Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-06-08, 20:46
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 383
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καθως εφτασε το καλοκαιρακι και πηραν μπροστα τα air condition στα τουτου μας θα θελα να ρωτησω αν καποιος εχει παει σε καποιο καταστημα που κανει σερβις και συμπληρωμα φρεον στο air conditiοn του corolla του.

Δεν εχω προβλημα κανενα με το aircon και την αποδοση του στο δικο μου απλα θελω το καταστημα να κανει καποια ειδικη απολυμανση (δεν θυμαμια πως λεγεται αλλα κανουν κατι για μυκητες κτλ) και αλλαγη φιλτρου (θα το παρω εγω απο ΤΟΥΟΤΑ να του το παω του ανθρακα),το φιλτρο το αλλαξα πριν 2 χρονια παλι καλοκαιρι αλλα δεν εχω κανει ποτε σερβις στο aircondition και θελω να ξερω οτι δουλευει σωστα.

Θελω να ξερει την δουλεια του και γι'αυτο θα παω εκτος ΤΟΥΟΤΑ να ειναι δηλαδη εξειδικευμενος μονο σε αυτοκινητων aircon εχετε κατι στα υποψιν σας?Αν εχετε κανει το εν λογο σερβις aircon στο τουτου σας,παρακαλω αναφερατε και τιμες να παρω μια ιδεα.

Ευχαριστω πολυ.
Παλιά 08-06-08, 14:19
louge20vt Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: Corolla 1.4 G6 & Leon FR
Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
louge20vt είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GIANNIS_G6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Καθως εφτασε το καλοκαιρακι και πηραν μπροστα τα air condition στα τουτου μας θα θελα να ρωτησω αν καποιος εχει παει σε καποιο καταστημα που κανει σερβις και συμπληρωμα φρεον στο air conditiοn του corolla του.

Δεν εχω προβλημα κανενα με το aircon και την αποδοση του στο δικο μου απλα θελω το καταστημα να κανει καποια ειδικη απολυμανση (δεν θυμαμια πως λεγεται αλλα κανουν κατι για μυκητες κτλ) και αλλαγη φιλτρου (θα το παρω εγω απο ΤΟΥΟΤΑ να του το παω του ανθρακα),το φιλτρο το αλλαξα πριν 2 χρονια παλι καλοκαιρι αλλα δεν εχω κανει ποτε σερβις στο aircondition και θελω να ξερω οτι δουλευει σωστα.

Θελω να ξερει την δουλεια του και γι'αυτο θα παω εκτος ΤΟΥΟΤΑ να ειναι δηλαδη εξειδικευμενος μονο σε αυτοκινητων aircon εχετε κατι στα υποψιν σας?Αν εχετε κανει το εν λογο σερβις aircon στο τουτου σας,παρακαλω αναφερατε και τιμες να παρω μια ιδεα.

Ευχαριστω πολυ.
Και γιατί να παιδεύεσαι ψάχνοντας για Diavia κτλ... 45€ χρεώνει ή Toyota για καθαρισμό-service Ac χωρίς το φίλτρο. Υπολόγισε και 1 φίλτρο μιας και το έχεις πολύ καιρό και είσαι οκ! Θα στο συνδέσουν σε ένα μηχάνημα που κάτι κάνει με το φρέον και θα σου ρίξουν sprey για τους μύκητες από τους αεραγωγούς! Αν αλλάξεις και το φίλτρο ζήτα να σου ρίξουν λίγο και στο ίδιο το φίλτρο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-07-08, 15:59
kostasg6 Offline:
Νεότατος

kostasg6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπέρα σε όλους τους corollisti.Για όσους θυμούντε αν και πάει πολυς καιρός απο τότε είχα γράψει για το πρόβλημα που είχα με το corolla 1.4 g6 e111 το οποίο έκαιγε αρκετό λαδάκι.Σκεπτόμενος ότι υπάρχει μία μεγάλη εταιρία απο πίσω είπα να αλλάξω στην εγγυήση το μοτέρ.Τελικά όμως ήταν αντικατάσταση κορμού με πιστόνια και στρόφαλο το οποίο μοτέρ έσπασε λόγω αστοχίας και λάθος συσφιξεις τών 2 πιστονιών πάνω στο στρόφαλο.Έγινε και πάλι αντικατασταση πάλι όμως κορμού και όχι ολόκληρου μοτέρ το οποίο απο την αρχή κίολας έκαιγε λάδι και η κατάσταση έχει χειροτερεύσει τέλευταία όπυ καίει 1 λιτρο λάδι κάθε 1000κμ.Περισσότερο απο το seat 127 25χρόνων που είχα παλία.Τελικά και τα ΤΟΥΟΤΑ έγιναν χάλια και σπάνε και χαλάνε.Ξέχασα να πω ότι ο κορμός που μου έβαλαν είναι απο ανακατασκευή και όχι καινούργιος.Ευχαριστώ πολυ και σορρυ αν κουρασα

Ενας πικραμένος corollisti
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-06-08, 09:17
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Η μονη εταιρία που μου έρχεται στο μυαλό Γιάννη (που ασχολειται μονο με το θεμα του A/C στα τουτού) ειναι η DIAVIA.
Ειχαμε παει ενα Punto και μια Alfa Romeo παλιά και εμεινα ευχαριστημένος. Απλα αν θυμαμαι, ηταν λίγο τσιμπιμένη η τιμή τους. Μη με ρωτησεις ακριβως πόσο είχα πληρωσει γιατι δεν θυμαμαι καθόλου.
Αν θέλεις μπορεις να κανεις ενα τηλεφωνο να ρωτησεις. Εχω μονο τα στοιχεία για το καταστημα τους στον Πειραιά, αλλα ξερω ότι έχουν και άλλα καταστηματα μεσα στην Αθήνα.

