Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
 |
|
 |
|
 |

28-10-09, 03:14
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Μου απάντησαν στο πρώτο email με σχεδόν το ίδιο email που έστειλαν και στον corollapatra, οτι δηλαδή υπάρχει GPS (χωρίς χάρτες) και τα χειριστήρια στο τιμόνι παίζουν κανονικά.
Τους έστειλα και 2ο email ρωτώντας λεπτομέριες για πληρωμή, αν υπάρχει κάποιο secure site με Paypal, εταιρία κούριερ κτλ και να η απάντησή τους
Παράθεση:
Good day to you.
Our factory website is www.szutility.com , no any online stores.
We always directly export our products to all the countries and regions all over the world since 1999.
We are one of the first manufacturers in China.We have wide product lines for you to select.
Our factory payment terms is bank wire transfer, western union, MoneyGram.No PayPal.
The lead time is three working days after receiving your payment.
Total express delivery cost is USD78,DHL shipping company.
And the express shipment time is four to six days from our factory directly reach your address.
When you confirm your detailed order.please inform us of your telephone number.
Your telephone number and zip code is very important for the express deliverers to send the devices to you in time.
Just waiting for your favorable reply soon.
Thanks and best regards.
|
Δυστυχώς από internet έμπορο-εργοστάσιο-οτιδήποτε που δέχεται χρήματα μόνο μέσω τράπεζας δεν αγοράζω. Είναι πολύ πιθανό να είναι scam...
Όταν αποφασίσουν να μπουν σε κανα ebay-paypal-πιστωτική ή οτιδήποτε που να σε εξασφαλίζει σε κάποιο βαθμό πως υπάρχουν και δεν είναι απατεώνες το ξανασκέφτομαι.
Όσοι ασχολήστε με online αγορές τα σχόλιά σας παρακαλώ.
|

28-10-09, 11:20
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εγώ έχω αγοράσει από Ρωσία με Western Union και δεν είχα κάποιο πρόβλημα (όπως και ο electro). Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής δεν είναι κατάθεση χρημάτων μέσω τράπεζας, για να το ξεκαθαρίσουμε...

28-10-09, 12:03
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
μηπως γνωριζει κανεις αν βαλεις το παρακατω dvd player η οποιοδηποτε αλλο,εχεις προβληματα με εγγυησης απο toyota?εννοω οτι αν πχ εχω προβλημα ας πουμε στο air condition και το παω για επισκευη στην toyota εχοντας εγκαταστησει καποιο dvd player η το παρακατω χανω αυτοματος και την εγγυηση για ολα?

28-10-09, 15:35
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Το γεγονος ότι δεν δεχεται Paypal εμενα με βαζει σε σκεψεις. Το Paypal ειναι αποδεδειγμενα ο πιο ασφαλης και γρηγορος τροπος πληρωμής και για τις δυο πλευρες (αγροαστη-πωλητη)....
|
 |
|
 |

29-10-09, 12:16
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KOMIS
μηπως γνωριζει κανεις αν βαλεις το παρακατω dvd player η οποιοδηποτε αλλο,εχεις προβληματα με εγγυησης απο toyota?εννοω οτι αν πχ εχω προβλημα ας πουμε στο air condition και το παω για επισκευη στην toyota εχοντας εγκαταστησει καποιο dvd player η το παρακατω χανω αυτοματος και την εγγυηση για ολα?
|
Αυτό δεν είναι δυνατόν να συμβεί... Εάν κάποια αντιπροσωπεία υποστηρίξει κάτι τέτοιο θα είναι για κλωτσές... Εξάλλου όλα αυτά τα μηχανήματα που είναι ειδικά κατασκευασμένα για ένα συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτου, έχουν φύσες όμοιες με το οχήματος και δεν χρειάζεται κανένα κόψε-ράψε, απλά βγάζεις την φύσα από το μαμά R/CD και την κουμπώνεις στο νέο car dvd...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Το γεγονος ότι δεν δεχεται Paypal εμενα με βαζει σε σκεψεις. Το Paypal ειναι αποδεδειγμενα ο πιο ασφαλης και γρηγορος τροπος πληρωμής και για τις δυο πλευρες (αγροαστη-πωλητη)....
|
Εκείνο που έχω καταλάβει τόσο καιρό που ασχολούμαι τόσο με τα car dvd, όσο και με άλλες αγορές από το εξωτερικό, είναι ότι τα on-line καταστήματα που δέχονται πληρωμές μέσω paypal είναι κυρίως μεταπωλητές προϊόντων. Οι ίδιες οι κατασκευάστριες εταιρίες, επειδή δεν στοχεύουν κατά κύριο λόγο στη λιανική πώληση, δεν μπαίνουν στην διαδικασία λογ/μού paypal, για αυτό τον λόγο κινούνται κυρίως με τραπεζικές συναλλαγές και παρόμοιες πληρωμές. Πάντως εγώ επιμένω ότι το Western Union είναι ένας ασφαλής τρόπος συναλλαγής, απλά ίσως δεν είναι τόσο γνωστός στην Ελλάδα...

