Βοηθεια για αγορα κινητου: iPhone ή LG Arena?
Αν και εχω καινουργιο κινητο (Sony Ericsson G705), μολις χρησιμοποιησα 1-2 φορες το iPhone του αδερφου μου απλα τρελαθηκα με αυτα που μπορει να κανει! Εννοειται μετα απο καποια ξεκλειδωματα, μιας και η Apple το παρακανε με το θεμα. Το δικο μου θεμα ειναι οτι εδω και καιρο μου χει καρφωθει να αλλαξω ξανα συσκευη και να παρω κατι αντιστοιχο του iPhone. Οχι οτι το G705 που χω δεν ειναι καλο ή εχει καποιο προβλημα, απλα θελω πλεον το κατι παραπανω. Και μου γυριζει η ιδεα του LG Arena. Ωστοσο οταν συνεκρινα τα χαρακτηριστικα τους, παρατηρησα οτι το iPhone εχει κανονικο δεκτη GPS ενω το Arena A-GPS, που σημαινει Java GPS. Αυτο αλλαζει με καποια αναβαθμιση στο firmware ή ειναι καθαρα θεμα hardware? Επισης, τι προγραμματα μπορει να παρει το Arena? Οντως παιρνει τα ιδια με το iPhone? Το ενδεχομενο του iPhone δεν το πολυσκεφτομαι, γιατι δεν μου αρεσε η αναλυση της καμερας του και δεν μου αρεσει καθολου ο ηχος του (K800i και ξερο ψωμι!!). Δυστυχως δεν ειχα την ευκαιρια να ακουσω τι ηχο βγαζει το Arena, αλλα δεν νομιζω το σημα dts να το χει επανω του για πλακα. Εσεις τι θα διαλεγατε στη θεση μου? iPhone ή LG Arena?
|