δεν σε ειρωνευομαι καθολου φιλε μου.εσυ το βλεπεις έτσι.
για το θεμα του κοψιματος του κοτσαδορου αν αυτο εξελαβες ως ειρωνια αυτό μου το είπε αστυνομικος της τροχαίας αλλά όταν του ειπα ότι έχω άδεια και είναι και ασφαλισμενο το αυτοκίνητο τα μασαγε.
αν παλι εννοεις οτι ειρωνευομαι για το χαρτι που σου ζητησα δεν ειρωνευομαι καθολου.επειδή οι ασφαλιστές (τουλαχιστον οι περισσοτεροι)ειναι μεγάλα ...... γιαυτο και εγώ σου λεω να του το ζητήσεις γραμμένο.σου χρειαζεται δεν σου χρειαζεται (γιατι θα ισχυριστει οτι δεν σου χρειαζεται τετοιο χαρτι) μπορει να στο δωσει με επισημη σφραγιδα της ασφαλειας σου και με υπογραφή δική του και το ονομα του?
και κάτι άλλο.έχω ανεβάσει κάποιο έγγραφο που λέει ότι επιτρεπεται ο κοτσαδορος το οποιο έψαξα και το βρήκα για τους ενδιαφερόμενους.κανένας όμως δεν βρήκε κάποιο άλλο εγγραφο ή τρανταχτά στοιχεία που να λέει το αντίθετο πέρα από κάποια δημοσιεύματα και λόγια ασφαλιστών (τα οποια έχω ακούσει και εγώ,αλλά αναιρουν τα λεγομενα των δικων σας ασφαλιστών).
αν τύχει και μπλέξεις ποτέ με τις ασφάλειες που δεν στο εύχομαι,τότε δυστηχως θα καταλάβεις τι εννοώ σε κάποια πράγματα
|