29-10-09, 12:19
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Τι προμηθεια παίρνει η western union Αντρέα?
|

29-10-09, 12:25
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Τι προμηθεια παίρνει η western union Αντρέα?
|
Ανάλογα με την χώρα που στέλνεις χρήματα και το ποσό. Εγώ όταν είχα αγοράσει από τον Ρώσο, πλήρωσα στην Κίνα (γιατί ήταν φθηνότερα) και το ποσό ήταν γύρω στα 15 ευρώ εάν θυμάμαι καλά... Ας μας πει και ο electro εάν θυμάται πόσο πλήρωσε και αυτός στον Ρώσο...
Edit: Τελικά τα βρήκα τα στοιχεία για τις πληρωμές μας μέσω Western Union. Ρίξε μία ματιά εδώ και εδώ

31-10-09, 16:52
|
 |
|
|
|
|
Παιδια , συγγνωμη που το γραφω με μεγαλα γραμματα , αλλα το εχω πει παρα πολλες φορες και θα το ξαναπω τωρα για να μπορεσετε να κανετε σωστη αγορα. :
Στις Ε12 pro-facelift δεν μπορουν να λειτουργησουν τα χειρηστηρια του τιμονιου τους , αν αλλαξει η εργοστασιακη πηγη , με after market.
Το εχω γραψει πολλες φορες και εχω φαει παρα , μα , παρα πολλες ωρες πανω σε αυτο το ζητημα και δεν υπαρχει καποια λυση(οχι απλη τουλαχιστον).
Επομενως οσοι απο εσας εχετε p/f ξεχαστε τα χειρηστηρια αν αλλαξετε την μαμα πηγη.....
Εαν θελετε λεπτομεριες , για ποιον λογο δεν γινεται , μπορω να σας τα ξαναπω για μια ακομη φορα.
|

31-10-09, 21:56
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Παιδια , συγγνωμη που το γραφω με μεγαλα γραμματα , αλλα το εχω πει παρα πολλες φορες και θα το ξαναπω τωρα για να μπορεσετε να κανετε σωστη αγορα. :
Στις Ε12 pro-facelift δεν μπορουν να λειτουργησουν τα χειρηστηρια του τιμονιου τους , αν αλλαξει η εργοστασιακη πηγη , με after market.
Το εχω γραψει πολλες φορες και εχω φαει παρα , μα , παρα πολλες ωρες πανω σε αυτο το ζητημα και δεν υπαρχει καποια λυση(οχι απλη τουλαχιστον).
Επομενως οσοι απο εσας εχετε p/f ξεχαστε τα χειρηστηρια αν αλλαξετε την μαμα πηγη.....
Εαν θελετε λεπτομεριες , για ποιον λογο δεν γινεται , μπορω να σας τα ξαναπω για μια ακομη φορα.
|
Πές τα χρυσόστομε γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν μερικοί. 
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|

31-10-09, 22:31
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
ολα παντως γινονται με τα απαραιτητα χρηματα .
εχω προγραμματιζομενο εγκεφαλακι για profacelift που προγραμματιζεται κουμπι κουμπι και εχει ενα ledaki το οποιο τοποθετειτε κατω απο τον τεμπελη και εκπεμπει οτι πατας απο το τιμονι στα 190ε.
επισης με κοστος περιπου 250 ε ανταλλασετε το τιμονι σας μαζι με αεροσακο και σπιραλ και μπαινουν ολα απο facelift και ετσι δουλευουν τα χειρηστηρια
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,28142405 seconds (83,63% PHP - 16,37% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:18. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|