Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
|
|
Μέρη που πήγαμε στο νησί και μας άρεσε |
|
09-09-09, 21:22
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Μέρη που πήγαμε στο νησί και μας άρεσε
Πείτε εδώ μέρη που επισκεφτήκατε πρόσφατα με την Corolla σας στο νησί και ήταν ωραία για να πάμε και οι υπόλοιποι!
|
09-09-09, 21:30
|
|
|
|
Περιοχή:
Σερρες-Κως
|
|
Τα μερη στο νησι τα ξερουμε ολοι πιστευω κ εχουμε παει εστω μια φορα.Πιστευω πως ενα τελειο μερος ειναι τα Θερμα(Στελιο εχεις δει κ φωτος),Ζια ειναι πολυ ωραια ειδικα στο ηλιοβασιλεμα αλλα κ η Κεφαλος(οσοι πιστοι ελατε το Σαββατο στην συναντηση)
|
09-09-09, 22:11
|
|
Moderator
|
|
|
|
Μπα εγώ δεν έχω πάει παντού, ακόμα μη το λές!
Θερμά έ ??? Εχω να πάω απο πέρυσι, κι ο δρόμος ήταν πολύ χάλια με το ζόρι κατάφερα να ανεβώ την ανηφόρα στο χωματόδρομο. Ειχα ακούσει οτι φέτος είχε γίνει κατολίσθηση, είχε πέσει κομμάτι βράχου κ ήταν κλειστός ο δρόμος. Περνάει τώρα?? Η ακόμα κλειστός είναι?
|
09-09-09, 22:14
|
|
|
|
Περιοχή:
Σερρες-Κως
|
|
Εκανα το ΣΤΑΡΛΕΤΑΚΙ 4Χ4 κ κατεβηκα μεχρι κατω φετος.Διπλα στο κυματακι στα λουτρα το ειχα.Τρελα!!!!!!Παει ανετα....
|
09-09-09, 22:30
|
|
Moderator
|
|
|
|
Η πηγή τρέχει ακόμα ιαματικό νερό? Εμένα πως με βλέπεις θα κατέβει η corolla? Κι αν κατέβει θα ξανανέβει μετά?? Τόσο χάλια είναι ο δρόμος??
|
12-09-09, 00:42
|
|
|
|
Περιοχή:
Σερρες-Κως
|
|
Ενταξει δεν παιζει να το ξαναπαω εκει κατω το αμαξι.Ισως με καμια γουρουνα μηχανη που ειναι οτι πρεπει.Για την corolla σου δεν ξερω.Μην το ρισκαρεις.
|
12-09-09, 12:11
|
|
Moderator
|
|
|
|
Κατάλαβα ο δρόμος είναι πολύ χάλια! Κρίμα και ήθελα να πάω πάλι. Μα καλα κι αυτοί τόσο ωραίο μέρος και δεν μπορούν να φτιάξουν ενα δρόμο, γιατί?
|
27-09-09, 12:35
|
|
Moderator
|
|
|
|
Στην Παραλία της Λαγκάδας που είναι στο δρόμο για Κέφαλο λίγο πριν την παραλία Paradise έχω κατέβει με το αυτοκίνητο και είναι πολύ ομορφα! Εχει μεγάλη αμουδιά-παραλία το αυτοκίνητο κατεβαίνει άνετα μέχρι κάτω (άσφαλτο έχει ο δρόμος) και η θάλασσα πεντακάθαρη. Οποιος δεν έχει πάει να πάει χωρίς δεύτερη σκέψη.
|
18-04-10, 20:48
|
|
Moderator
|
|
|
|
Κυριακή λιακάδα σήμερα ρεπό απο δουλειές ειπα να πάρω την corolla κ την οικογένεια και να πάμε βόλτα. Φτάσαμε μέχρι το Μαστιχάρι οι νεροτσουλήθρες στον δρόμο ανοίγουν σε δύο εβδομάδες για όσους ενδιαφέρονται. Ωραία διαδρομή με στροφιλικι κ ευθείες κ προπαντώς ωραίες ψαροταβέρνες για φρέσκο ψαράκι και ουζάκι. Μήπως να κάνουμε μια εκδρομούλα μέχρι εκεί?? Λέω εγώ τώρα!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,14872408 seconds (81,12% PHP - 18,88% MySQL) with 39 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:01. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|