Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
 |
|

21-11-05, 10:38
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p="
Εγώ έχω να σχολιάσω ότι Saxo Vts δεν μπορεί να σταθεί στα πολλά χιλιόμετρα διπλα σε TS... Σε εκίνηση μπορεί να πεταχτεί το saxo μπροστά αλλά μόλις αρχίσουν να μαζεύουν χιλιόμετρα η TS θα κυριαρχήσει. Πιστεύω ιδικά σε ρεπρίζ το saxo δεν έχει ελπίδες.
|
με saxo vts (σκούπα, εξάτμιση, πρόγραμμα, με ανεβασμένο κόφτη) ενός φίλου που τα έχουμε πάει αρκετές φορές από ρολλαριστές δευτέρες μέχρι και πρίν το σπάσιμο της τρίτης μου πάμε μαζί, μετά από εκεί αρχίζω και φεύγω.
|

21-11-05, 12:50
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Έτσι είναι και το Vts που λέω ότι αν το είχαμε εκείνη τη στιγμή μάλλον θα τους περνάγαμε. Έχει σκούπα, δεν έχει κόφτη και εξάτμιση. Δυστυχώς εκείνη τη στιγμή ο φίλος μου είχε το άλλο σάξο που διαθέτει (1.4) οπότε δεν μπορέσαμε να το επιβεβαιώσουμε στην πράξη.
|

21-11-05, 13:23
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Φανταστείτε να είναι μαμά και τα δυο αυτοκίνητα...
|

21-11-05, 14:06
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
E ναι το ένα είναι 120 και το άλλο 190, αυτό έλειπε να ήταν και πιο γρήγορο μαμά το saxo!!!! Επίσης μου φαίνεται λογικό αυτό που γράφει ο hatzidi2. Ένα saxo 140hp περίπου να στέκεται δίπλα του λόγω βάρους μέχρι την 3η. Ίσως να σου έφευγε και λίγο από εκκίνηση...
|
 |
|
 |

21-11-05, 16:53
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Λοιπον προσπαθω εδω και λιγο καιρο να κατεβασω απο το καλαμι ορισμενους(οσον αφορα το συγκεκριμενο θεμα) γιατι καλα κανουν και νομιζουν οτι θελουν αλλα να το παιζουν και αυθεντια παραπαει.Ρε wastegate αν δεν ξερω εγω πως παει το 20V που το εχω εδω και 5 χρονια ποιος ξερει εσυ;Και αντε πως ξερεις και εσυ γιατι το ειχες,το εχεις,εχεις μπει μεσα και οτιδηποτε αλλο και πως εισαι αυτος που φερνει αυτο το μοτερ στα ορια και το οδηγας καλυτερα απο ολους(αφου εμεις δεν ξερουμε).Γιατι φιλε μου να μην σου δωσω το δικο μου αυτοκινητο να βρω και εγω ενα Subaru(μην ανησυχεις,καποιος θα με λυπηθει και θα βρω ενα) να βαλουμε ποσα θελεις 1000μετρα,100 μετρα και αν βρεθω πισω να χασω και 1000 ευρω;Εγω λεφτα δεν θελω εχω πει οτι κοντρες κανω για το κεφι μου.Το μονο που ζηταω ειναι αν ,λεω αν σου ριξω 5 αυτοκινητα να βγεις να γραψεις οτι ελεγες ασυναρτησιες και οτιδηποτε αλλο υποστηριζεις οτι λεω εγω.Το αυτοκινητο μου μπορεις να το τσεκαρεις,να στο δυναμομετρησω κιολας(που ξερεις μπορει να φοραω το 1.3 επανω μην νομιζεις οτι μπορω να τα διακρινω) και με λαστιχα καινουργια και γενικοτερα σε ιδανικη κατασταση.Ρωταω κατι παρα πολυ συγκεκριμενο και περιμενω μια πολυ συγκεκριμενη απαντηση.
Και για να σου ξαναθυμησω τι εχεις γραψει και για να προλαβω οτιδηποτε αλλο,η διαφωνια μας αφορα το γεγονος οτι ο Ayrton λεει οτι ακολουθει WRX.Εν ολιγοις ο ανθρωπος αν εχω καταλαβει καλα μαλλον εχει αναθεωρησει και ειναι προς τιμην του(γιατι συγνωμη αν γινομαι γραφικος,ουδεποτε και οπουδηποτε δεν μπορεις να ακολουθησεις WRX με 20V).Εσυ επιμενεις απο οτι καταλαβα.
'Αυτο με τα 225 σερνεται' μας λες.Ναι μπροστα σε τι ρωταω;Απαντηση καμμια.Αλλα μαλλον για 20V θα εννοεις γιατι αυτο ειναι το θεμα μας.Εκτος αν εισαι εκτος θεματος,τοπου και χρονου.
'Δεν αναφερομαστε σε 400μ αλλα σε ανοιγματα μεχρι τελικης.Μην ξεχνας οτι ειναι 4κινητο και δεν ευνοειται για 1000 μ+' μας λες.Αλλα παλι με τι το συγκρινεις.Μαλλον με το 20V γιατι αλλιως θα εισαι παλι εκτος θεματος τοπου και χρονου.
Και συνεχιζεις την προηγουμενη προταση σου λεγοντας 'πραγμα που σημαινει οτι ενα(!!!!) μπροστοκινητο ή πισωκινητο αμαξι μπορει να κοντραριστει στα ισα".Σοβαρα μιλας το seicento τι ειναι τετρακουνα;Εκτος αν εισαι εντος θεματος και εννοεις το 20V.
Αλλα μαλλον εισαι εντος θεματος γιατι εδω ειναι η αποθεωση ερχεσαι και ρωτας ΄"Αληθεια Γιαννη εσυ ποσα κιλα εισαι;1000 γιατι το Subaru ειναι 1300".Ναι και η Μ5 1500 και η ENTZO 1600.
Συμπερασματικα φιλε μου ή εισαι εντος θεματος και εμμενεις στις αποψεις σου και βγαζεις 1000 ευρω απο εμενα τον κακομοιρη ή εισαι εκτος θεματος και μιλας για αλλα αντι αλλων επομενως μαλλον δεν ειμαι εγω αυτος που δεν ξερω τι γινεται και λεω ασυναρτησιες.Δεν υπαρχει 3 δρομος μην ψαχνεις!!
Ελπιζω αυτη τη φορα να με αντιμετωπισεις με περισσοτερο σεβασμο και να απαντησεις συγκεκριμενα,εκτος αν θεωρεις οτι ριχνεις το επιπεδο σου και αλλα παρομοια(αντε σου εδειξα και ποιος ειναι ο 3 δρομος,ο ευκολος) γιατι οι αλλοι 2 ειναι οι δυσκολοι φιλε μου!!
|

