Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-02-10, 19:38
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καπου είχα και φωτο το εξάρτημα μεσα στο σακουλάκι!!!! δεν την βρίσκω όμως! να πω και το άλλο! πριν καιρό ήθελα να πάρω την φλάτζα της turbinas ct9 που συνδέεται με την πολλαπλή εξαγωγή, τελικά είχε μόνο ενας κοντινός μου μηχανικός-μετατροπές κτλ ΠΟΛΥ γνωστός στη Νέα Ιονία. Τον παίρνω τηλ μιλάω με τον ίδιο μου λέει το όνομα του μου είπε ότι κάνει 20 ευρώ. Του λέω θα έρθω όταν σχολάσω να την πάρω. Πάω εκεί εκτός ότι με κοίταγε με μισό μάτι, μου είπε ότι κάνει 40 ευρώ!!! ενώ είπα ότι μιλήσαμε στο τηλέφωνο και ήταν και ο ίδιος γιατί τον ζήτησα με το όνομά του! μου λέει εγώ σου είπα 20 ευρώ????? αυτή είναι μεταλλική λέει κάνει δείχνει κτλ. Του λέω δεν με ενδιαφέρει τι είναι και τι κάνει, 20 ευρώ μου είπατε, 20 θα την πάρω, αλλιώς δεν την παίρνω. Τελικά μου λεέι καλά άντε στην αφήνω 20 αν και δεν το είπαμε μου λεει. Και μετά μου λέει μόνος σου θα την βάλεις? φέρτο από εδώ να την βάλουμε να κάνουμε να δείξουμε κτλ. του λέω ευχαριστώ δεν χρειάζεται ξέρω και μόνος μου. LOL!!! τι να πω μεγάλη γυφτιά ρε παιδιά. Πραγματικά στράβωσα πολύ και μου έχει μείνει αυτό. Ενώ υπάρχουν άλλοι οπως κάποιος γνωστός στο Μπραχάμι που είναι φοβεροί. Γιαυτο και εγώ δεν ξαναπάτησα σε αυτόν που είπα. Δεν μας σέβονται και παίζουν με την νοημοσύνη μας, λένε και ψέματα και μας θέλουν και πελάτες! ελεος ποιά!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 12-02-10 στις 16:49.
Απάντηση με παράθεση
τριγμοι στο πενταλ γκαζιου
Παλιά 20-02-10, 08:01
mavroidesgt1 Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 200
mavroidesgt1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τριγμοι στο πενταλ γκαζιου

Καλημέρα σε όλους,

αγόρασα πριν από μία εβδομάδα ένα corolla 1300 EE111 L/B και παρατηρώ ότι υπάρχουν τριγμοί στο πενταλ του γκαζιού αλλά και στο δάπεδο του αυτοκινήτου ιδιαίτερα ανάμεσα στις 2000 και 3000 στρ./λεπτό. Οι τριγμοί είναι πιο έντονοι εν κινήση και με προοδευτική επιτάχυνση με 3η ταχύτητα στο κιβώτιο αλλά και με νεκρά σταματημένος και παίζοντας προοδευτικά με το γκάζι πάλι στο ίδιο ευρος στροφών. Μήπως έχει παρουσιαστεί και σε εσάς? τι μπορεί να είναι? μήπως καμία βάση μηχανής?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
καπου είχα και φωτο το εξάρτημα μεσα στο σακουλάκι!!!! δεν την βρίσκω όμως! να πω και το άλλο! πριν καιρό ήθελα να πάρω την φλάτζα της turbinas ct9 που συνδέεται με την πολλαπλή εξαγωγή, τελικά είχε μόνο ενας κοντινός μου μηχανικός-μετατροπές κτλ ΠΟΛΥ γνωστός στη Νέα Ιονία. Τον παίρνω τηλ μιλάω με τον ίδιο μου λέει το όνομα του μου είπε ότι κάνει 20 ευρώ. Του λέω θα έρθω όταν σχολάσω να την πάρω. Πάω εκεί εκτός ότι με κοίταγε με μισό μάτι, μου είπε ότι κάνει 40 ευρώ!!! ενώ είπα ότι μιλήσαμε στο τηλέφωνο και ήταν και ο ίδιος γιατί τον ζήτησα με το όνομά του! μου λέει εγώ σου είπα 20 ευρώ????? αυτή είναι μεταλλική λέει κάνει δείχνει κτλ. Του λέω δεν με ενδιαφέρει τι είναι και τι κάνει, 20 ευρώ μου είπατε, 20 θα την πάρω, αλλιώς δεν την παίρνω. Τελικά μου λεέι καλά άντε στην αφήνω 20 αν και δεν το είπαμε μου λεει. Και μετά μου λέει μόνος σου θα την βάλεις? φέρτο από εδώ να την βάλουμε να κάνουμε να δείξουμε κτλ. του λέω ευχαριστώ δεν χρειάζεται ξέρω και μόνος μου. LOL!!! τι να πω μεγάλη γυφτιά ρε παιδιά. Πραγματικά στράβωσα πολύ και μου έχει μείνει αυτό. Ενώ υπάρχουν άλλοι οπως κάποιος γνωστός στο Μπραχάμι που είναι φοβεροί. Γιαυτο και εγώ δεν ξαναπάτησα σε αυτόν που είπα. Δεν μας σέβονται και παίζουν με την νοημοσύνη μας, λένε και ψέματα και μας θέλουν και πελάτες! ελεος ποιά!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-02-10, 18:25
NikiforosGT Offline:
Moderator

