Για να επανελθει και το θεμα στην σωστη του θεση απλα αναφερω οτι εχθες ημουν και παλι στα μεγαρα με καινουργια λαστιχα και εριξα τον χρονο μου στο 1.09 απο το 1.17.
Γενικα η μερα ηταν τελεια για track day και εδειξε απο την αρχη οτι θα γινει ακομα καλυτερη.Στο πρωτο σεσσιον πηγαινα σχετικα αργα για να μαθω τα ορια και τις κλισεις με τα καινουργια λαστιχα και απλα μαθαινα γραμμες απο εναν πολυ πιο εμπειρο απο εμενα οδηγο ο οποιος ειναι φιλαρακι και αγωνιζομενος.Βγηκα απο την πιστα με πολλη καλη αισθηση του μπροστινου ελαστικου και της πισω αναρτησης με ενα σετ απ που μου εκανε το φιλαρακι βαση αυτα που του ειπα πως συμπεριφρεται.
Δευτερο σεσσιον αρκετα ξεψαρωμενος και πηγαινοιντας πλεον με τον κολλητο μου σε 4 γυρους ηρθε το πρωτο ξυσιμο γονατου,στην αρχη χ@στηκ@ πανω μου και κοιταξα να δω αν εφυγε η ξυστρα απο την θεση της αλλα ολα ηταν ΟΚ.Ε αυτο ηταν!Μετα απο αυτο αρχισα να ξυνω παντου και με οσα ειχα βελτιωνοντας ταυτοχρονα τις γραμμες μου γυρο με το γυρο εκανα το 1.09 με δευτερη φορα στην πίστα.
Φωτογραφιες εχει τρεβηξει φιλος ο οποιος θα μου τις στειλει και ελπιζω συντομα.Τα onboard βιντεο ειναι καταπληκτικα γιατι εχουμε βαλει την καμερα στο σελακι του κολλητου μου στο Ζ στην ουρα με εμενα πρωταγωνιστη (καλα μας προσπερναγαν και αλλοι πιο γρηγοροι εννιοτε

) αλλα την εβαλα και στο δικο μου.
Παρτε και φωτο απο τις ξυστρες οι οποιες οταν μπηκα πιστα ηταν ολοκαινουργιες.