Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
 |
|

12-05-10, 18:09
|
 |
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
|
mad ο πιλοτος δεν θα την ''εκανε'' σε αναλογη κατασταση ειναι απο τα ενταξει παιδια!
Αντρεα δεν τα λεω απο την καλη μου την καρδια περιμενω βολτα με το τουρμπιδι σου που δεν με εχεις παει ακομα...μπουχαχαχαχα   

12-05-10, 19:36
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
|
σωστος.... mad δν μπορω να ξεχωρισω τα γνησια απ τα πειρατικα

12-05-10, 21:22
|
Μέλος
|
|
|
|
κοντρα στο σκαρη στην καβαλα το σταρλετ μου με vw scirocco.το σταρλετ φοραει 4age 1600 20v 4πεταλουδο μαυροκαπακο το σιροκο 2λιτρο ατμοσφαιρα τετραπεταλουδο και δεν ξερω τι αλλο.ξεκιναμε 2α πεταει ταχυτητα το σταρλετ,4η ξαναπεταει ταχυτητα το σταρλετακι, το σιροκο μπροστα αλλα τον μαζευω..αλλα 100μετρα ηθελα και θα περνουσα..του λεω να ξαναβαλουμε γιατι με πεταξε 2 φορες ταχυτητα λεει οχι,δεν ξαναβαζω..χαχα.παραδεχτηκε ομως οτι το σταρλετακι παει καλα..επρεπε να ξαναβαλει θα τον παρταλιαζα χεχε
|

12-05-10, 21:29
|
 |
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από starlet_4age_bt
....το σιροκο 2λιτρο ατμοσφαιρα τετραπεταλουδο και δεν ξερω τι αλλο.
|
εισαι σιγουρος για αυτο που γραφεις?Δεν υπαρχει διλιτρο ατμοσφαιρα scirocco...βασικα δεν υπαρχει καθολου ατμοσφαιρικο...

12-05-10, 17:36
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Οκ. Αν ειχε αυθεντικά αυτοκολλητα corollaclub λογικα καποιος απο εδω μεσα θα ηταν.
|

12-05-10, 17:39
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Δεν ήμουν εγώ..Σωστά..είμαι 1.6.
|

15-05-10, 14:15
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
εκανα ενα μινι ανοιγμα χθες με ενα colt απο το colt club αφου ειχε και αυτοκολητα.. βασικα στο πρωτο φαναρι εφυγα γρηγορα και στο επομενο τον ακουσα να μαρσαρει.... ε ανοιξαμε και του φευγω μεχρι τριτες 1-2 αμαξια εκοψα ομως λογω φαναριου αλλα πιστευω πως μετα θα με καταπινε αφου ακουγα την σκαστρα του απειλητικα.. του λεω.. τουρμπακι? μου λεει ναι.. α καλο ειναι ρε!!!!
δεν ξερω αν ηταν το czt ή ειχε τουρμπισει το απλο...
|

01-06-10, 12:52
|
 |
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
εγω ανοιξα με ενα αλφα μιτο 155hp απο εκκινησεις για 300 μετρα και αποτελεσμα εναμιση μπροστα εγω. και μια αλλη φορα με ενα οκταβια 5ρσ κοκκινο εξατμισατο και δεν ξερω τι αλλο ειχε στο σχιστο ανοιξαμε ρολαριστες 1ες απο 20χλμ και το αποτελεσμα ηταν 1κενη μπροστα εγω και στο φορτωμα 3ης με μαζευε σιγα σιγα. μετα ξανανιξαμε εκκινησεις στο χαιδαρι απο την ρενο στην καβαλας μεχρι τα εντρε προς αθηνα μου εφυγε στην εκκινηση τον μαζεψα σε κουμπωμα και φορτωμα 2ας και μετα πηγαιναμε κοπιες αν και η τριτη δεν μου κουμπωσε με την πρωτη
|

01-06-10, 13:38
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Απ'ότι καταλαβαίνω Αντρέα, όταν μπαινει στο lift το αμαξι... καταπίνει τα χιλιόμετρα όπως η Ντουβλη τα πούρα...
Πιστευα και εγω πως θα στεκοταν καλυτερα ενα 207gt (1600 τουρμπο με 150hp δεν ειναι αυτο?), αλλα τελικα αποδεικνύεται πως ο Ιάπωνας εχει κανει θαυματα με την λυσασμενη ατμοσφαιρα...!
|

01-06-10, 13:51
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Απ'ότι καταλαβαίνω Αντρέα, όταν μπαινει στο lift το αμαξι... καταπίνει τα χιλιόμετρα όπως η Ντουβλη τα πούρα...
|
Η παρομοίωση είναι ιδανική,σωστός 
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,87118292 seconds (88,60% PHP - 11,40% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:05. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|