Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
 |
|

15-01-07, 18:12
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Tα δικα μου τα "καλα" εχεις πρεπει να εχεις..
Δες..
>>εδω<<
|

15-01-07, 23:24
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Εχω και εγω το ιδιο προβλημα.Το εχω παει 10 φορες για γρασο και μετα απο 2 μερες παλι τα ιδια.............Βαρεθηκα..............τωρα που θα παω για λαδια (75000χλμ)θα ζητισω αλλαγη δισκο-πλατο η οτι διαολο φταιει.Ο θορυβος ακουγεται και μεσα και εξω απο το αυτοκινητο......
|
Εμένα μου έκαναν αλλαγή τρόμπας συμπλέκτη. Ρώτα τους μήπως φταίει και αυτό !

15-01-07, 23:36
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από κωνσταντίνος
Εμένα μου έκαναν αλλαγή τρόμπας συμπλέκτη. Ρώτα τους μήπως φταίει και αυτό !
|
κων/νε γιατί γραφεις με κιτρινο στυλό, εμεις που έχουμε διαλέξει στυλ corolla white δεν βλέπουμε τίποτε.
Για άλλαξε στυλο σε παρακαλω
|

17-01-07, 13:36
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
και εμένα κάνει κάτι τέτοιους θορύβους. το πήγα μία φορά έβαλαν ένα σπρέϋ και τώρα πάλι τα ίδια, αλλά όχι συνέχεια. όποτα θυμάται. ακούγεται και μέσα και έξω από το αυτοκίνητο. κατά τα άλλα κανένα πρόβλημα. δεν σκαλώνει καμία ταχύτητα.
|

29-01-07, 12:03
|
|
6 χρονια ειναι σιγουρα η εγγυηση αλλα για τα μηχανικα μερη. Οταν το φτιαξω κι εγω θα σας πω μακαρι να μου αλλαξουν δισκο πλατο στην εγγυηση.
|

31-01-07, 11:14
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
λοιπον παιδια μου ξαναπαρουσιαστικε το τριξιμο στο συμπλεκτη, το πηγα αντιπροσωπια και μου αλλαξανε την αντλια συμπλεκτη. τωρα δεν τριζει καθολου... και δε νομιζω να ξαναγινει αλλιως...
|

03-05-07, 11:04
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
|
 |
|
 |

04-05-07, 10:17
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παιδια καλημερα!!! Τελικα με το προβλημα , πηγα χτες στον Πασπαλιαρη και μου εριξε σπρευ. Μου ειπε οτι ειναι κλασικο προβληματακι και οτι δεν πρεπει ν ανησυχω. Του ειπα οτι καποια παιδια απο το club , εχουν αλλαξει ακομα και δισκο πλατω , και το βρηκε υπερβολη(!). Μου ειπε γιατι τριζει και οταν του εριξε σπρευ , με ρωτησε εαν μαλακωσε ο συμπλεκτης. Ολα καλα απο χτες με το τριξιμο , ομως κατι αλλο με προβληματισε παρα πολυ και θελω εαν ξερει καποιος , να μου πει εαν σχετιζεται με αυτο το προβλημα.
Χτες οταν εφυγα απο τον Πασπαλιαρη , πηγα για καφε στον Εποψης(Προφητη Ηλια , Χαιδαρι , για οσους ξερουν) , οπου εκει εχει τρελη ανηφορα. Οπως πηγαινε μπροστα μου καποιος σταματησε για να παρκαρει , οποτε σταματησα και εγω. Οταν παρκαρε πηγα να ξεκινησω και επειδη οπως ειπα ειχε τρελη ανηφορα , αναγκαστηκα να ανεβασω στροφες. Ξεκινησα κανονικα , ομως διαπιστωσα οτι μυρισε ο δισκος(!!!!). Μετα βεβαια ολα κομπλε. Ομως δεν τελειωσαμε εδω. Το βραδυ καθως γυρνουσα σπιτι μου απο Λ.Αθηνων , ηταν συνεχως διπλα μου ενα astraki απο το opel-club. Οποτε στο φαναρι που μας επιασε , ειπα να ανοιξω λιγο την πρωτη και δευτερα να δω πως πηγαινει. Ανοιγω την πρωτη ολα καλα , παω να βαλω δευτερα και δεν μπηκε με την πρωτη... με το που την εβαλα , ξαναμυρισε ο δισκος για λιγο...
Αυτα με τις εμπειριες μου.Λετε ν ανυσηχω ή ηταν κατι τυχαιο??? Please οποιος ξερει κατι , ας πει. Thanks.
|

04-05-07, 12:21
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Παιδια καλημερα!!! Τελικα με το προβλημα , πηγα χτες στον Πασπαλιαρη και μου εριξε σπρευ. Μου ειπε οτι ειναι κλασικο προβληματακι και οτι δεν πρεπει ν ανησυχω.
|
Kαι εμένα έτσι μου λέγανε σε άλλη αντιπροσωπία, ρίχνανε σπρέι και με την πρώτη βροχή (λόγω υγρασίας) ξαναεμαφανιζόταν το τρίξιμο.
|

04-05-07, 13:04
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas
Kαι εμένα έτσι μου λέγανε σε άλλη αντιπροσωπία, ρίχνανε σπρέι και με την πρώτη βροχή (λόγω υγρασίας) ξαναεμαφανιζόταν το τρίξιμο.
|
Εσυ τι μου προτεινεις Gorillas , αν μου το ξαναπαρουσιασει να παω να μου αλλαξουν δισκο πλατο?? Θα μου το δεχτουν? Εσυ που πηγες?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,20675993 seconds (86,04% PHP - 13,96% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:39. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|