Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|
 |
Re: Εξατμίσεις |
 |

24-09-04, 21:23
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Εξατμίσεις
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas";p="
Είναι πραγματικά πολύ καλός. Αν και την έχω λίγο καιρό είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μόνο να του πείς να κάνει όσο λιγότερη φασαρία γίνεται. Άκουσέ με loud !!!
|
Ποσο παει περιπου ενα τελικο με μια ωραια μπουκα? 
|
 |
 |

25-09-04, 10:09
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
|
|
Παράθεση:
Είναι πραγματικά πολύ καλός. Αν και την έχω λίγο καιρό είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μόνο να του πείς να κάνει όσο λιγότερη φασαρία γίνεται. Άκουσέ με loud !!!
|
Είναι καλός αλλα αυτό που σου λέει για τον θόρυβο μην το αμελήσεις γιατι σε ταξίδι εμένα μου σπάει τα νεύρα αφου η φασαρία είναι μεταξύ 120-140.
Στα 160 δεν κάνει καθόλου αλλα κάποια στιγμή την πήρα την φώτο απο την τροχαία με τα οπίσθια της coroulas μου 
|
 |
 |

25-09-04, 11:20
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xenos";p="
|
Δεν ξέρω σίγουρα; Υπολόγισε ότι μεσαίο+τελικό+ανοξείδοτος σωλήνας ανάμεσά τους με μια απλή στρογγυλή μπούκα ξεκινάει στα 220 και φτάνει το πολύ μεχρι 270. Πιστεύω ότι με 160 καθαρίζεις ένα πλύ ωραίο τελικό.
|
 |
 |

25-09-04, 13:33
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xenos";p="
|
Δεν ξέρω σίγουρα; Υπολόγισε ότι μεσαίο+τελικό+ανοξείδοτος σωλήνας ανάμεσά τους με μια απλή στρογγυλή μπούκα ξεκινάει στα 220 και φτάνει το πολύ μεχρι 270. Πιστεύω ότι με 160 καθαρίζεις ένα πλύ ωραίο τελικό.
|
Χμμμ...
Που ειναι ο Παπαδοπουλος ακριβως?
|

25-09-04, 15:30
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
|
|
Όταν θέλεις στείλε ένα pm να πάμε μαζί..Άντε να τα πούμε και απο κοντά.Στην Καλλιθέα βρίσκεται!
|

25-09-04, 20:43
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από UNIQUE";p="
Όταν θέλεις στείλε ένα pm να πάμε μαζί..Άντε να τα πούμε και απο κοντά.Στην Καλλιθέα βρίσκεται!
|
ok! 8)
|

17-10-04, 14:26
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Τελικά είναι να μην εμπιστεύεσαι κανέναν, ότι όνομα και αν έχει φτιάξει στην αγορά. Είχα βάλει στον Παπαδόπουλο πρίν 1 μήνα 2 καζανάκια και στις 3 βδομάδες το τελικό φεύγει από την λαστιχένια βάση του το σταματάει από το έδαφος η ανάρτηση όπου ακούμπησε ο σωλήνας. Αφού βρίζω την τύχη μου, γιατί ήταν και 4 το πρωί πέφτω κάτω από το αυτοκίνητο και την ξαναστερεώνω. Όταν πάω και του το λέω μου απαντάει πως είναι αδύνατον να πέσει και πως κάποιος της έβαλε χέρι προσπαθώντας να την κλέψει!!!!!. Έμεινα μαλ…κας με αυτό που μου είπε. Αφού περίμενα 1 ώρα έρχεται ένας μηχανικός του και βάζει έναν σφικτίρα, σαν και αυτόν που βάζουμε στις βρύσες, στην βάση στήριξης. Τόσο κόπος ήταν να κάνει μια καμπύλη στο σίδερο που στερεώνεται για να γατζώνει;;; Μία λέξη μόνο: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!
|

17-10-04, 14:29
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Κάτι ακόμα. Ενώ το αμάξι έχει κερδίσει σε επιτάγχυνση,ή έτσι νομίζω, δυσκολεύεται πάνω από τα 180 ενώ πριν τα ανέβαζε. Είναι λογικό ή είναι ιδέα μου;;;
|
 |
 |

18-10-04, 08:59
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Φιλε μου εμενα μου εβαλαν πετρες μεσα στο τελικο και οταν το καταλαβα μουρθε να πεθανω
 |

18-10-04, 14:00
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p="
Φιλε μου εμενα μου εβαλαν πετρες μεσα στο τελικο και οταν το καταλαβα μουρθε να πεθανω
|

|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,22971892 seconds (82,18% PHP - 17,82% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:36. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|