Εγώ έχω βάλει το τελευταίο με τα 3 προγράμματα στο Auris(1.6 132ps) και εκτός απο τα ταξίδια το έχω μόνιμα στο μεσαίο πρόγραμμα.
Η διαφορά στην απόκριση του γκαζιού είναι μεγάλη και αυτό βοηθά την κατανάλωση και όχι την ανεβάζει.Λογικό αφού πιάνεις περισσότερα χλμ ανεβάζοντας λιγότερες στροφές(Βέβαια αυτή η αίσθηση σε κάνει να μήν θές ν'αφήσεις το πόδι απο το γκάζι με τις συνέπειες στην κατανάλωση να είναι μόνο δική σου ευθύνη

).Μετά το πρώτο ξ.......μα λοιπόν η κατανάλωση είναι η ίδια.
Εννοείται οτι την διαφορά θα την καταλάβεις σε προσπεράσεις,με ανοιχτό τον κλιματισμό που το αυτοκίνητο δέν μασάει πιά,αλλά και σε απότομες ανηφόρες.Ακόμα και στην όπισθεν σε ανηφόρα καταλαβαίνεις τη διαφορά.
Τοποθετείται πολύ εύκολα σε μια μικρή φύσα στο πετάλ του γκαζιού και το βγάζεις με μια μικρή τρυπούλα δίπλα στα υπόλοιπα κουμπιά(ηλεκτρικούς καθρέφτες,esp κτλ) ωπου δείχνει σαν εργοστασιακό(όταν μπορέσω θα βάλω και μια photo).Το ίδιο πανεύκολα αφαιρείται άν και εγώ δέν το βγάζω ποτέ(ούτε στο service).
Το μόνο αρνητικό που έχει είναι ότι έχει ένα απότομο "κλώτσημα" στην αρχή, που άν έχεις την γρήγορη ρύθμιση σπάει νεύρα μέσα στην πόλη.
Γι'αυτό η επιλογή της μεσαίας ρύθμισης είναι η ιδανική παντού(εκτός άν έχεις κέφια σε κανένα ταξίδι και το βάλεις στη γρήγορη :-))
Το χρησιμοποιώ 8 μήνες περίπου και την μοναδική φορά που το απενεργοποίησα ξενέρωσα τόσο πολύ με τη διαφορά που σταμάτησα αμέσως και το έβαλα πάλι :-)
Κοστίζει γύρω στα 200€(στην επαρχία τουλάχιστον) και είναι απο τα πρώτα πράγματα που πρέπει να μπεί σ'ένα ηλεκτρόγκαζο αυτοκίνητο(Αν έχει διαφορά στα έτσι κι αλλιώς αρκετά 132 άλογα,φαντάζομαι πόσο θα αλλάξει η συμπεριφορά στους 1.33 και 1.4 κινητήρες)