Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
 |
|

05-11-08, 19:06
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pagalo
Και εγώ έλεγα για AVENSIS μέχρι που είδα το OPEL.
Πιστεύω ότι είναι αρκετά αξιόπιστο και αν δεν κάνω λάθος η OPEL δίνει 5 χρόνια εγγύηση...
|
Το OPEL το ειδες.Το AVENSIS το ειδες;

06-11-08, 01:28
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
τι λετε βρε παιδια θα αφισετε τον ιαπονα να πατε στον γερμανο οχι με τιν καμια και προτον το avensis εχει μια αλφα ιστορια ενο αφτο τιποτα εγω πιστευω πατατα θα ειναι
|

06-11-08, 01:34
|
 |
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Ας μην ειμαστε "κολλημενοι" 
|
 |

06-11-08, 08:11
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Κοίτα, όταν μιλάμε για επιλογές, καλό είναι να είμαστε αντικειμενικοί. Κι εγώ είμαι τρελλαμένος Ιάπωνας, αυτό όμως δεν πάει να πεί ότι δεν θα κοιτάξω κάτι άλλο, εάν αυτό το κάτι είναι καλό και άξιο αναφοράς!!! Κάτι τέτοιο είναι το Insignia!
Και σε σχέση με το επερχόμενο Avensis, νομίζω ότι έχει ήδη κερδίσει της εντυπώσεις όσο αφορά την εμφάνισή του μέσα-έξω! Ειδικά μέσα, η ΤΟΥΟΤΑ απέδειξε πόσο κολλημένοι είναι στα παλιά! Η εσωτερική εμφάνιση θυμίζει Carina. Καμία σχέση με όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούνε, κια όχι μόνο με το Isginia. Ενα/Μια απλό/ή λιτό/ή, και παλαιού τύπου ταμπλό/κονσόλα. Εξωτερικά και εμένα μου αρέσει το Avensis (όχι όσο το ΟΡΕL). Οπότε θα κριθεί απο τα υπόλοιπα που προσφέρει, και εκεί ακριβώς είναι που πονάει σε σχέση με το αντίπαλο δέος!
Επίσης, τελικές τιμές για το 1600cc Turbo 180Hp Sport Edition, 26.345Ε ALL IN (μετ. χρώμα, τέλη, πινακίδες, φάκελος)!!!!!
Το 1800cc σε όλες τις εκδόσεις 1800Ε λιγότερα απο το 1600cc.
Εάν λοιπόν η ΤΟΥΟΤΑ, κάνει το θαύμα, και προσφέρει παρεμφερή τεχνολογία, στην ίδια τιμή.... ΝΑΙ θα πάρω το Avensis. Αλλιώς δεν θα συντρέχει κανένας λόγος να το κάνω (γιατί όποιος νομίζει ότι θα πάρω το Avensis επειδή θα έχει σκληρό δίσκο (και αυτόν προαιρετικό) μάλλον γελάστηκε!). Απο όσα έχουνε ακουστεί μέχρι τώρα, τεχνολογικά το Avensis θα έχει όσα έχει να προσφέρει η ΤΟΥΟΤΑ αυτήν την στιγμή. Μόνο που η OPEL πήγε ένα βήμα παραπέρα, και εκεί νομίζω ότι τους έπιασε όλους στον ύπνο. Ολα τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας, λυπάμαι, αλλά δείχνουνε πολύ "λίγα" και πολύ "φτηνά" μπροστά του (Mazda6, Ford Mondeo, Passat, Superb, Laguna, ακόμα ακόμα και τα "πολλά" A4, C-Class και BMW3). Εκεί ακριβώς βρίσκεται το καλό -πολύ καλό- χαρτί της OPEL. Προσφέρει τρομερό εξοπλισμό στην τιμή που οι υπόλοιποι δεν δείνουνε "τίποτα"!!! Βρείτε μου λοιπόν λόγους γιατί κάποιος να μην πάρει το Insignia.
Υ.Γ. Πάντα εν αναμονή του Avensis, το οποίο ποτέ δεν θα φύγει απο υποψήφια επιλογή μου.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ayrton : 06-11-08 στις 08:23.
|
 |
|
 |