Η παράθεση που κολλάει? μάλλον το έκανες καταλάθος. Στο θέμα μας τώρα! θα έλεγα ότι ίσως να έχεις κομμένη/κομμένες βάσεις μηχανής και παίζει/ τρεμει ο κινητήρας και μεταδίδεται κραδασμός και στο αμάξωμα. Μπορείς είτε να τις ελέγξεις οπτικά να δεις αν τα λάστιχα που έχουν είναι κομμένα, και επίσης αν έχεις άλλο ένα άτομο από μεσα να ρίξει μια γκαζιά τέρμα και να αφήσει γκάζι να δεις αν μέσα χτυπάει το μοτερ αν κουνάει υπερβολικά ή βαρανε οι βάσεις. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-02-10, 21:27
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 334
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
τελικά είχε μόνο ενας κοντινός μου μηχανικός-μετατροπές κτλ ΠΟΛΥ γνωστός στη Νέα Ιονία.
για τον Toyomad μιλάς;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-02-10, 21:50
NikiforosGT Offline:
Moderator

ναι, περισσότερα όμως με PM και καθάρισε και τα μυνήματα σου δες τι λεει.

1. antonios7 has exceeded their stored private messages quota and can not accept further messages until they clear some space.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-10, 21:22
Το avatar του χρήστη ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Offline:

Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: πλεον ΑΕ-111
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 331
ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπερα μαγκες Κυριακατικο προβλημα στο corollaki μου... μετα τα 80 μεχρι τα 120 οταν ησουν πανω στην επιταχυνση το αμαξι ετρεμε σαν να περναγες συνεχομενα σαμαρακια. οταν αφηνες το γκαζι σταματουσε το τρεμουλο ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Σπασμενος ο σταυρος στο ημιαξονιο... Ευτυχως αντικατασταθηκε... σας εχει τυχει κατι παρομοιο ρε παιδια? το αμαξι εχει 127000 χλμ δεν ειναι λιγο κουφο
Παλιά 22-02-10, 11:08
Το avatar του χρήστη PANOS SPEED
PANOS SPEED Offline:

Μοντέλο: corolla e11
Περιοχή: ΣΕΠΟΛΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 278
PANOS SPEED είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παιδια ερωτηση...μου καηκε το ενα προβολακι ομιχλης και απο τοτε παρατηρησα πως και το κουμπι που τα ανοιγει δεν εχει εσωτερικο φωτισμο..ποσο λετε να κοστισει να αλλαξω το προβολακι και τι να παιζει με το κουμπι??
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-02-10, 16:10
Το avatar του χρήστη ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Offline:

Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: πλεον ΑΕ-111
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 331
ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τα προβολακια ειναι τα γνησια της ΤΟΥΟΤΑ η αυτα τα στρογγυλα που βαζανε?
Παλιά 22-02-10, 18:45
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παναγιώτη εννοείς μπιλιοφόρο? έχει 2 ειδών μπιλιοφόρους στα ημιαξόνια είναι αυτοι δίπλα στον τροχό και αυτοί που είναι προς το σασμαν, κάνουν διαφορετικές κινήσεις, οι μέσα αν βγουν από την θήκη τους μοιάζουν με σταυρό, αυτόν λες? ο αδερφός μου όταν είχε suzuki swift 2000 στο εξοχικό σε ένα μεγάλο σαμάρι χτύπησε απότομα και κόπηκε το ημιαξόνιο!!! μάλιστα ακριβώς δίπλα στον μπιλιοφόρο και δεν έβγαινε!!! με αποτέλεσμα να χρειαστεί και γερανός να το πάρει αλλά και άλλο ολόκληρο ημιαξόνιο!
Για τα προβολάκια τώρα απλά θες λαμπάκια και μέσα και στο προβολάκι! δεν υπάρχει λόγος να τα αλλάξεις! δες και εδώ www.soumas.gr έχει ηλεκτρικά αυτοκινήτων.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-02-10, 20:02
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS SPEED Εμφάνιση μηνυμάτων
παιδια ερωτηση...μου καηκε το ενα προβολακι ομιχλης και απο τοτε παρατηρησα πως και το κουμπι που τα ανοιγει δεν εχει εσωτερικο φωτισμο..ποσο λετε να κοστισει να αλλαξω το προβολακι και τι να παιζει με το κουμπι??
Δες πρωτα μην εχει καει καμια ασφάλεια...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 12:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 12:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 22:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 15:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 11:45

Page generated in 0,25286293 seconds (77,39% PHP - 22,61% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:56.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com