Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|

24-01-12, 00:58
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από FanIsHere
Δεν πρέπει να είναι χαμηλωμένο καθόλου. Δε ξέρω τι offset έχουν, όχι, αλλά δε βρίσκει η ζάντα, βρίσκει το λάστιχο στο φτερό
|
Φάνη εγώ είχα αυτό το θέμα με τις προηγούμενες ζάντες που είχαν offset 35. Οταν το χαμήλωσα ειδικά ηταν χάλια τα πράγματα. Μετά έβαλα αυτές που έχω τώρα με offset 40 αλλά και πάλι έβρισκαν τα πίσω λάστιχα στα χειλάκια από μέσα. Τελικά αυτό που έκανα ήταν να τα στραβώσω λίγο από μέσα και να βάλω και λίγο χρώμα με πινελάκι για να μην σκουριάσει το σημείο λόγω το ότι αναγκαστικά θα σου πετάξει το χρώμα. Ευτυχώς το σημέιο που θα φύγει το χρώμα είναι από μέσα οπότε δεν φαίνεται!

24-01-12, 11:46
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Λογικο να βρισκει το λαστιχο! δεν γινεται να βρει η ζαντα!
Για την τρομπα εγω ποτε δεν ειχα το προβλημα που λετε! μηπως ειναι απο νοθευμενες βενζινες?
|

24-01-12, 22:31
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από anubis
Φάνη εγώ είχα αυτό το θέμα με τις προηγούμενες ζάντες που είχαν offset 35. Οταν το χαμήλωσα ειδικά ηταν χάλια τα πράγματα. Μετά έβαλα αυτές που έχω τώρα με offset 40 αλλά και πάλι έβρισκαν τα πίσω λάστιχα στα χειλάκια από μέσα. Τελικά αυτό που έκανα ήταν να τα στραβώσω λίγο από μέσα και να βάλω και λίγο χρώμα με πινελάκι για να μην σκουριάσει το σημείο λόγω το ότι αναγκαστικά θα σου πετάξει το χρώμα. Ευτυχώς το σημέιο που θα φύγει το χρώμα είναι από μέσα οπότε δεν φαίνεται!
|
σορυ αλλα μου φαινεται λιγο τραγικο να στραβωσεις τα χειλακια του φτερου και να μη φας το οφσετ στον τορνο... διοτι δε φταιει το χειλακι φταιει η ζαντα...

24-01-12, 22:35
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
σορυ αλλα μου φαινεται λιγο τραγικο να στραβωσεις τα χειλακια του φτερου και να μη φας το οφσετ στον τορνο... διοτι δε φταιει το χειλακι φταιει η ζαντα...
|
Συμφωνω και εγω αν και ξερω ατομο σε starlet gt με χαμηλωμα 3.5cm και 205/40/17!!!! εφαγε τους θολους απο μεσα βασικα εκοψε και λιγο για να μην βρισκουν τα λαστιχα! ΕΛΕΟΣ?
|
 |
|
 |

24-01-12, 22:52
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Συμφωνω και εγω αν και ξερω ατομο σε starlet gt με χαμηλωμα 3.5cm και 205/40/17!!!! εφαγε τους θολους απο μεσα βασικα εκοψε και λιγο για να μην βρισκουν τα λαστιχα! ΕΛΕΟΣ?
|
Ε εντάξει το να κόψεις τους θόλους από μέσα το βρίσκω και εγώ τραγικό!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
|
Παναγιώτη το να στραβώσω τα χειλάκια ήταν μονόδρομος πιστεύω γιατί όπως είπα ακόμα και με αυτές τις ζάντες που έβαλα με 40άρι offset έβρισκε ελαφρώς. Εφόσον όμως φοράω coilover δεν είχα άλλο περιθώριο για πάω προς τα μέσα γιατι θα έβρισκε στην ανάρτηση!!! Το είχα σκευτεί αυτό που λες για τον τόρνο απλά δεν γινόταν!

24-01-12, 23:07
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
|
|
Το να στραβωσεις χειλακια δεν ειναι και κατι τρομερο.............εγω εφαγα χειλακια για χαρη μιας 15αρας πριν 12 χρονια και δεν εχω κανενα προβλημα..........αλλα να φαω θολο,δεν το κανω.........αποψεις ειναι αυτες..........
|

24-01-12, 23:28
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παντως εγω θα ξαναπω οτι καλο θα ειναι, σε τετοιες περιπτωσεις, να επισκευτουμε εναν επισκευαστη ζαντων και να μας φαει λιγο το οφσετ...

10-02-12, 15:22
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Πήγα σε βουλκανιζατέρ που κάνουν και επισκευές σε ζάντες και μου είπε ότι αν μου φάει το offset, θα χαλάσει τη ζάντα και μπορεί να μου σπάσει στο τέλος. Καλύτερα να τις αλλάξω κατά την άποψή του.
Αναγράφεται κάπου πάνω στη ζάντα το offset της?
|

10-02-12, 15:41
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από FanIsHere
Πήγα σε βουλκανιζατέρ που κάνουν και επισκευές σε ζάντες και μου είπε ότι αν μου φάει το offset, θα χαλάσει τη ζάντα και μπορεί να μου σπάσει στο τέλος. Καλύτερα να τις αλλάξω κατά την άποψή του.
Αναγράφεται κάπου πάνω στη ζάντα το offset της?
|
Ναι. Συνήθως το γράφει από την μέσα μεριά της. Θα δείς να γράφει ET και τον αριθμό του offset.

10-02-12, 16:56
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Ok, σε ευχαριστώ. 37 είναι το offset της. 
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,23247910 seconds (82,50% PHP - 17,50% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:44. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|