06-11-08, 08:46
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παρε αυτο που γουσταρεις εσυ βρε Γιαννη.Γιατι πρεπει ντε και καλα, να δικαιολογησεις την επιλογη σου.Εγω εαν παρω το καινουργιο Avensis, θα πρεπει να δωσω αναφορα στον καθενα, που εχει τα δικα του κριτηρια, για την επιλογη μου.Ειμαι ΤΟΥΟΤΑΚΙΑΣ τι να κανουμε.Οταν ψαχναμε με την κουνιαδα μου για μικρο πηγαμε κατ'ευθειαν ΤΟΥΟΤΑ για το Yaris.To αυτοκινητο ειναι κορυφη.Στο ΤΟΥΟΤΑ κανεις επενδυση.Εδω Καρδιτσα, κυκλοφορουν ακομα ΤΟΥΟΤΑ 15ετιας-20ετιας του κουτιου(carina e-starlet-corolla).Οpel κανενα.Στα 5-7 το χρονια το πολυ, εχουν φυγει.
Δεν περιμενεις λιγο τα αμεροληπτα Ελληνικα περιοδικα για καποιο ισως καποιο συγκριτικο.Το καλυτερο απο ολα ειναι καποιο συγκριτικο την ιδια ημερα και απο τα 2 αυτοκινητα.Εαν μπορεις για αρκετο διαστημα ακομα καλυτερα.Οπως ειχα εγω το AYRIS για 1 εβδομαδα.Εκει πραγματικα ζεις το αυτοκινητο, μετα τον πρωτο εντυπωσιασμο που ειναι λογικος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη toyota mania : 06-11-08 στις 08:56.
|

06-11-08, 08:49
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Δεν δικαιολογώ καμία επιλογή μου!!!!! ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ!!!!
Κουβέντα κάνουμε, και αναλύουμε σκεπτικά, και απόψεις!
Τα ποιά?????? Αμερόληπτα???? να πώ και ένα με τον Τοτό που μου έρχεται στο μυαλό?
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
 |
|
 |

06-11-08, 09:03
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Εγώ παιδιά είμαι λίγο επιφυλακτικός με την Opel. Θυμίζω τα κάθε είδους ηλεκτρολογικά των Astra τα οποία μετά από τόσα χρόνια κυκλοφορίας εξακολουθούν να υφίστανται. Να σημειωθεί ότι μιλάω από εμπειρίες γνωστών και φίλων. Το τελευταίο περιστατικό αφορούσε άνοιγμα αερόσακου που άνοιξε σε φάναρι στο κέντρο της Πάτρας (Γούναρη και Κορίνθου για όσους γνωρίζουν) στο αυτοκίνητο της αδελφής συναδέλφου μου. Ο εγκέφαλος διάβασε σύγκρουση για κάποιο λόγο. Επίσης, η προηγούμενη γενιά Corsa είχε προβλήμα στην κρεμαγιέρα και σε κάποια αυτοκίνητα αλλάχτηκε 3 φορές. Ο γείτονάς μου που αντιμετώπισε το πρόβλημα αυτό, απογοητεύτηκε και αγόρασε ένα Swift. Η αλήθεια είναι πως για το απερχόμενο Vectra δεν έχω ακούσει τίποτα, ίσως γιατί δεν το έχει αγοράσει κάποιο άτομο που να γνωρίζω. Επίσης, η εγγύηση είναι 2 χρόνια του εργοστασίου συν 4 της αντιπροσωπείας που δεν καλύπτει τα πάντα. Παρατηρήστε το σε φυλλάδιο της Opel. Όλα αυτά τα γράφω με σεβασμό στους κατόχους αυτοκινήτων της Opel και όπως ανέφερα και πριν από εμπειρίες γνωστών και φίλων. Σίγουρα υπάρχουν και οι καλές και απροβλημάτιστες περιπτώσεις, αλλά στη δική μου περίπτωση...

06-11-08, 09:05
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Οσο αφορά την εγγύηση, κάνει ότι κάνει και η δικιά μας ΤΟΥΟΤΑ. Εμείς δίνουμε 3+3, και η OPEL δίνει 2+4.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|

06-11-08, 09:22
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Απλά τσέκαρε αν τα εξτρα 4 χρόνια ειναι όντως της ΟΡΕL και όχι κάποιου εξωτερικού άγνωστου συνεργάτη. Τα πληρωνεις εξτρα φαντάζομαι ε? Πόσο πάει, ξέρεις?
(Στην ΤΟΥΟΤΑ τα εξτρα 3 χρόνια ειναι της TOYOTA HELLAS.)
|

06-11-08, 09:26
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Δεν το πληρώνεις έξτρα. Δεν είναι όπως της Audi π.χ. που πληρώνεις 500Ε επιπλέον. Οπότε υποθέτω ότι το δίνει η OPEL. Εκτός και αν η OPEL πληρώνει τον εξωτερικό συνεργάτη. Αλλά θα το μάθουμε αυτό.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17619109 seconds (82,08% PHP - 17,92% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:42. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|