Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
 |
|

06-11-08, 12:12
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ηρακλή, είναι πολύ σοβαρό αυτό που αναφέρεις και έχει συμβεί και σε εμένα. Πριν την Ε12 είχα Golf IV για το οποίο όλοι έλεγαν ΤΟ καλύτερο, ΤΟ ποιοτικότερο. Η αφή ήταν τέλεια, δεν λέω. Έλα όμως που το ταμπλό από το σημείο των κεντρικών αεραγωγών μέχρι και πίσω από τον τεμπέλη έτριζε σαν κουδουνίστρα. Να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο δεν είχε πατήσει ούτε σε χαλικόδρομο αφού όλα τα χλμ τα είχα κάνει σε ΝΕΟ. Τα τριξίματα είχαν ξεκινήσει από τις 15Κ χλμ και μέχρι τις 90Κ+ που το έδωσα, έβαζα τέρμα μουσική για να μην τα ακούω! Το ίδιο αντιμετώπισαν και πολλοί άλλοι. Όσες φορές είχα πάει στην αντιπροσωπεία, δεν μου είχαν δώσει λύση. Ήταν η πρώτη φορά που αγόρασα γερμανικό, και από τότε ούτε πάλι! 

06-11-08, 12:36
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Για να μην το μπερδέψουμε..... δεν μιλάμε ποιότητα απο θέμα εμφάνισης. Μιλάμε για ποιότητα υλικών. Το περιβόητο πλάστικο που όλοι λέμε ότι στο auris είναι χάλια σε σχέση με την Corolla! Αυτό λοιπόν, στο insignia, δείχνει απλά κορυφαίο. Το αν κάποιο όχημα θα σου εμφανίσει τριγμούς, νομίζω ότι εξαρτάται και απο τον τρόπο που οδηγείς, χωρίς να απο τελεί τροχοπέδη αυτό. Σαφώς το σημαντικότερο είναι και ή ποιότητα εφαρμογής των υλικών. Δεν φτάνει μόνο να βάζεις καλά υλικά, πρέπει να τα ενώνεις και σωστά!
Πάντως απο διάφορες -και περιοδικά- πηγές, έχω δεί μέχρι τώρα, μόνο θέτικά σχόλια βρίσκω για την ποιότητά του, όσο και για την ποιότητα κύλησής του!
Μέχρι την ώρα του Test Drive έχουμε μέλλον βέβαια!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|

10-11-08, 14:38
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Βρε Γιαννη, μολις εμαθα τις διαστασεις και βαρη τρελαθηκα.
Μηκος= 4.83
Πλατος=1.86
Υψος=1.50
και βαρος στην βασικη εκδοση 1505 κιλα.
Αυτο δεν ειναι αμαξι, αλλα ποταμοπλοιο.Πρεπει να σου κανουν κουμαντο για ξεπαρκαρισμα.Εχουν ξεφυγει τελειως οι κατασκευαστες.
Θα ειναι τα ιδανικο αμαξι για να κανεις 3 φορες το γυρο του κοσμου χωρις σταση, αλλα τις πιστες και τα στροφιλικια θα τα ξεχασεις.

10-11-08, 15:00
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Ε, καλά οι 20 πόντοι διαφοράς σου κάνανε εντύπωση (Σε σχέση με το avensis) ????
H αναλογία ιπποδύναμης είναι η ίδια. Ομως καθότι τούρμπο έχει καλύτερη ροπή. Πάραυτα, αν το δείς απο κοντά θα ξετρελλαθείς. Δεν δείχνει μεγάλο, είναι γεγονός. Απο εκέι και πέρα, το ίδιο πρόβλημα που θα έχω με το Avensis, θα το έχω και με το Insignia.
Περιμένω και το Avensis να το δώ απο κοντά. Αλλά ήδη απο τεχνολογία και εσωτερικό είναι πολύ πίσω.
Δύσκολο να με κερδίσει.
Τέλος, το Insignia/Avensis δεν το παίρνω για στροφιλίκια, πόσο μάλλον για τις πίστες!!!!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
 |
|
 |