21-11-05, 17:00
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Α!Επειδη ξεχασα αν νομιζουν καποιοι οτι με WRX εχω ενα μικρο προβαδισμα(σε αντιθεση με τον wastegate),διαθετω και τωρα χωρις ψαξιμο μια LANCIA 2.0T με τα 192 αλογακια.Παντα με το δικο μου το 20V να οδηγησει.Στην Lancia 3 φορα θα μπαινω.
|
 |
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
 |

21-11-05, 18:08
|
 |
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
χαχαχα δε παιζεσαι στη φασαρια δημητρη. ρε αντι να δωσεις αλλου τ αμαξι σου δεν ερχεσαι εδω γιατι δε βρισκω αλλο μαυροκαπακο? hangry diabolo fire  θα βαλω αγγελια στο τελος. ετσι για να σου αναθεωρησω τα αλογα που νομιζεις οτι εχεις χε χε. και υστερα αφου εχεις 20V και μαλιστα μαυρο ξερεις οτι ψηλα μπορει κατι να κανει σε σχεση με ενα δυνατοτερο ε? και μη μου πεις οχι.... γιατι..........
α απο τα subaru αφαιρεστε ενα 30-35% της ιπποδυναμης που ακουτε λογω τετρακινησης και βαρους 
 |

21-11-05, 20:11
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Ρε Πανο δεν με πειραζει ρε φιλε ο καθενας να υποστηριζει οτι θελει,στο κατω κατω της γραφης για αυτο ειναι το φορουμ για να ανταλασουμε αποψεις οσο παραλογες και αν μου φαινονται ορισμενες.Αλλα αυτο διαφερει απο το να σου καταλογιζει ο αλλος οτι λες ασυναρτησιες και (ακουσον,ακουσον) πανω σε μοτερ που φοραω οταν ο πιτσιρικας πηγαινε γυμνασιο ακομα.Και δεν τα εχω με την ηλικια εχω φιλους 22 χρονων με ωριμοτητα 35αρη.Και εγω στη θεση του νομιζα οτι ειχα πιασει τον παπα απο τα α...ια αλλα ειχα και τα ορια μου.Δεν προκαλω κανεναν ουτε λεω οτι ειμαι ο πιο γρηγορος,το αντιθετο μαλιστα ,αλλα σε τετοιες διαφορες παιζει ρολο ο οδηγος;;Εδω εχουμε 80-90 αλογα διαφορα.Τι να βγω να λεω για να κοροιδευω ορισμενους οτι ναι αν βαλουν 20V θα ειναι οι αρχηγοι του χωριου;
Αυτογνωσια.Λεξη αγνωστη για ορισμενους.Πρεπει να τον αφησω να φαει 'σφαλιαρες' και οποιον αλλον πιστευει οτι με το 20V θα ειναι αρχηγος;Δηλαδη τι του λεω;Φιλαρακι δεν παιζουν αυτα που λες μην δοκιμασεις και μην συγκρινεις ανομοια πραγματα,τα εχω δει ,τα εχω κανει,τιποτα το χαβα τους.
Καποιοι ,χωρις να ειναι 20V, παρεξηγηθηκαν γιατι ειπα οτι ειναι του πεταματου.Συγκριση,παντα.Ναι κυριοι ειναι του πεταματου οταν το συγκρινεις με 2.0τ με 3,5λιτρα κινητηρες με 6,5 λιτρα.Μπορει ποτε ενας 1.6 να βγαλει τα αλογα και τη ροπη των παραπανω;Κατι σας ειπα τωρα,ετσι;Αμ δε καποιοι δεν μπορουν να το χωνεψουν γιατι ειναι οι ιδιοι που κανουν τις συγκρισεις.Κινητηρας διαμαντι με αποδοση κορυφαια αλλα δεν εχει και αυτος τα ορια του;Αντε τον εχουμε και θα τον συγκρινω με ολα τα μοτερ παραγωγης;Βρηκαμε πιπερι θα ριξουμε και στα λαχανα;
Και επειδη παντοτε μου αρεσαν τα νουμερα για σκεψου οταν τα 160 χιλιομετρα το scubi θα τα εχει πιασει σε 15,5 αντε 16 δευτερα και εγω θα ειμαι στην ιδανικη των περιπτωσεων λιγο κατω απο 21 δευτερα(το νουμερο δεν ειναι απο το κεφαλι μου,αλλα απο τεστ) τι διαφορα θα εχει δημιουργηθει.Αντε ανοιγουμε και κανα περιοδικο,δεν τα γραφω εγω μην φοβασαι.Ξερεις φιλε μου καλε, καλε μου φιλε ποση διαφορα ειναι τα 5 δευτερα;Οση εχεις εσυ απο ενα seicento και αν εχεις τοση!!
Και ολα οσα λεμε για τετρακινηση δεν βλεπω κανεναν να λεει πως ηδη απο την εκκινηση θα εχει φαει 3 αυτοκινητα,ελεω τετρακινησης,αλλα μενουμε στις απωλειες μονο.
Και ενημερωτικα η μεγιστη βελτιωση για χρονους στο 400 ειναι αν εισαι μπροστοκινητος να πας σε τετρακινηση.Αυτο δεν εκανε και ο Μπαρμπαρης με το celica;εκτος αν δεν ξερει και αυτος και ξερει ο wastegate! Και αντε πιαστον μετα εσυ στο 1000αρι αν εχεις φαει 3 αυτοκινητα απο την εκκινηση.
Εχω ολη την καλη διαθεση να πουμε και να ανταλαξουμε εμπειριες,Πανο.Και το κεφι μας θα κανουμε μην ανησυχεις,θα σε τσαγιασω εχεις φαει τα λυσακα σου.Εκτος αν θες και εσυ να δοκιμασεις με κανα 2.0 πρωτα,ετσι για ζεσταματακι(χα,χα,χα)
|
 |
 |

21-11-05, 20:19
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Ρε mechanicaf ποσο σφινοτυροπιτας εισαι?Βγαλε την μαρμελαδα απο τα αυτια σου και ακου:Επειδη το παιζεις αλανι και ιστορια παρε ενα σουμπαρου με 225αλογα μαμα και γω θα φερω ενα σταρλετ με 160 αλογα και βαζουμε οσα λεφτα θες(θα σε φιλοξενισω κιολας στη θεσ/νικη) για να δεις οτι ενα μπροστινοκινητο ειναι μπροστα στα 1000μ.Μην πεις κανα εξωφρενικο ποσο τωρα.Οσο για το αμαξι σου σε τρεχω εγω με το δικο μου για να μην λες τιποτα εμενα ειναι 1,3 που ξερεις μπορει να ειναι και παραπανω.Οσο για το αν απαξιω ενταξει τι να σου πω μ'αρεσει να ασχολουμαι με κολλημενους ανθρωπους σπαω πλακα μαζι τους
 |

21-11-05, 20:36
|
 |
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
δημητρη δεν εχει δει 20v να τσαγιαζει 2.0τ . οταν το δεις θα καταλαβεις. απλα το 20v ειναι 200αλογα.και το 2λιτρο παραπανω. και ομως εξακολουθω να πιστευω οτι τα σκουμπι δεν εχουν δρομο. δηλ δεν πανε τα αναμενομενα που τα χαρακτηριζουν. εστω λαχανιαζουν. τωρα φυσικα ειναι αξιοσεβαστα και παντα ηθελα ενα αλλα.........
αχ ρε γιαννη τι μας εκανες.......
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18381190 seconds (76,41% PHP - 23,59% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:49. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|