Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Επισκευη Προφυλακτηρα.
Παλιά 14-04-06, 05:35
Hlektrologos Offline:

Μοντέλο: ZZΕ111
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Hlektrologos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Επισκευη Προφυλακτηρα.

Εχω στο Corolaki μου τον προφυλακτηρα του WRC.Πριν καποιες μερες τον εσπασα και πηγα να ρωτησω για επισκευη.Μου ειπαν 200 ευρω.Στην ουσια δεν εχει φυγει κομματι απο αυτον αλλα εχει ραγισει κατω απο τον αεραγωγο των φρενων.Επειδη δεν μπορω να διαθεσω αυτα τα χρηματα για την επισκευη του πηρα την αποφαση να τον φτιαξω μονος μου και θελω την βοηθεια σας.Λεω να παρω φυλλα πολυεστερα με τα οποια θα κολλησω το σπασιμο απο την πισω μερια και μετα αφου βγαλω το χρωμα στα σημεια που εχει ραγισει να περασω απο πανω στοκο.Μετα θα τον τριψω ετσι ωστε να γινει παλι ομοιομορφο και να τον παω να μου τον βαψουν.Αυτο που δεν γνωριζω ειναι αν αργοτερα ραγισει ο στοκος και σπασει το χρωμα στο σημειο αυτο.Επισης ξερει κανενας που μπορω να βρω φυλλα πολυεστερα?Κανεις που να γνωριζει κατι πανω στο θεμα?Καθε σαν πληροφορια ειναι πολυτιμη γιατι θα ειναι η πρωτη φορα που θα ασχοληθω με αυτο το υλικο.Ο προφυλακτηρας στα πλαγια στηριζεται μονο με μια βιδα μεσα απο το φτερο?Ευχαριστω εκ των πρωτερων.
Απάντηση με παράθεση
Re: Επισκευη Προφυλακτηρα.
Παλιά 14-04-06, 11:41
Το avatar του χρήστη ΣΑΒΒΑΣ
ΣΑΒΒΑΣ Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 275
ΣΑΒΒΑΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Επισκευη Προφυλακτηρα.

φιλε, πολυεστερα θα βρεις στον ανδρεου στην πειραιως ειναι λιγο πριν τον μαλλιωρα οπως πας προς πειραια ,στα αριστερα σου
Παλιά 14-04-06, 14:02
kyro Offline:
banned

Μοντέλο: ZZE 111 (G6)
Περιοχή: Γαλάτσι
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
kyro είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Χαζή ερώτηση: ο προφυλακτήρας είναι όντως πολυεστερικος;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-04-06, 14:38
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 475
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν έχει σημασία τι υλικό είναι, με τον πολυεστέρα κολλάνε τα πάντα. Φτιάχνω χρόνια σκαφάκια και τον χρησιμοποιώ φούλ.
Θα πάρεις ένα κομμάτι απλό πανί και θα του ζητήσεις και "αράχνη". Είναι πολύ ψιλό υαλούφασμα με πολύ πυκνή πλέξη.
θα καθαρίσεις και θα τρίψεις τον προφυλακτήρα, θα φτιάξεις μια ποσότητα μίγματος (5 σταγόνες καταλύτη αρκούν για 200 ml ρυτίνης), μην το παρακάνεις γιατί θα ανεβάσει τρελλή θερμοκρασία. θα απλώσεις υλικό πάνω στην τριμμένη επιφάνεια. και μετα θα του βάλεις απο πάνω το ύφασμα (το ψιλό πρώτα). θα το πατάς τώρα συνέχεια ώστε να μην μείνει αέρας από κάτω. Ειδικά την ώρα που θα σκληραίνει θα αρχίσει να το πετάει. Εσύ πάτα το (Χτυπητά με το πινέλο). μετα από καμιά ώρα με τον ίδιο τρόπο βάλε και το χοντρό. μόνο από τη μέσα πλευρά. Να πάρεις οπως δήποτε ασετόν, είναι το μόνο που τον καθαρίζει , τουλάχιστον πριν πήξει.
Ελπίζω όλα να πάνε καλά.
Α μην αναπνεέις τα αέρια του...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-04-06, 14:40
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 475
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πολυεστέρα και τα συναφύ πουλάνε σε όλα σχεδόν τα μαγαζιά με σιδερικα, χρώματα και τέτοια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-04-06, 05:04
Hlektrologos Offline:

Μοντέλο: ZZΕ111
Hlektrologos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας.Τελικα πηγα και αγορασα τα υλικα που χρειαζομουν καιτην Παρασκευη καθησα και εβγαλα τον προφυλακτηρα.Με ενα κατσαβιδακι εσπασα τα κομματια του χρωματος που ειχαν ραγισει και μετα αφου τον επλυνα καλα τον κολλησα απο μεσα με τον πολυεστερα.Αφου ολα ηταν μια χαρα τον πηγα σε ενα φαναρτζη εδω στην περιοχη για να μου τον στοκαρει και να τον βαψει.Θα μου τον παραδωσει σημερα με αντιτιμο 80 ευρω.Τιποτα σε σχεση με τα 200 που μου ζηταγαν.Σκεφτικα να τον στοκαρω μονος μου και να παω μονο για βαψημο αλλα ηθελα το στοκαρισμα να γινει με πιστολι για καλυτερο αποτελεσμα.Αυτο που εχω να πω ειναι οτι τελικα ο πολυεστερας δεν ειναι τοσο δυσκολος στη χρηση του οσο περιμανα αντιθετα μαλιστα.Σε οποιον προσπαθησει κατι παρομοιο μια συμβουλη.Μην αναπνεεται τον παλυεστερα γιατι εχει τοσο εντονη μυρωδια που εμενα με επιασε το εφαλι μου μετα.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
επισκευη ντουλαπακι G6 spirosg6 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 14 04-03-19 17:55
Επισκευη 20v, αξιζει? vasilis ae92 4AGE 20v Levin 9 18-07-16 12:11
Επισκευη σασμαν sharp TOYOTA COROLLA E 12 12 21-11-07 20:40
Επισκευη σε corolla 2002 vrestas TOYOTA COROLLA E 12 13 27-10-05 08:10
Επισκευη Ζαντων george_3 SUPPORT 2 03-06-04 18:26

Page generated in 0,13787198 seconds (74,83% PHP - 25,17% MySQL) with 35 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:29.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com