10-11-08, 19:54
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Ε, καλά οι 20 πόντοι διαφοράς σου κάνανε εντύπωση (Σε σχέση με το avensis) ????
H αναλογία ιπποδύναμης είναι η ίδια. Ομως καθότι τούρμπο έχει καλύτερη ροπή. Πάραυτα, αν το δείς απο κοντά θα ξετρελλαθείς. Δεν δείχνει μεγάλο, είναι γεγονός. Απο εκέι και πέρα, το ίδιο πρόβλημα που θα έχω με το Avensis, θα το έχω και με το Insignia.
Περιμένω και το Avensis να το δώ απο κοντά. Αλλά ήδη απο τεχνολογία και εσωτερικό είναι πολύ πίσω.
Δύσκολο να με κερδίσει.
Τέλος, το Insignia/Avensis δεν το παίρνω για στροφιλίκια, πόσο μάλλον για τις πίστες!!!!!!
|
20 ποντοι ειναι τεραστια διαφορα.Πιστεψε με.
Αφου το Avensis δεν το ειδες, πως καταλαβες πως ειναι χειροτερο.
Τελος εγω επειδη ειμαι κολημενος, Opel δεν προκειται να με ξετρελανει ποτε.Χρηματα σε Αμερικανους δεν δινω.Επισης μια αλλη φιλοσοφια που εχω ειναι, να μην αγορασω ποτε αυτοκινητο απο αγορασμενη εταιρεια.Θελω το αυτοκινητο να ειναι αυθεντικο και οχι γιαλαντζη.Οπως μου ελεγε ο αλλος Volvo και Volvo, αλλα που να ξερει οτι το S40 ειναι Ford Focus, με αλλα σηματα. Η ας πουμε την νεα Lancia Delta, που ειναι κλωνος του Fiat Bravo Κ.α.Αυτοκινητο απο group δεν παιρνω.Αλλα τωρα ξεφευγουμε.

10-11-08, 20:16
|
 |
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
20 ποντοι ειναι τεραστια διαφορα.Πιστεψε με.
Αφου το Avensis δεν το ειδες, πως καταλαβες πως ειναι χειροτερο.
Τελος εγω επειδη ειμαι κολημενος, Opel δεν προκειται να με ξετρελανει ποτε.Χρηματα σε Αμερικανους δεν δινω.Επισης μια αλλη φιλοσοφια που εχω ειναι, να μην αγορασω ποτε αυτοκινητο απο αγορασμενη εταιρεια.Θελω το αυτοκινητο να ειναι αυθεντικο και οχι γιαλαντζη.Οπως μου ελεγε ο αλλος Volvo και Volvo, αλλα που να ξερει οτι το S40 ειναι Ford Focus, με αλλα σηματα. Η ας πουμε την νεα Lancia Delta, που ειναι κλωνος του Fiat Bravo Κ.α.Αυτοκινητο απο group δεν παιρνω.Αλλα τωρα ξεφευγουμε.
|
Μια ρητορικη ερωτηση πανω σε αυτα:
Δηλαδη Lexus δεν θα επαρινες , σωστα?
|

10-11-08, 20:21
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Χμμμμμ....ωραία ερώτηση!
Πάντως, και το Insignia, είναι ολοκαίνουργιο μοντέλο, που δεν βασίζεται σε άλλο καλούπι! Απεναντίας, πάνω σε αυτό θα στηρίξει κι άλλα μοντέλα ο όμιλος.
Το avensis, απο φωτό (και μόνο απο αυτές) είναι στο εσωτερικό του, πολύ πίσω (χωρίς να αναφέρω το σύστημα φώτων και FlexiDrive!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|

10-11-08, 21:47
|
 |
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Η Opel ποτε εγινε αμερικανικη ? 

10-11-08, 21:52
|
 |
 Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Εδω και καμια 15ρια χρονια.... General Motors
το μέλλον όμως?

|

10-11-08, 22:31
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Μια ρητορικη ερωτηση πανω σε αυτα:
Δηλαδη Lexus δεν θα επαρινες , σωστα?
|
Η Lexus, δεν ειναι αγορασμενη εταιρεια, αλλα η ιδια η ΤΟΥΟΤΑ.Στην αρχη με ιδια αυτοκινητα με αλλο σημα και τωρα με τελειως αλλα αυτοκινητα.Αγορασμενη ειναι η daihatsu, αλλα καμια σχεση με τους Ευρωπαικους κλωνους.Εχει τελειως δικο τις χαρακτηρα και φιλοσοφια.Μεχρι προτεινος ειχε και δικα τις μοτερ.Τωρα φοραει μοτερ ΤΟΥΟΤΑ, η καποια ΤΟΥΟΤΑ φορανε DAIHATSU.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18845010 seconds (80,74% PHP - 19,26% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:51. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|