΙΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΜΟΝΟ ΓΝΗΣΙΟ. και αυτο γιατι αν κολησει ο γνησιος κολαει ανοικτος ενω ο ιμιτασιον μπορει να κολησει και κλειστος, και αν κολησει κλειστος γα___τα. Εγω τωρα τωρα ρωταω το εξης. ΝΑ ΑΛΑΞΩ ΚΑΙ ΨΥΚΤΙΚΟ ΥΓΡΟ? ειναι καλυτερα? γιατι μου συστησαν αυτο. ακουω γνωμες. παιδεια και επειδη ακουω διαφορα για αφτερ μαρκετ θερμοστατες απο την ερευνα που εχω κανει ενα ειναι το σιγουρο. ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΜΟΝΟ ΓΝΗΣΙΟΣ ΤΟΥΟΤΑ. Ευχαριστω για την υπομονη σας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη liakos990ts : 13-04-10 στις 18:46.
|