Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-11-05, 21:23
Το avatar του χρήστη ΜΑΡΙΟΣ
ΜΑΡΙΟΣ Offline:

Μικρό Μέλος

Περιοχή: ΝΙΚΑΙΑ - ΝΕΑΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 269
ΜΑΡΙΟΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αγαπητε φιλε μου τα λογια σου τα θεωρο απαραδεκτα προς το προσωπο καθε μελους πρην μηλησουμαι σκεφτομαστε τη θα πουμαι τωρα οσο για το ταμπλο τησ TS εκτος το θεμα φησας που μεγαλη πιθανοτητα να μην κουμπωνη και ο λογος καθαρα οτι βγαζει παραπανω ενδηξεις ειναι και οτι εχει αλλα κουμπωματα ψαχτο και αν σου κανει και διαθετησ και τα φραγκα καλοριζηκο
Παλιά 13-11-05, 00:17
xristos13 Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 246
xristos13 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
DjBac ευχαριστω για την απαντηση σου με καλυψες, μαλλον θα παω για τα σποιλερ απο Celestial

γεια χαρα

υ.γ δεν ειχα καμια προθεση να προσβαλω το forum! και κανεναν προσωπικα
υ.γ απορια! στην νικαια τα παιδακια δεν πανε σχολειο? χεχεχε πλακα κανω
Απάντηση με παράθεση
Re: kokkino tablo apo TS se aplo 1.4
Παλιά 14-11-05, 14:16
Το avatar του χρήστη Slobo
Slobo Offline:
Administrator

Μοντέλο: ZZΕ 111 G6
Περιοχή: Χαϊδάρι
Δύναμη Σεβασμού: 371
Slobo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Φίλε Χρίστο
Αρχικά θα ήθελα να σου πω ότι κατανοώ τα προβλήματα τα οποία αντιμετώπισες με την αντιπροσωπεία, δεδομένου ότι όλοι μας κατά καιρούς έχουμε παράπονα από την στάση τους. Πιστεύω δε ότι καλά έκανες και τα ανέφερες γιατί αυτά τα προβλήματα πρέπει να ακούγονται και για να τα ακούν οι αντιπρόσωποι αλλά και για να ξέρουμε τι μας περιμένει.

Αναφέρεις ότι κάποιοι έκοψαν μια γραμμή την οποία χρησιμοποίησαν κατά σου και σε έκριναν δημόσια(κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής) και παραθέτω
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xristos13";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
σε οσους εκοψαν μια γραμμη απο αυτα που ειπα και την χρησιμοποιησαν κατα μου (χωρις βεβαια απο αυτη την γραμμη να βγαινει σωστα το νοημα της σκεψης μου εκεινη την στιγμη που απαντησα) δεν εχω να εξηγησω τιποτα γιατι δεν ειναι αντικειμενικοι γιατι με κρινουν δημοσια απο μια γραμμη που εκεινοι αναλογα με αυτα που θελουν να πουν, διαλεξαν! (βγαζοντας εξω το νοημα του λογου μου) και με τετοιους χαρακτηρες ποτε στην ζωη μου δεν τα πηγαινα καλα χωρις αυτο βεβαια να συμμενει και κατι.
πες μου σε παρακαλώ από αυτά που αναφέρεις παρακάτω τι ακριβώς παρερμηνεύτηκε?

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xristos13";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Υ.γ. Αν δεν εχεις ορεξη να βοηθας τους μη εχοντες τεχνικες εμπειριες στο θεμα αυτοκινητο τοτε καλυτερα μην βοηθας γιατι τους βαζεις σε διαδικασια να γραφουν 2234 γραμματα για να σου δειξουν ποσο λαθος τους απαντησες.

