Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
 |
|

19-11-07, 15:19
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Ποσο αργος μπορει να εισαι που σε εφτασαν με τα 125?

19-11-07, 15:22
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Ακουστε το εξωφρενικο.
Το οριο για οδηγους αυτοκινητων ειναι 0,25.
Για οδηγους μοτο ειναι 0,10.......
Και εγω ημουν στο 0,11.
|
Κι εδώ διακρίσεις??????????????
Γ.... τα κεφάλια τους Γ..... 
|

19-11-07, 15:37
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Ρε Βασιλακη υπαρχουν και φαναρια.
Ουτε που τους καταλαβα.
Αν τους ειχα καταλαβει λες να καθομουν?
Ειναι και το αλσος της νεας Σμυρνης που εχει κατι εντουροδιαδρομες...
Χαχαχαχαχα
Παντως η συνεχεια της βραδιας ηταν πολυ πολυ καλη.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|

19-11-07, 15:45
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308
Σαββάτο 17 Νοέμβρη...
Κλήση για υπέρβαση (+64χλμ/ωρα) 350 Ε και αφαίρεση διπλώματος για 60 μερες....
Ήταν ανάγκη να αρχισει η συζήτηση αυτή ρε κατσικοπόδαροι???
|
και μετα σου λενε δεν υπαρχει η αστυνομια στην Κρητη.... ναι η αποδειξη στους δρομους ειναι...
Συντεκνε το οριο ειναι 50 και πηγαινες με 110??
Γιατι για τοσο το εχω το κουβαδακι σου ποιο πανω ζοριζετε...

17-12-07, 16:09
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Ελα ρε Γιανναρα.Γιατι ρε φιλε?Αφου σε ειδα ψηνεσαι να το κρατησεις.Γιατι παιρνεις τι μεγαλη αποφαση???

17-12-07, 17:35
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
NIKAIA
|
|
γιατι πολυ απλα δεν με παει το αυτοκινητο....μονο και μονο να φανταστεις οτι με γραψανε το σαββατο 2 φορες μεσα σε 1,5 ωρα αυτο φτανει...+ οτι μου πηραν πινακιδες αδεια και διπλωμα για 10 μερες και θα κανω χριστουγεννα χωρις αυτοκινητο.(βεβαια επεσα σε μ@λ@κα μπατσο αλλα anyway... να σας πω την ατακα του?? ''δεν εχει σιγαστηρα η χοανη σου!!!!''
μεταφραση κανει πολυ θορυβο η εξατμιση σου...και ντεσιμπελομετρο το αυτι του....απλα εγω ειχα φρικαρει εκεινη την ωρα και ουτε καν το σκεφτηκα...

17-12-07, 17:52
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΟΛΩΝΙΑ
|
|
αυτο θα πει γκαντεμια...καλα τι εκανες κ συ κ καταφερες 2 κλησεις σε 1,5 ωρα?!?!δλδ ελεος...anyway ευχομαι ο διαδοχος να ειναι καλυτερος!!αν κ καλυτερο απο corolla δε παιζει..τεσπα..εχεις μια εφεση στις κλησεις παντως Γιανναρε! 

17-12-07, 18:50
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Κριμα κριμα.Αλλα 2 φορες σε μιαμιση ωρα???Μπραβοοοο.Μηπως σε τρωει και σενα λιγο ο πωπος σου?Να σου πω να ανεβασω εγω καμια φωτο για σενα για οσους δεν ξερουν το αμαξι?
 |
|
 |

17-12-07, 19:55
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
NIKAIA
|
|
δεν εκανα τπτ ρε παιδια  πηγα για καφε αργυρουπολη με σταματησαν και με εγραψαν για πινακιδα(που την ειχα παρπριζ και οχι προφυλακτηρα)οκ μ@λακια μου καλα την εφαγα γιατι βαριομουνα να την βαλω.παω για καφε φευγω και λεω κατσε να μην παω απο βουτα μην εχει κανενα στρουμφ παλι,και παω κυκλο για να βγω απο το σημα της ολυμπιακης κατευθειαν αλιμου....ε εκει ηταν ενα ασφαλιτικο...με ξανασταματανε.του λεω ρε ανθρωπε δεν εχει 1 ωρα που με εγραψαν....(ελεγε 300 επανω...) δεν πειραζει μου λεει θα σε γραψω για κατι αλλο!..ο ανθρωπος ηταν ενα καθικι δεν σεβαστηκε τιποτα(μεχρι που τραβαγε την πινακιδα για να μου την βγαλει.το δευτερο προστιμο ηταν και καλα για θορυβο.αλλα δεν με μετρησε!!!!εγω ημουν τοσο σκαλωμενος εκεινη τη στιγμη που δεν το σκεφτηκα καν....περνεις ετσι αδεια διπλωμα πινακιδες για 10 μερες χριστουγενιατικα???παιδια σταματημενος στο φαναρι ημουνα!!!!!ελεος!!!!οχι τσουφ!ουτε κιχ δεν εκανα!

17-12-07, 19:57
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Αυτες ειναι οι μλκιες της ιστοριας.Θελουνε δωρακι χριστουγεννιατικα καταλαβες?
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16962504 seconds (82,20% PHP - 17,80% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:36. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|