5ο TrackDay : Εντυπώσεις-Σχόλια-Φωτογραφίες
Ανοίγω αυτό το θέμα για να γράψουμε τις εντυπώσεις μας, να κανουμε τα σχόλια μας και να αναρτησουμε τις φώτο και τα βίντεο από το 5ο TrackDay που έγινε στις 17 Οκτωβρίου στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.
Λοιπόν,
Φέτος η συμμετοχή απο μέρους μας ήταν πολύ πιο μεγάλη απο πέρσι. Ο καιρός έκανε τα παιχνίδια του μας άγχωσε λιγο, αλλά ευτυχώς μας έκανε το χατήρι και δεν μας μουσκεψε. Τουλάχιστον στο γκρουπ που ημουν εγώ δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με την βροχή.
Εγώ ευχαριστήθηκα αρκετά αν και είχα αγχος για τα λάστιχα, επειδή ήταν παλιάς παραγωγής και σχετικά στενά για τις ζάντες. Παρόλα αυτά ομως τα κατάφεραν καλά. Συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά και ευτυχώς παρέδωσαν πνευμα στο τέλος του session.
Απο χρόνους, δεν τους είδα ακόμα αλλά απ΄οτι μου είπαν καποια παιδιά, ξεκινησα στο 1ο session με 1,52 και στην πορεία κατέβαζα και έφτασα στο 1,46. Περιμένουμε τα επίσημα για να δούμε ακριβώς!
Πολύ καλή εμπειρία θα έλεγα και καλά έκανα που συμμετείχα. Να είμαστε καλά και του χρόνου με καινουρια ελαστικα και καλύτερο στήσιμο του αυτοκινήτου!
Και μερικές φωτογραφίες :