Να ευχαριστήσω και εγώ όλα τα παιδιά που έγραψαν τόσα χιλιόμετρα και ήρθαν σε αυτή την εκδήλωση. Για άλλη μια φορά ως παράρτημα Πάτρας κάναμε ότι μπορούσαμε για να περάσετε τέλεια...! κρίνοντας από τις φωτογραφίες και τα χαμόγελα σας, μάλλον το καταφέραμε...
Στα πλαίσια του event προσπαθήσαμε να προβάλουμε το club, είτε στο περίπτερο μας, είτε στην πίστα, είτε με τις δηλώσεις που έκανα στο μικρόφωνο (καλά ήμουν φοβερός)!!!!
θα μπορούσα να γράψω πολλά πράγματα για τις άπειρες κουβέντες, τα αστεία, τις ατάκες και τα πειράγματα αυτού του διημέρου. Επίσης θα μπορούσα να γράφω άπειρα πράγματα για την εμπειρία τριών γρήγορων γύρων στην πίστα (οι παρευρισκόμενοι είδαν πως ήμουν όταν βγήκα από το αμάξι....)
θα ήθελα τέλος να παραθέσω δύο ενδεικτικές φωτογραφίες....
στη μια ranger και Janakas κάνουμε επίδειξη των ninja ικανοτήτων μας και είναι χαρακτηριστική της πλάκας που έπεσε και της βλακείας που μας έδειρε αυτό το σουκου...!!!
στη δεύτερη είναι ο edessaios που γλυκοκοιτάει τον κατάλογο της KW... Καρφώθηκες φίλε και έχουμε και ντοκουμέντα!!! Πιστεύω Πέτρο ότι όταν με είδες και στην πίστα πείστηκες ότι πρέπει να την βγάλεις την TEIN...
Ένα τεράστιο ευχαριστώ από όλους μας, για όλους σας... και μια ευχή για γρήγορη αντάμωση!!!