Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stetas
Γιατι τα εχω πανω απο το 2007 κ τωρα φαγωθηκαν... δωσε μου στοιχεια απο καλα αξιολογα σημερινα τακακια Νικηφορε η τα χρυσα αυτα τα μουσταρδι που λες.
|
Καλημερα, το απο ποτε τα εχεις δεν μας λεει απολυτως τιποτα. Εχει να κανει με το πως οδηγας κυριως, το που πας σε τι δρομους, πχ μπορει να ειναι τα περισσοτερα χλμ σε Ε.Ο κτλ, και επισης ποσο δυνατο ειναι το αμαξι.
Πχ εγω εχω 4EFTE σχεδον τα διπλα αλογα απο τα μαμα και εχω μαμα φρενα μπροστα, μονο πισω εχω βαλει απο ΑΕ101 levin και σωληνακια υψηλης goodridge και υγρα καλυτερα Dot 5.1 συνηθως. Επισης ολο μεσα στην πολη κυριως, λιγα ταξιδια οποτε τα σκιζω. Και παλι βγαζουν παρα πολλα χλμ. Συνηθως 4-5 χρονια δλδ 40000-50000χλμ το λιγοτερο με πολυ σκισιμο ομως και μεσα στην πολη (εντως Αττικης εστω) το 90% των χιλιομετρων.
Τα τακακια που εχω τωρα και εγραψα οτι σε επιδοσεις ειναι αντιστοιχα των μουσταρδι πανω στο αμαξι μου εγραψα ποιο πανω το λινκ σε προηγουμενο ποστ μου δες στο #32
Τα μουσταρδι εχουν καταργηθει εδω και χρονια δεν θα τα βρεις πουθενα.
Δυστυχως δεν εχω φωτο απο το κουτι, βρηκα μονο την παρακατω φωτο δεν ξερω αν θα βγαλεις ακρη.
Δες καλυτερα εδω ποστ #184
http://www.corollaclub.com/forums/sh...=19059&page=19
οπως φαινεται δυστυχως εχω γραψει μονο τον κωδικο για τα πισω!
κριμα ρε γμτ!!!