DIAVIA
Τηλ: 210-4124787
κος Αλέξανδρος Δέδες
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-06-08, 10:09
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 383
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σε ευχαριστω Μιχαλακη θα τους παρω ενα τηλ να με κατατοπισουν.
Παλιά 08-07-08, 16:14
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 922
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Τι να πεις Κωστα.
Κριμα που αντιμετωπισες τετοια ταλαιπωρια.

Παρε ενα ΚΕ-30 να βρεις την υγεια σου.
Αστεια αστεια αλλα..... δε σπαει και δε χαλαει.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-07-08, 17:50
THEMIS Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.4 vvti G6
Δύναμη Σεβασμού: 257
THEMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ πάντως που έχω ένα ίδιο με αυτό που περιγράφεις, έχω κάνει 20000χμ με το επισκευασμένο μοτέρ και στα τελευταία 6500χμ το σκίζω κανονικά και δεν καίει σταγόνα με πολύ λεπτό λάδι 5W40 και μάλιστα πάει πολύ καλύτερα από παλιά σε τραβήγματα και απόκριση....

Ίσως να φταίει αυτός που σου έκανε την επισκευή. Που είχες πάει αν επιτρέπεται?

"καλησπέρα σε όλη την παρέα.η εγχείριση επέτυχε ο ασθενής απεβίωσε.και γίνομαι πιο σαφής.την τέτάρτη το βράδυ και ώρα κάπου στις 11 το καμάρι μου έμεινε απο μοτέρ.το μότερ είχε επισκευαστεί πρίν τα χριστούγεννα λόγω υπερβολικής κατανάλωσης λαδιού.στην επισκευή είχε αλλαχτεί το μπλοκ του κινητήρα κουτί δεμένο και κράτησαν απο μένα καρτερ και καπάκι.τετάτρη πρωι το αμάξι μπηκε συνεργείο για ρύθμιση βαλβίδων (215 ευρω να τα λέμε και αυτά)και το βράδυ διαλύθηκε ο πρώτος κύλινδρος στα εξ ον συνετέθει.περιμένω το πόρισμα τους και θα δούμε.μία βοήθεια για να ανεβάσω φωτογραφίες θα την εκτιμουσα όσο και για τη γνώμη σας για το περιστατικό και το τι προτίνετε να κάνω."

Εμένα επίσης δεν μου πήραν τίποτα για ρύθμιση βαλβίδων και το όλο κόστος ήταν ένας θερμοστάτης 16.5€ αν δεν κάνω λάθος...για πες μας που την έκανες την επισκευή....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 09-07-08 στις 23:20. Αιτία: Συγχ/ση Posts...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-07-08, 13:39
kostasg6 Offline:
Νεότατος

kostasg6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Exclamation

Η επισκευή έγινε στην ΤΟΥΟΤΑ Μαγκλάρας αλλά το δέσιμο των πιστονίων είχε γίνει απο την ΤΟΥΟΤΑ και όχι απο τα παιδιά του συνεργείου.Το χτύπημα τησ μπίελας έγινε και σε μένα μετά απο ρύθμιση βαλβίδων!!!Τυχαίο δε νομίζω!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-07-08, 13:49
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 477
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε παιδιά, υδραυλικά ωστηρια δεν έχετε?
Πως ρυθμίζουν τις βαλβίδες???
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-07-08, 17:07
Το avatar του χρήστη D.DIMITRIS
D.DIMITRIS Offline:
Νεότατος

D.DIMITRIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γεια σας παιδιά,
είμαι καινούριος στη παρέα σας και κάτοχος μίας Ε111 μοντ' 2000.
Έχω ένα προβλημα με το αυτοκίνητο και θα ήθελα τα φώτα σας.
Τα τελευταία 3 καλοκαίρια, όποτε η θερμοκρασία του περιβάλλοντος ξεπερνάει τους 35 βαθμους (δλδ σχεδον όλο το καλοκαίρι) το αυτοκίνητο κάνει προανάφλεξη (πυράκια) και φυσικά καίει πολύ κάυσιμο και δε πάει.
Πέρυσι λοιπόν πήγα και άλλαξα τον αισθητήρα στο φιλτροκούτι που μου είπε ο μηχανικός ότι φταίει, και δεν άλλαξε τίποτα. έχω πάει σε μία αντιπροσωπεία και σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο, του βάζουν τη πρίζα και δεν βρίσκουν τίποτα άλλο.
Όποιος μπορεί να μου πεί καμιά ιδέα θα του είμαι ευγνώμων.
Σας ευχαριστώ και καταπληκτικό site.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 12:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 12:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 22:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 15:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 11:45

Page generated in 1,13519001 seconds (88,02% PHP - 11,98% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:59.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com