Καλημέρα και πάλι!
Λοιπόν, σήμερα το πρωί πήγα στο συνεργείο και μου πέρασαν την επισκευασμένη πολλαπλή εισαγωγής. Όντως ο θόρυβος στο ρελαντί σταμάτησε. Εξακολουθεί να υπάρχει ένα μικρό τρέμουλο στο ρελαντί (~750 rpm) όμως μου είπαν πως είναι φυσιολογικό. Ακούγεται ένας πιο υγιής ήχος από τον κινητήρα και παρατήρησα ότι το γκάζι αποκρίνεται πιο γρήγορα. Πριν είχε μία καθυστέρηση στην απόκρισή του όταν από θέση στάσης πήγαινα να ξεκινήσω. Δεν την είχα παρατηρήσει ποτέ γιατί απλά δεν ήξερα πως συμπεριφέρεται φυσιολογικά το γκάζι στο συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου (μονίμως ήταν με πρόβλημα στην πολλαπλή από ότι φαίνεται...)! Λίγο που έπαιξα με το γκάζι (σταματημένος ο Κηφισός) ίσως τραβάει καλύτερα από πριν.
Όλα αυτά με οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι το πρόβλημά μου λύθηκε.
Θα το παρατηρήσω το απόγευμα με πιο ησυχία (καθώς και σε βάθος χρόνου), μήπως καταλάβω καμία ακόμα διαφορά.
Μάλλον έπιασε η ευχή σας!
Για τις ερωτήσεις σου corolla306hp:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corolla306hp
Η πολλαπλη σου ηταν μονο ραισμενη η ειχε κ σπασμενα διαφραγματα;
|
Η πολλαπλή ήταν ραϊσμένη, τα διαφράγματα δεν τα είδα σπασμένα.
Παράθεση:
Ο επισκευαστης μπορει να φτιαξει και διαφραγματα η μονο ρηγματα;
|
Δεν το γνωρίζω δυστυχώς.
Παράθεση:
Επισης αν τελικα σου λυσει το προβλημα,θα προτεινα να μας εδινες διευθυνση,τηλεφωνο κλπ,γιατι... νομιζω θα τον χρειαστουμε,και τουλαχιστον θα ειναι δοκιμασμενος...Σε ευχαριστω!
|
Ο μηχανικός που το πήγα μιλάει μαζί του. Αυτός έχει τα στοιχεία του επισκευαστή. Πολύ ευχαρίστως να σου/σας δώσω το τηλέφωνο του συνεργείου. Δε νομίζω να επιτρέπεται να το κάνω εδώ στο post. Πιστεύω πως είναι καλύτερα να σου το στείλω με pm.
Για ό,τι νεότερο και πάλι θα σας ενημρώσω.
Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σας.