Φίλε Χρίστο
Αρχικά θα ήθελα να σου πω ότι κατανοώ τα προβλήματα τα οποία αντιμετώπισες με την αντιπροσωπεία, δεδομένου ότι όλοι μας κατά καιρούς έχουμε παράπονα από την στάση τους. Πιστεύω δε ότι καλά έκανες και τα ανέφερες γιατί αυτά τα προβλήματα πρέπει να ακούγονται και για να τα ακούν οι αντιπρόσωποι αλλά και για να ξέρουμε τι μας περιμένει.
Αναφέρεις ότι κάποιοι έκοψαν μια γραμμή την οποία χρησιμοποίησαν κατά σου και σε έκριναν δημόσια(κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής) και παραθέτω
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xristos13";p="
σε οσους εκοψαν μια γραμμη απο αυτα που ειπα και την χρησιμοποιησαν κατα μου (χωρις βεβαια απο αυτη την γραμμη να βγαινει σωστα το νοημα της σκεψης μου εκεινη την στιγμη που απαντησα) δεν εχω να εξηγησω τιποτα γιατι δεν ειναι αντικειμενικοι γιατι με κρινουν δημοσια απο μια γραμμη που εκεινοι αναλογα με αυτα που θελουν να πουν, διαλεξαν! (βγαζοντας εξω το νοημα του λογου μου) και με τετοιους χαρακτηρες ποτε στην ζωη μου δεν τα πηγαινα καλα χωρις αυτο βεβαια να συμμενει και κατι.
|
πες μου σε παρακαλώ από αυτά που αναφέρεις παρακάτω τι ακριβώς παρερμηνεύτηκε?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xristos13";p="
Υ.γ. Αν δεν εχεις ορεξη να βοηθας τους μη εχοντες τεχνικες εμπειριες στο θεμα αυτοκινητο τοτε καλυτερα μην βοηθας γιατι τους βαζεις σε διαδικασια να γραφουν 2234 γραμματα για να σου δειξουν ποσο λαθος τους απαντησες.
Καλο βραδυ
|
Επίσης βλέπω ότι σε πολλά σημεία αναφέρεις σε παρένθεση φίλε slobo. Τόσο βαρύ σου φάνηκε το γεγονός ότι σε παρακάλεσα να μην βρίζεις σε Δημόσια συζήτηση? Είναι και στους κανόνες λειτουργίας του Forum στην πρώτη σελίδα(που πιστεύω ότι έχεις διαβάσει).
Τέλος πάντων καλό είναι να σταματήσει εδώ αυτή η αντιπαράθεση γιατί ούτε πρόθεση να σε προβάλω έχω, αλλά μας βγάζει και of topic.
Σου εύχομαι να καταφέρεις να συλλέξεις τις πληροφορίες που θέλεις, και πιστεύω ότι θα το καταφέρεις!!