Καλο βραδυ
Επίσης βλέπω ότι σε πολλά σημεία αναφέρεις σε παρένθεση φίλε slobo. Τόσο βαρύ σου φάνηκε το γεγονός ότι σε παρακάλεσα να μην βρίζεις σε Δημόσια συζήτηση? Είναι και στους κανόνες λειτουργίας του Forum στην πρώτη σελίδα(που πιστεύω ότι έχεις διαβάσει).

Τέλος πάντων καλό είναι να σταματήσει εδώ αυτή η αντιπαράθεση γιατί ούτε πρόθεση να σε προβάλω έχω, αλλά μας βγάζει και of topic.

Σου εύχομαι να καταφέρεις να συλλέξεις τις πληροφορίες που θέλεις, και πιστεύω ότι θα το καταφέρεις!!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-11-05, 16:40
Το avatar του χρήστη Mike_G
Mike_G Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12
Περιοχή: Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 350
Mike_G είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Λευτέρη ο xristos13 προφανώς αναφερόταν κυρίως στην γραμμή που χρησιμοποίησα εγώ από το post του και όχι αυτή που έβαλε ο madvinegar

Φίλε Χρήστο (που αν κρίνω από το 13 στο nick σου μοιραζόμαστε ακόμη ένα πάθος τον ΠΑΟ) το τι χαρακτήρας είναι ο καθένας μας μπορείς με δικά σου κριτήρια να το υποθέσεις ακόμη και αν δεν μας έχεις γνωρίσει από κοντά μιας και μέσα στο forum ο καθένας βγάζει ένα κομμάτι του χαρακτήρα του (καθώς επίσης και από πληροφορίες που αναφέρονται για το κάθε άτομο μέσα στο forum). Τώρα αν θέλεις να γνωρίσεις τον χαρακτήρα κάποιου από κοντά ξέρεις που μπορείς να μας βρεις (βέβαια δεν ξέρω που μένεις αλλά όταν υπάρχει θέληση όλα γίνονται). Τώρα όσο για τις γραμμές του post σου που χρησιμοποιήθηκαν και σε άλλα post αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που πρέπει να προσέχουμε τι γράφουμε και περισσότερο πώς τα γράφουμε. Μην το παίρνεις ότι είχαμε σκοπό να διαστρεβλώσουμε τα λεγόμενά σου απλά έτσι τα εκλάβαμε (είτε αναφέρεσαι σε εμένα είτε όχι). Δεν έχουμε λόγο να κάνουμε κάτι τέτοιο απλά ακόμη και τώρα που ξανακοιτάω το post σου την ίδια εντύπωση μου δίνει απλά γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα ήθελες να πεις αλλά απλά το τι γράφεις.

Επειδή δεν θέλω να χαλάσω άλλο το topic για μένα το θέμα θεωρείται λήξαν και τίποτε άλλο από μια ατυχή στιγμή. Από εκεί και πέρα τα συμπεράσματα που μπορεί να βγάλει ο καθένας είναι δικαίωμά του και μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να αποδείξω το αντίθετο.

Οσο για τις αντιπροσωπίες της ΤΟΥΟΤΑ συμφωνώ ότι πολλές φορές μας φτάνουν στα άκρα. Εμένα ακούγεται ένας ήχος από τον μπροστά αριστερό τροχό, το πήγα στην αντιπροσωπία, μου είπαν ότι δεν βρήκαν τίποτε και τώρα το ξανακάνει (δηλαδή πρέπει να γίνει στραβή για να σου δώσουν σημασία??????)

Εξτρέμ, αμυντικοί, τερματοφύλακες... και αυτοκαταστροφικοί παίχτες... μεγάλοι αγώνες, τρελά ξενύχτια... blade is back.

COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-11-05, 23:02
xristos13 Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 246
xristos13 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
to thema gia mena exei teleiwsei kai den exei pleon kai noima na to sinexisoume pisteuw
sto epomeno meeting tou forum tha ta poume kai apo konta paidia
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,13955903 seconds (78,41% PHP - 21,59% MySQL) with 30 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:09.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com