Λοιπόν ήρθε η ώρα να γράψω κι εγώ σε αυτό το topic. Θέλω πάνω απο όλα και πριν αναφερθώ σε οτιδήποτε άλλο να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε μερικά πολύ καλά φιλαράκια απο εδώ μέσα για ίσως το καλύτερο δώρο που έχω πάρει ποτέ. Παίδες σας αγαπάω πολύ να είστε πάντα καλά. . . . .
Στο θέμα μας τώρα. η κατασκευή του ενυδρείου άρχισε πρίν απο κανένα μήνα περίπου. Με τις συμβουλές, το τρέξιμο και το έτυμο νερό απο τον Φάνη κατάφερε σε σχεδόν μία βδομάδα να φιλοξενήσει ψαράκια. Ειναι 125 λίτρα και έχει τώρα μέσα εκτός απο τα ζωντανά φυτά 9 Neon (ήταν 11 αλλά τα 4 αποφάσισαν το πρώτο βράδυ να το περάσουν μέσα στο φίλτρο απο τα οποία σώθηκαν μόνο τα 2 γιατί τα άλλα τα ρούφηξε ο μηχανισμός και....), 8 τιγράκια (4 πορτοκαλί και 4 κανονικά και είναι τέλεια), 1 γατόψαρο, 1 γλύφτη, και ένα χρυσόψαρο!! (μπήκε στην αρχή μόνος του για το στρώσιμο εξ' ου και το όνομα "Πρόεδρος" αλλά τώρα τον λοιπάμε να τον δώσω). Προς το Πάσχα θα μπουν και τα κυρίως ψαράκια (γιατί αυτά είναι "κομπάρσοι") και θα ανεβάσω φωτό.
Οσο για τις τεχνικές προδιαγραφές έχει ένα φίλτρο 3ον θέσεων με ενσωματωμένο θερμοστάτη που πιάνει την μία πλευρά και ένα υπόγειο φίλτρο που χρησιμοποιεί το χαλίκι για φιλτράρισμα.
Αυτά προς το παρόν. . . . . . ορίστε και μερικές φωτό απο τα διάφορα στάδια μέχρι τώρα.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|