Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
 |
|

03-03-10, 01:35
|
 |
|
|
Περιοχή:
Ίλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
εχω το f/l κ θελω να αλλαξω το φωτισμο στο πανω μερος.. που ειναι το εργοστασιακο ραδιο κ το τριπ... αλλα δν ξερω αν βγαινει κ πως? κ τι λαμπακι παιρνει?? οπως αυτο που εχει στα κουμπια του καλοριφερ.??
|

03-03-10, 01:52
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos_adamo
εχω το f/l κ θελω να αλλαξω το φωτισμο στο πανω μερος.. που ειναι το εργοστασιακο ραδιο κ το τριπ... αλλα δν ξερω αν βγαινει κ πως? κ τι λαμπακι παιρνει?? οπως αυτο που εχει στα κουμπια του καλοριφερ.??
|
Για την οθόνη απλά θα πάρεις ''καποτάκια'' σε ότι χρώμα θες και θα τα βάλεις πάνω στην λάμπα που έχει (βάλε αρκετά γιατί με ένα μόνο είναι πολύ έντονο/αν πάρεις λάμπα θα ξεθωριάσει με τον καιρό).Τα νούμερα γύρω-γύρω είναι led οπότε θα πρέπει να βγάλεις αυτά που έχει και να κολλήσεις άλλα με κολλητήρι.
|

03-03-10, 01:58
|
 |
|
|
Περιοχή:
Ίλιον
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Για την οθόνη απλά θα πάρεις ''καποτάκια'' σε ότι χρώμα θες και θα τα βάλεις πάνω στην λάμπα που έχει (βάλε αρκετά γιατί με ένα μόνο είναι πολύ έντονο/αν πάρεις λάμπα θα ξεθωριάσει με τον καιρό).Τα νούμερα γύρω-γύρω είναι led οπότε θα πρέπει να βγάλεις αυτά που έχει και να κολλήσεις άλλα με κολλητήρι.
|
βγαινει ευκολα???? γτ προσπαθησα κ δν ηταν ευκολο κ το παρατησα μν το σπασω??? κουμπωτο ειναι???
|

03-03-10, 02:00
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos_adamo
βγαινει ευκολα???? γτ προσπαθησα κ δν ηταν ευκολο κ το παρατησα μν το σπασω??? κουμπωτο ειναι???
|
Βγάζεις τα κουμπιά του καλοριφέρ(τα τραβάς) ξεβιδώνεις τις βίδες που έχει,βγάζεις την μπροστά κονσόλα και θα δεις από μέσα έχει βίδες.
|

06-03-10, 17:57
|
 |
|
|
Περιοχή:
Ίλιον
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Βγάζεις τα κουμπιά του καλοριφέρ(τα τραβάς) ξεβιδώνεις τις βίδες που έχει,βγάζεις την μπροστά κονσόλα και θα δεις από μέσα έχει βίδες.
|
τα εκανα ολα αυτα... αλλα τπτ... δν βρηκα πουθενα βιδες... που ακριβως ειναι??? απο πανω εχει τις φισουνες του καλοριφερ....
|

07-03-10, 08:54
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
εχω εγω κοκκινες
|

07-03-10, 11:15
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
εγώ στο καντραν έχω βαλει κόκκινες αλλά μάλλον σαν πορτοκαλί φαίνονται! στα μαγαζιά με αξεσουαρ αυτοκινήτων και σε ηλεκτρολογία αυτοκινήτων θα βρείς! εδώ ακομα και στα βουλκανιζερ εχουν!
|

07-03-10, 12:53
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Τα δικά μου τα πήρε ο ηλεκτρολόγος από ένα μαγαζί στο Αιγάλεο ή Περιστέρι νομίζω..Περιμέναμε αρκετό καιρό μέχρι να έρθουν.Πριν πάρουμε αυτές είχαμε αλλάξει αρκετές φορές γιατί δεν βρίσκαμε σωστό χρώμα..(Όλες πορτοκάλιζαν..)
|

07-03-10, 13:00
|
 |
|
|
|
|
Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί στο G6 βάζανε πράσινο φωτισμό στο καντράν κ κόκκινο τα άλλα κ δεν βάζανε ή πράσινα όλα ή κόκκινα όλα!!! Ευτυχώς εμένα είναι όλα πράσινα!!!  ...............γιατί είναι SEDAN!!!

|

07-03-10, 16:19
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Το κοντέρ είναι κόκκινο στις G6 και όλα τα άλλα πράσινα.. 
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,22240806 seconds (83,11% PHP - 16,89% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:04. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|