Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DeathDealer
το εχω ηδη διαβασει Νικηφορε μου .Δεν εχει καμμια σχεση με το προβλημα μου το οποιο προερχεται απο "ηλεκτρικα φορτια".
Σε εμας το ρελαντι ρυθμιζεται με ζεστο αμαξι και οταν το βεντιλατερ δεν λειτουργει στις 800 στροφες και τελος!
|
Aν διαβασες το θεμα μου ακριβως τα ιδια ελεγα! δεν ελεγα για το βεντιλατερ αλλα και εγω με ηλεκτρικα φορτια στο ρελαντι ειχα το προβλημα!!! εξαιρεση αποτελουσε το A/C επειδη εχει βαλβιδα ρελαντι δικια του και ανεβαζει στροφες και το ηχοσυστημα που δεν καταλαβαινει τπτ επειδη εχω πυκνωτη, οτι αλλο ανοιγα ειδικα καλοριφερ και θερμανση πισω κρυσταλλου εριχνε τις στροφες πολυ χαμηλα και ετρεμε το αμαξι οπως λες και εσυ.
Το προβλημα λυθηκε αλλαζοντας ΔΥΝΑΜΟ!!!! απλα η ηλεκτρονικη του (αυτοματος μπαταριας) που ειναι μια πλακετα που εχει επανω του τα ειχε παιξει και ετσι ειχα αυτο το προβλημα. Πηγα σε εναν μαντρα στην Λιοσιων με 50 ευρω πηρα το σωστο του μοτερ γιατι ειχα το μαμα και αυτο ειναι περισσοτερα Α και τωρα κανενα προβλημα! να φανταστεις εβαλα συσκευη ηλεκτρολυσης υδρογονου και δουλευω 12-13Α με φωτα αναμενα xenon το πρωι κτλ και δεν εχω κανενα προβλημα. Μηπως το προβλημα ειναι το δυναμο σου???? προσεχε δεν εχει σημασια αν φορτιζει δλδ αν μετρας και βλεπεις 14 volts κτλ, οταν εχεις ηλεκτρικα φορτια πρεπει να δινει παραπανω ρευμα αν οχι εχει προβλημα η ηλεκτρονικη του και θελει αντικατασταση! εμενα στα φαναρια πριν επεφτε στα 12V!!! δλδ ΔΕΝ φορτιζε την μπαταρια! εγω εχω αναλογικο βολτομετρο μεσα και εβλεπα, αν δεν εχεις προφανως δεν το βλεπεις αυτο! επισης αλλαξα και καθαρισα την βαλβιδα ρελαντι (idle control valve) αλλα δεν εφταιγε αυτη οπως νομιζα αρχικα. Να τσεκαρεις και τον ιμαντα δυναμο σε τι κατασταση βρίσκεται καθως και αν ειναι σωστά τεντωμένος, μην ειναι χαλαρός δλδ.
Υ.Γ σορρυ το θεμα που σου εδειξα στην αρχη ηταν λαθος το σωστο θεμα που αφορα δυναμο και μπαταρια ειναι εδώ δες :
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=15596