Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FORUM |
 |
|

22-09-08, 10:46
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Με τη σειρά μου να δώσω και εγω τα ευσημα σε οσους δουλεψαν και κουραστηκαν για την παρουσια των club μας στο ATS. Πιστευω οτι περασαμε πολυ καλα και ειχαμε πολυ πλακα.
Η παρουσία μας ηταν σοβαρή και συνδυάσαμε σχεδον 40 χρονια ιστοριας του Corolla με τα αυτοκινητα που παρουσιάσαμε.
Δεν χρειαστηκε καμμια στιγμη να προκαλεσουμε ή να καγκουριασουμε για να μαζεψουμε κοσμο.
Συγχαρητηρια στο Κυριακο για το ΚΕ30. Απλα τελειο, ηταν η ατραξιον των περιπτερων μας.
Τελειωνοντας ενα μεγαλο ευχαριστω στους: Fanis, Dinos, Γιαννης (Auris), Μιχαλης (Auris), Ειρηνη (Νεφελη), Κωστας (Ivehin), Δημητρης (Dim Sis), Γιαννης (Giannis G6) για την προσφορα και τον κοπο τους.
Του χρονου και παλι εκει.
Υ.Γ. Περιμεναμε να δωσετε το παρον την Παρασκευη αλλα μαλλον κρυωνατε.
|

22-09-08, 11:10
|
 |
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι
|
|
Hτανε μια παρα πολυ καλη διοργανωση την οποια ευχαριστηθηκαμε ολοι οσοι ειμασταν εκει... Και του χρονου να 'μαστε καλα!!!Συγχαρητηρια σε ολους!!!
|

22-09-08, 12:46
|
 |
|
|
|
|
γεια σας παιδιά....χθες πήγα στο ATS και από την πρώτη στιγμή έψαχνα να βρω το club. μίλησα με το μιχάλη (auris) και με κατατόπισε σε κάτι ερωτήσεις... συγχαρητήρια για τό κόπο και την δουλειά που κάνατε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 22-09-08 στις 12:59.
Αιτία: Greeklish...
|
 |
|
 |

22-09-08, 15:45
|
 |
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Τελευταιος και καταιδρωμενος κι εγω να πω ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στον Φανη ο οποιος μου προσεφερε να ζησω μια πολλη ομορφη εμπειρια(απο μεσα),τον Κυριακο με την κουκλα του(Κυριακο σε περιμενω και του χρονου),τον Κωστα με την απιστευτη kompressoρατη corollara του(ευτυχως ειχαμε και εσενα ρε Κωστα να ακουμε ποιοτικη μουσικη και πανω απ ολα καθαρη),στον Γιαννη με το auris(Γιαννη βοηθησαμε τις αντιπροσωπιες να πουλησουν περισσοτερα auris),καθως και τον Ντινο,την Ειρηνη,τον Μητσακο και τον Κωστακη μας(Κωστα με γυαλακι και σκουλαρικακι ησουν μασκοτ για το club)!Επισης ευχαριστω και εγω με την σειρα μου τα μελη που εδωσαν το παρρον και καλοσοριζω και τα νεα μελη που βρηκαν την ευκαιρια στο ΑTS να γραφτουν στο club!Aντε και του χρονου να ειμαστε καλα για να δωσουμε παλι ενα δυνατο παρρον!Ραντεβου λοιπον το και 2009 με COROLLA-AURIS CLUB!

23-09-08, 08:53
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαϊδάρι
|
|
Δύο πράγματα θα πώ.
1. Συγχαρητήρια στα παιδία για την προσπάθεια και την παρουσία τους.
2. Η ζάντες του μαύρου Auris ήταν οι ομορφότερες σε όλη την έκθεση!!!

