Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V
Τελικα θα ειναι 3 15λεπτα η 2 μονο? Γιατι για μιση ωρα 40ε μαλον πολλα ειναι χωρια η βενζινη κ η ταλαιπωρια πηγαινε ελα....
|
Είναι 3 15λεπτα.Στην τιμή των 40 ευρώ δεν περιλαμβανεται μόνο η συμμετοχή αλλά και το δικαίωμα χρήσης της χρονομέτρησης, το κόστος του γιατρού και του ασθενοφόρου που υπάρχει στην πίστα για το trackday και άλλα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xaralampos
παιδες εγω ειμαι απο Σερρες και καινουργιο μελος στο club.Μπορω να συμμετασχω και εγω?αλλα να ξεραιτε εμενα το αμαξι μου δεν ειναι και πολη γρηγορο.πως μπορω φτανοντας στιν πιστα να βρω ας πουμε τον υπευθηνο?
|
Δυστυχώς δεν μπορείς να συμμετάσχεις γιατί οι συμμετοχές έχουν ήδη κλείσει.Αλλά μπορεί να συμμετάσχεις σαν βοηθός.Τα καθήκοντα του βοηθού σε γενικές γραμμές μπορείς να τα διαβάσεις πιο κάτω.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikcarina
Δηλαδη κατα τις 7 ραντεβου στο Δερβενι οπως περσυ;
|
7 θα είναι η αναχώρηση, από τις 6.45 θα αρχήσουμε να μαζευόμαστε.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Πετρο, εαν εμεις απο Θεσσαλια ερθουμε πιο αργα και δεν τρεξουμε στο πρωτο session, αλλα στο δευτερο, υπαρχει προβλημα.Το λεω αυτο γιατι θα πρεπει να ξυπνησουμε απο τις 3 
|
Ηρακλή δεν υπάρχει πρόβλημα αν δεν τρέξεις στο πρώτο αλλά είναι κρίμα να το χάσεις.Εγώ σε παρόμοια περίπτωση από τις 3 όπως λες θα ξεκινούσα....

Αλλωστε κι εγώ από Εδεσσα περίπου στις 5.30 θα ξεκινήσω....Αλλά δεν νομίζω να χρειάζεται από τόσο νωρίς...... τέλως πάντων εσύ ξέρεις.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Alex-poli
Πέτρο δεν βλέπω να έρχετάι κάποιος άν κρίνω απο τα μηδενικά ποστ. Εγώ πάλι θα έρθω πρός μεσημέρι..
Άσε να δώ τι μπορώ να κάνω και θα σου άν γίνεται...
|
Πάντως αν μπορέσεις να έρθεις όσο πιο νωρίς γίνεται θα είναι πολύ χρήσιμο.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος
πετρο για να καταλαβω,εγω πχ. θα εχω βοηθο και καλα τον τσαφτσουφ,δεν θα ειναι μαζι μου αν χρειαστει να αλλαξω λαστιχα ή να μπει ως συνοδηγος?τι πρεπει να κανει δηλαδη?
επισης εγω θα εθω απο το δευτερο sesson και μετα δηλαδη θα ξεκινησω απο βολο 7:30
|
Τα καθήκοντα του βοηθού είναι να καθήσει για ένα τετράωρο σε ένα πόστο στην πιστά που θα οριστεί απο τους υπεύθυνους του trackday, δηλαδή σε κάποια από τις πιο επικίνδυνες στροφές στην πίστα ή στις εκκίνηση ή στην πύλη ή κάπου αλλού. Σε αυτές τις 4 ώρες δεν θα μπορεί ούτε να σε βοηθήσει σε κάτι (άλλωστε θα είμαστε τόσοι εκεί όλοι θα βάλουμε από ένα χεράκι) αλλά ούτε και να μπεί σαν συνοδηγός. Μόλις τελειώσει το 4ώρα από εκεί και πέρα θα είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει.