δηλαδή εσύ άλλαξες? πάντως και εμένα λέγανε μερικοί ότι τα πίσω δεν θα δουλεύουν σωστά που δεν έχω αλλάξει τρόμπα και κατανεμητή και εκτός στην πράξη που είδα τεράστια διαφορά από το ταμπούρο και στο ΚΤΕΟ βγήκαν άριστες μετρήσεις. Ειδικά μετά που έβαλα σωληνάκια υψηλής ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις. Tελικά σύμφωνα με το Toyota EPC του Levin AE111 (4Α-GE) η τρόμπα έχει κωδικό 90179-10065 και της ΕΕ111 με τον 4E-FE δλδ έχει 90179-08146, οπότε είναι αλλιώτικες, όπως είναι γνωστό ο πρώτος κωδικός πριν την παύλα είναι το είδος και ο δεύτερος κάνει την διαφορά, αυτό μου το είπαν από τον Πασπαλιάρη. (τι είναι ο 1ος κωδικός δλδ). Πάντως μάλλον θα έχει μεγαλύτερης διάμετρο σερβό, για να είναι ποιο εύκολο το φρενάρισμα, έτσι ήταν και στα starlet ep82-91 σε σχέση με το GT/Glanza χωρίς όμως να σημαίνει ότι σε περίπτωση που δεν βάλουμε τρόμπα-σερβό που πάνε μαζί πλέον και κατανεμητή ότι έχουμε προβλήματα στο φρενάρισμα, ή ότι δεν φρενάρει το αμάξι και άλλα τέτοια που έχω ακούσει αλλού, γιατί απλά δεν ισχύουν ούτε κατά διάνοια!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 03-09-09 στις 16:49.
|