23-09-08, 09:57
|
 |
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από acidburn
2. Η ζάντες του μαύρου Auris ήταν οι ομορφότερες σε όλη την έκθεση!!!
|
Φιλαρακι χαιρομαι που σου αρεσαν αν και μασ τα χαλασε λιγο το RX-8 παραδιπλα με την 19αρα!Οπως ειπα ομως ευτυχως ηταν παραδιπλα και οχι ακριβως διπλα! 
|
 |

23-09-08, 10:16
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Ενα τεραστιο ευχαριστω σε ολους για τα καλα σας λογια!!!
Μπραβο και απο εμενα σε ολους οσους βοηθησαν να εχουμε ενα απο τα καλυτερα περιπτερα της εκθεσης!
Με φως νερο τηλεφωνο!
Φως απο τον Φανη και τους κονβερτορες του!
Νερο απο την βροχη που μας τιμησε και φετος με την παρουσια της
Τηλεφωνο, τοσα κινητα ειχαμε χεχεχεχ
Μεχρι και τηλεοραη ειχαμε!
Παναγιωτη δε ξερεις ποσο στεναχωρηθηκα οταν ηρθα και μου ειπε η Ειρηνη οτι ηρθες και δεν ημουν εκει!!!
Επεσες στο διαστημα που πηγα σπιτι να αφησω το Λεον για να ξαναγυρισω να παρω την κουκλα μου!
Την Παρασκευη παρε τις αγαπες σου (την Αγαπη και την 30αρα) και ελατε να πιουμε καφεδακι στο Μπιζ!
Μαρια δεν ειπες τιποτε για τα ντονατ φευγοντας απο την εκθεση.....
Δε σου αρεσαν???
"Να κατεβω εγω?, Να κατεβω εγω?"
Χαχαχαχαχα
Μιχαλη εσυ με ειδες που ησουν κοντα?
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη endurasKE-30 : 23-09-08 στις 10:24.
|

23-09-08, 10:25
|
 |
Moderator
|
|
|
|
Κοροιδευουμε Κυριακο?
Δεν φοραγα ζωνη και επιπλεον ειχες παρκαρισμενα διπλα σου αμαξια,που κοντεψες να τα κοπανησεις.Ευτυχως δεν ηταν το δικο μου...
Καλα ηταν λοιπον αλλα μπορουσες και καλυτερα 

23-09-08, 10:31
|
 |
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Μιχαλη εσυ με ειδες που ησουν κοντα?
|
Kυριακο μου οχι απλα κοντα!Απο πισω σου ημουν και σε χαζευα!Ειχα σταματησει και εβλεπα το θεαμα!Θελω να προτεινω σε ολα τα μελη του club να μαζεψουμε λεφτα για να σε δουμε αγορι μου!Τι δηλαδη ο terry grant που πληρωνεται ειναι καλυτερος απο εσενα ρε Κυριακο?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Μαρια
Καλα ηταν λοιπον αλλα μπορουσες και καλυτερα 
|
Μαρια μου δεν συμφωνω!Προσεφερε θεαμα ο Κυριακος!Γιατι ο αλλος ο βλακας με το RX-8 που χτυπουσε 8αρια μεσα στο χωρο της εκθεσης ηταν καλυτερος?Καλα εκανες Κυριακο!Μαζι σου!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 23-09-08 στις 10:45.
Αιτία: Συγχώνευση posts...
|

23-09-08, 11:55
|
 |
Moderator
|
|
|
|
Βρε Μιχαλη?Δεν καταλαβες οτι κανω πλακα?Εγω την γρια του Κυριακου την ζω απο τοτε που ηταν νεα!Στην αρχη μου φαινοταν καπως επειδη δεν ημουν θετικη με τα παλια αμαξια.Οταν ομως η 30 αρα ετοιμαστηκε και εγινε κουκλα την ερωτευτηκα!Πολυ περισσοτερο τωρα που εκανα και βολτα!
Μην δινεις ιδεες παντως στον Κυριακο γιατι σε καθε συναντηση θα κοβει εισιτηρια να τον βλεπετε! 
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,29465008 seconds (83,04% PHP - 16,96% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:47. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|