Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Εσυ θα μας τρελανεις βρε Γιαννη.Ειπα εγω εαν θα εβγαζε ενα TURBO η ΤΟΥΟΤΑ οτι δεν θα το επαρνα.Θα το επαιρνα, αλλα κανιβαλλο ομως δεν θα το εκανα, με αλλες τουρπινες κ.α.
Πηρες εσυ κανενα avensis και εκλεισες κλιματισμο για να κανεις προσπεραση.Σε κανενα laguna μπορει, η στο εκτρωμα το fluence.
Το turbo ηταν και ειναι μονοδρομος για τους Ευρωπαιους γιατι τα ατμοσφαιρικα δεν πηγαιναν.Εχεις μπει σε golf 75 ιππων.
Να εξελιξει η ΤΟΥΟΤΑ avensis 300 ιππων ειναι το το πιο ευκολο.Ποσοι θα επαιρναν απο εδω μεσα; Oσοι πηραν και της TS οσο εβγαινε.Στα 1000 αυτοκινητα πωλουνταν 1.
Ξερεις ποσο τις % ειναι η πωλησεις των corsa opc και colt czt επι των απλων μοντελων.Ουτε 5%.
Ποσα yaris ts πωλουνται τωρα.Μην μου πειτε οτι φταινε το 1800 κυβικα.
Να σας δω ποσοι θα αγορασετε την FT-86 οταν βγει.Ειμαι σιγουρος οτι εαν βγει 1.300 ατμοσφαιρα αυτη θα παιρνουν ολοι.
Οσοι θελετε φθηνα ΤΟΥΟΤΑ και γρηγορα ξεχαστετα.Κοιταξτε αλλου.Ουτε εγω θα κλαψω, αλλα πολυ περισσοτερο η ΤΟΥΟΤΑ.Με κλανιες δεν βαφεις αυγα.
|
Το Yaris ειναι ψοφιμι γι'αυτα που προσφερει.Κοντα 19.000 ευρω 1800 και μονο 133 αλογα;καλυτερα να παρεις το Suzuki swift sport (εχει καλες πωλησεις) που για 8 αλογα ειναι φτηνοτερο κατα 2500 ευρω περιπου.Επισης Γιαπωνεζικο.
Τα γρηγορα αμαξια σε μια εταιρεια προσφερουν κυρος,δυναμη και ειναι μια πολυ καλη διαφημιση!Θυμισου μονο παλιοτερες εποχες ποσες διαφημισεις εβλεπες που για να δελεασουν τον κοσμο να τα αγορασει εδειχναν πρωταθληματα σε formula ή WRC.Παραδειγμα:Οσο το Lancer Evolution ειχε το ιδιο καλουπι με το απλο Lancer (εποχη μεχρι evo V αν θυμαμαι καλα) πουλαγε αρκετα.Μετα ξαφνικα σταματησες να βλεπεις απλο Lancer.Και τωρα που το evo X εχει το ιδιο καλουπι με το απλο Lancer αρχισε να πουλαει και παλι.
Θυμισου παλιοτερες εποχες πριν την μαγικη δεκαετια του 90(και λιγο πιο πριν) τι ηταν τα Γιαπωνεζικα...οπως βλεπουμε τα κορεατικα τωρα.Αξιοπιστα ναι μεν αδιαφορα δε,οικονομικα αλλα δεν ειχαν το κυρος που εχουν σημερα.Μολις ομως στα τελη του 80 ξεπροβαλαν τα πρωτα θηριακια και αρχισαν να δειχνουν δοντια και δυναμη οι Γιαπωνεζοι αλλαξαν ολα!
Σημερα μια εταιρεια οπως η Toyota δεν χρειαζεται καν διαφημιση για να πουλησει.Πουλαει πολυ γιατι εχει γινει ισοδυναμη με την αξιοπιστια!Ξερω πολλους που αγοραζουν Toyota γιατι πολυ απλα ειναι Toyota κι μονο αυτο αρκει.
Επιμενω ομως πως πρεπει να υπαρχουν και τα πυραυλακια σε μια εταιρια που θελει να δειξει δυναμη.Ειναι κραχτες οπως και να το κανουμε και μαζευουν κοσμο ακομα κι αν δεν πουλανε τρελα(και φυσικο ειναι αφου ειναι και πιο ακριβα και στην αγορα τους αλλα και στην συντηρηση τους)...