Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Θελω βοηθεια Ζητηστε βοηθεια και θα χαρουμε να σας βοηθησουμε μονο περι χρησης του forum. |
 |
|
 |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ-ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ |
 |

07-05-10, 13:52
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ-ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Έχω την corolla vvti (2000) 1.4, 4ZZ-FE hatchback, φοράω "μαμάς" ελατήρια και αμορτισέρ, ζάντες kosei 14", ελαστικά (yokohama c drive) 185/60/14.
Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάτι μιας και θέλω να κάνω επειγόντως αλλαγή (100.000 χλμ. αμορτισέρ και 51.000 ελαστικά)?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 08-05-10 στις 04:48.
Αιτία: Δεν γράφουμε με κεφαλαία!
|

07-05-10, 13:56
|
 |
|
|
|
|
Καλησπέρα φίλε Ηλία καλώς ήρθες στι CorollaClub κ καλή διαμονή!
Τώρα όσον αφορά τα πράγματα που θες να βάλεις στο αυτοκίνητο σου είναι καθαρά θέμα τί χρήμα θα μπορέσεις να σπρόξεις!
Μπορείς να βάλεις KYB AGX με H&R 3,5 η MAD 5,5, τώρα για λάστιχα ας πει κάποιος άλλος........υπάρχουν πάρα πολλά καλά λάστιχα αυτά απο εμένα!
Κ γράφε σε παρακαλώ με μικρά γράμματα γιατί τα κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις
Ευχαριστώ πολύ
Φιλικά Ζήσης!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ζήσης : 07-05-10 στις 14:08.
|

08-05-10, 02:06
|
Νεότατος
|
|
|
|
σε ευχαριστώ για τη βοήθεια,αλλά ήθελα να σου πω ότι θα ήθελα να βάλω μόνο αμορτισέρ -όχι ελατήρια(ίσως στο μέλλον αν αυτό βελτιώσει το κράτημα του αυτ-του)- και ελαστικά που βγάζουν χλμ(όχι να τα αλλάξω σε 20.000χλμ) με ασφάλεια.δεν θέλω να δώσω πολλά χρήματα και οι δρόμοι που κινούμαι έχουν λακούβες,πολλές στροφές και κακό συντελεστή τριβής.
από ελαστικά είχα:1) michelen (μαμας),2) silverstone(δεν θα ξαναέβαζα) και 3) yokohama c-drive.για αμορτισέρ κάποιος μου πρότεινε και tokico αντί gia kayaba.
|

08-05-10, 07:46
|
 |
|
|
Περιοχή:
Νεάπολη Νικαίας
|
|
Για τα ελαστικα σου οσον αφορα τους δρομους που το κυκλοφορεις το αυτοκινητο καλο ειναι, απο οτι λες, να ρωτησεις για μαρκα θυγατρικη της "γνωστης"..Οι δευτερες μαρκες η θηγατρικες ειναι αρκετα πιο φθηνες απο οτι η μαμα εταιρεια..Πχ Michelin-kleber -kormoran..Pirelli - ceat - courier...Bridgestone - Firestone..Goodyear - Dunlop - Sava... Αρκετες επιλογες ετσι ωστε να δωσεις λιγοτερα χρηματα αφου τα ταλαιπωρεις αρκετα σε κακοτραχηλους δρομους, διχως απο την αλλη να χασεις αξιοπιστεια και ασφαλεια...Ο χρονος ή τα χιλιομετρα μπορει ναειναι ιδια αλλα η τιμη χαμηλωτερη.... Παρε ενα τηλεφωνο στο συνεργαζομενο καταστημα [ Αφοι Αναστασιαδη ] Για αθηνα και θα σε κατατοπισουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vnb : 08-05-10 στις 08:17.
|

08-05-10, 11:50
|
 |
Moderator
|
|
|
|
Αν θες οικονομικη λυση στα αμορτισερ η ξαναβαζεις τα μαμα η τα excel-g που ειναι ελαχιστα σκληροτερα απο τα μαμα...αλλιως αν θες κατι ακομα καλυτερο πας στα agx που ρυθμιζονται σε σκληροτητα κιολας...παντως γνωμη μου με 100.000χλμ να αλλαξεις και ελατηρια...εγω παντως πουλαω αμορτισερ και ελατηρια απο G6 με 50.000χλμ...αν σε ενδιαφερει στειλε μου πμ!

12-05-10, 17:14
|
Νεότατος
|
|
|
|
να ρωτησω για ελατηρια,πως καταλαβαινω οτι θελουν αλλαγη και αν πρεπει λογω χλμ (101000) τι οικονομικα-ασφαλη να βαλω με τα KYB excel-g?
|

12-05-10, 17:23
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Έχεις αρκετά χιλιόμετρα. Θέλουν αλλαγή λογικά. Καταλαβαίνεις ότι το αμάξι δεν έχει την απόσβεση όπως τον πρώτο καιρό.
|

12-05-10, 18:12
|
 |
Moderator
|
|
|
|
δεν ξερω ποσο το πιεζεις το αμαξι φιλε μου αλλα και χαλαρα να πηγαινεις αν εχει ''πεσει'' η αναρτηση καταλαβαινεις αισθητη βουτια κατα το φρεναρισμα,πλευση του αυτοκινητου στις στροφες,περισσοτερη ταλαντωση στις ανωμαλιες κλπ...

17-06-10, 00:42
|
Υπερβολικά Νέος
|
|
|
|
παιδιά καλησπέρα σε όλους σας. θα ήθελα την βοήθεια σας. εχω μεγάλο δήλιμμα όσο αναφορα τα ελαστικά. εχω ένα corolla privillege του 2006 και φοράει ελαστικα michelin energy 195/60/15mama από την μάνα του και επειδή τώρα πρέπει να τα αλλάξω θα ήθελα να μου προτείνετε ελαστικα για καλό κρατημα. όσο αναφορά για το michelin δεν έμεινα και πολυ ευχαριστιμένος γιατί μου γλιστρούσε.τώρα είμαι ανάμεσα στα michelin energy saver , continental, bridgestone touranja.αυτα μου εχουν προτίνει.εσείς τι έχετε να μου προτίνετε;ευχαριστώ πολυ και περιμένω άμεσα τις απαντήσεις σας.
|

17-06-10, 00:47
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Και για τα michelin και για τα continental έχω ακούσει καλά λόγια.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16569495 seconds (81,65% PHP - 18,35% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:06. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|